Следете нé или притиснете Escape

Alkmini Apartments-Mola Kalyva

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Alkmini Apartments-Mola Kalyva

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.06.18-30.06.18

 

01.09.18-15.09.18

01.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Apartment Room 4 pax -

2Ad

43

58

64

Apartment Room 4 pax -

2Ad+1ad

43

58

64

Apartment Room 4 pax -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

43

58

64

Apartment Room 4 pax -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

43

58

64

Apartment Room 4 pax -

2Ad+1ch(0-1)

43

58

64

Apartment Room 4 pax -

2Ad+1ch(2-11)

43

58

64

Apartment Room 4 pax -

2Ad+2ad

43

58

64

Apartment Room 4 pax -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

43

58

64

Apartment Room 4 pax -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad+1ad

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad+1ch(0-1)

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad+1ch(2-11)

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad+2ad

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

43

58

64

Apartment Room 5 pax -

2Ad+3ad

50

64

69

Apartment Room 5 pax -

2Ad+3ad+1ch(0-1)

50

64

69

Apartment Room 5 pax -

2Ad+3ad+1ch(2-11)

50

64

69

Минимум престој

 

 2

 2

 2

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе