Следете нé или притиснете Escape

Хотел Poseidon Palace 4+* - Leptokaria, Pieria

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Poseidon Palace 4+* - Leptokaria, Pieria

Тип на соба / Категорија

Сместување

10.04.18-04.06.18

 

25.09.18-31.10.18

05.06.18-03.07.18

 

28.08.18-24.09.18

04.07.18-27.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

51

89

123

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

51

89

123

Double Room -

2Ad

88

122

171

Double Room -

2Ad+1ad

119

164

229

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

88

122

171

Double Room -

2Ad+1ch(2-13)

88

122

171

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

88

122

171

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

88

122

171

Double Room -

2Ad+2ch(2-13)

110

152

212

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-13)

134

183

252

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-13)

124

168

233

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-13)

173

243

273

Family Room -

2Ad+2ch(0-13)

161

224

253

Suite -

2Ad

129

180

245

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

129

180

245

Минимум престој

 

 1

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Poseidon Palace 4+* - Leptokaria, Pieria

Тип на соба / Категорија

Сместување

10.04.18-04.06.18

 

25.09.18-31.10.18

05.06.18-03.07.18

 

28.08.18-24.09.18

04.07.18-27.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

44

76

105

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

44

76

105

Double Room -

2Ad

75

103

144

Double Room -

2Ad+1ad

101

140

195

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

75

103

144

Double Room -

2Ad+1ch(2-13)

75

103

144

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

75

103

144

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

75

103

144

Double Room -

2Ad+2ch(2-13)

94

130

180

Double Superior  -

2Ad+1ad+1ch(0-13)

113

155

215

Double Superior  -

2Ad+2ch(0-13)

106

144

198

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-13)

147

207

232

Family Room -

2Ad+2ch(0-13)

136

191

216

Suite -

2Ad

109

153

209

Suite -

2Ad+1ch(0-1)

109

153

209

Минимум престој

 

 1

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе