Следете нé или притиснете Escape

Villa Maria Studios & Apartments-Toroni

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

 

70м од плажа

 

 

Хотелски содржини:

 

Интернет

Паркинг

Сеф

Кафуле

 

 

Соби:

 

Тераса

Клима

ТВ

Фен

Бања

  Villa Maria Studios & Apartments-Tornoi

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-09.06.18

10.06.18-20.06.18

21.06.18-07.07.18

08.07.18-28.07.18

29.07.18-21.08.18

22.08.18-31.08.18

01.09.18-11.09.18

12.09.18-22.09.18

23.09.18-30.09.18

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Maisonette - Garden View

2Ad

96

108

141

184

233

216

184

122

96

Maisonette - Garden View

2Ad+1ad

96

108

141

184

233

216

184

122

96

Maisonette - Garden View

2Ad+2ad

96

108

141

184

233

216

184

122

96

Maisonette - Garden View

2Ad+3ad

103

117

153

196

244

228

196

130

103

Maisonette - Garden View

2Ad+4ad

112

124

164

207

256

239

207

139

112

Bungalow -

2Ad

62

72

91

100

111

100

91

75

62

Bungalow -

2Ad+1ch(0-11)

62

72

91

100

111

100

91

75

62

Bungalow -

2Ad+2ch(0-11)

62

72

91

100

111

100

91

75

62

Bungalow 2 Rooms -

2Ad

68

78

100

116

122

116

100

83

66

Bungalow 2 Rooms -

2Ad+1ad

68

78

100

116

122

116

100

83

66

Bungalow 2 Rooms -

2Ad+2ad

68

78

100

116

122

116

100

83

66

Bungalow 2 Rooms -

2Ad+3ad

77

86

111

128

134

128

111

90

74

Junior Suite -

2Ad

66

78

106

118

135

119

110

90

72

Junior Suite -

2Ad+1ad

66

78

106

118

135

119

110

90

72

Junior Suite -

2Ad+2ad

66

78

106

118

135

119

110

90

72

Studio  -

2Ad

52

59

78

92

100

92

83

70

56

Studio  -

2Ad+1ch(0-11)

52

59

78

92

100

92

83

70

56

Studio Family -

2Ad

56

64

86

103

110

100

91

79

62

Studio Family -

2Ad+1ch(0-11)

56

64

86

103

110

100

91

79

62

Studio Family -

2Ad+2ch(0-11)

56

64

86

103

110

100

91

79

62

Suite -

2Ad

58

68

96

109

122

109

101

72

59

Suite -

2Ad+1ch(0-11)

58

68

96

109

122

109

101

72

59

Suite -

2Ad+2ch(0-11)

58

68

96

109

122

109

101

72

59

Suite Grand  -

2Ad

73

87

118

140

155

140

122

99

79

Suite Grand  -

2Ad+1ad

73

87

118

140

155

140

122

99

79

Suite Grand  -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

73

87

118

140

155

140

122

99

79

Suite Grand  -

2Ad+1ch(0-11)

73

87

118

140

155

140

122

99

79

Suite Grand  -

2Ad+2ad

73

87

118

140

155

140

122

99

79

Suite Grand  -

2Ad+2ad+1ch(0-11)

73

87

118

140

155

140

122

99

79

Suite Top Floor -

2Ad

84

99

130

158

177

158

130

102

80

Suite Top Floor -

2Ad+1ad

84

99

130

158

177

158

130

102

80

Suite Top Floor -

2Ad+2ad

84

99

130

158

177

158

130

102

80

Suite Top Floor -

2Ad+3ad

91

108

142

171

189

171

142

110

89

Минимум престој

 

 2

 2

 3

 3

 3

 3

 3

 2

 2

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе