Следете нé или притиснете Escape

Porto Rio Hotel & Casino 4* - Patra, Peloponnese-Ahaia

4
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - Early Booking
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-10.06.18

11.06.18-10.07.18

11.07.18-31.08.18

01.09.18-31.10.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Economy - Annex Building

1Ad

n/a

n/a

54

n/a

Single Economy - Annex Building

1Ad+1ch(0-11)

n/a

n/a

54

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad

n/a

n/a

72

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad+1ad

n/a

n/a

92

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad+1ch(0-11)

n/a

n/a

72

n/a

Single Bungalow - Economy/Garden View

1Ad

n/a

43

59

n/a

Single Bungalow - Economy/Garden View

1Ad+1ch(0-11)

n/a

43

59

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad

n/a

61

94

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad+1ad

n/a

78

121

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad+1ch(0-11)

n/a

61

94

n/a

Single Room -

1Ad

46

54

65

54

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

46

54

65

54

Double Room -

2Ad

64

72

100

72

Double Room -

2Ad+1ad

84

92

131

92

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

64

72

100

72

Double Room -

2Ad+2ch(0-11)

78

86

114

86

Suite - Sea View

2Ad

130

147

218

147

Suite - Sea View

2Ad+1ad

147

167

246

167

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

147

167

246

167

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

130

147

218

147

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

144

162

232

162

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Single Economy - Annex Building

1Ad

n/a

n/a

67

n/a

Single Economy - Annex Building

1Ad+1ch(0-11)

n/a

n/a

67

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad

n/a

n/a

99

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad+1ad

n/a

n/a

134

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad+1ch(0-11)

n/a

n/a

99

n/a

Single Bungalow - Economy/Garden View

1Ad

n/a

57

74

n/a

Single Bungalow - Economy/Garden View

1Ad+1ch(0-11)

n/a

57

74

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad

n/a

89

122

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad+1ad

n/a

121

164

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad+1ch(0-11)

n/a

89

122

n/a

Single Room -

1Ad

61

67

79

67

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

61

67

79

67

Double Room -

2Ad

92

99

129

99

Double Room -

2Ad+1ad

125

134

173

134

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

92

99

129

99

Double Room -

2Ad+2ch(0-11)

116

123

153

123

Suite - Sea View

2Ad

158

176

246

176

Suite - Sea View

2Ad+1ad

190

210

289

210

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

190

210

289

210

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

158

176

246

176

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

182

199

271

199

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-10.06.18

11.06.18-10.07.18

11.07.18-31.08.18

01.09.18-31.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Economy - Annex Building

1Ad

n/a

n/a

43

n/a

Single Economy - Annex Building

1Ad+1ch(0-11)

n/a

n/a

43

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad

n/a

n/a

57

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad+1ad

n/a

n/a

74

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad+1ch(0-11)

n/a

n/a

57

n/a

Single Bungalow - Economy/Garden View

1Ad

n/a

34

47

n/a

Single Bungalow - Economy/Garden View

1Ad+1ch(0-11)

n/a

34

47

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad

n/a

48

75

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad+1ad

n/a

63

97

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad+1ch(0-11)

n/a

48

75

n/a

Single Room -

1Ad

37

43

53

43

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

37

43

53

43

Double Room -

2Ad

52

57

80

57

Double Room -

2Ad+1ad

67

74

105

74

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

52

57

80

57

Double Room -

2Ad+2ch(0-11)

63

68

92

68

Suite - Sea View

2Ad

105

118

175

118

Suite - Sea View

2Ad+1ad

118

134

197

134

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

118

134

197

134

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

105

118

175

118

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

116

130

186

130

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Single Economy - Annex Building

1Ad

n/a

n/a

54

n/a

Single Economy - Annex Building

1Ad+1ch(0-11)

n/a

n/a

54

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad

n/a

n/a

79

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad+1ad

n/a

n/a

108

n/a

Double Economy - Annex Building

2Ad+1ch(0-11)

n/a

n/a

79

n/a

Single Bungalow - Economy/Garden View

1Ad

n/a

46

59

n/a

Single Bungalow - Economy/Garden View

1Ad+1ch(0-11)

n/a

46

59

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad

n/a

72

98

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad+1ad

n/a

97

131

n/a

Double Bungalow - Economy/Garden View

2Ad+1ch(0-11)

n/a

72

98

n/a

Single Room -

1Ad

48

54

64

54

Single Room -

1Ad+1ch(0-11)

48

54

64

54

Double Room -

2Ad

74

79

103

79

Double Room -

2Ad+1ad

100

108

139

108

Double Room -

2Ad+1ch(0-11)

74

79

103

79

Double Room -

2Ad+2ch(0-11)

92

99

122

99

Suite - Sea View

2Ad

127

141

197

141

Suite - Sea View

2Ad+1ad

152

168

231

168

Suite - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-11)

152

168

231

168

Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-11)

127

141

197

141

Suite - Sea View

2Ad+2ch(0-11)

145

160

217

160

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе