Следете нé или притиснете Escape

Illis Villas-Nikiti

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

 

200м од плажа

 

 

Хотелски содржини:

 

Интернет

Паркинг

Детско катче

 

 

Соби:

 

Тераса

Клима

Фрижидер

Сателитска ТВ

Фен

Кујна

Бања

Illis Villas-Nikiti

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-14.05.18

15.05.18-15.06.18

 

16.09.18-30.09.18

16.06.18-15.07.18

 

01.09.18-15.09.18

16.07.18-31.08.18

01.10.18-15.10.18

16.10.18-31.10.18

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Maisonette 1 Broom

2Ad

80

90

111

131

70

61

Maisonette 1 Broom

2Ad+1ad

80

90

111

131

70

61

Maisonette 1 Broom

2Ad+1ad+1ch(0-1)

80

90

111

131

70

61

Maisonette 1 Broom

2Ad+1ch(0-1)

80

90

111

131

70

61

Maisonette 1 Broom

2Ad+2ad

80

90

111

131

70

61

Maisonette 2 Brooms

2Ad

121

141

151

171

100

90

Maisonette 2 Brooms  

2Ad+1ad

121

141

151

171

100

90

Maisonette 2 Brooms  

2Ad+1ad+1ch(0-1)

121

141

151

171

100

90

Maisonette 2 Brooms  

2Ad+1ch(0-1)

121

141

151

171

100

90

Maisonette 2 Brooms

2Ad+2ad

121

141

151

171

100

90

Maisonette 2 Brooms  

2Ad+2ad+1ch(0-1)

121

141

151

171

100

90

Maisonette 2 Brooms  

2Ad+3ad

121

141

151

171

100

90

Maisonette 2 Brooms  

2Ad+3ad+1ch(0-1)

121

141

151

171

100

90

Maisonette 2 Brooms  

2Ad+4ad

121

141

151

171

100

90

Studio Deluxe  

2Ad

61

70

90

100

51

41

Studio Deluxe  

2Ad+1ad

61

70

90

100

51

41

Studio Deluxe  

2Ad+1ch(0-1)

61

70

90

100

51

41

Suite Family 

2Ad

80

90

111

131

70

61

Suite Family   

2Ad+1ad

80

90

111

131

70

61

Suite Family   

2Ad+1ad+1ch(0-1)

80

90

111

131

70

61

Suite Family   

2Ad+1ch(0-1)

80

90

111

131

70

61

Suite Family   

2Ad+2ad

80

90

111

131

70

61

Минимум престој

 

 5

 5

 5

 5

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе