Следете нé или притиснете Escape

PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB 4*

4

Попусти

http://www.complexralitsa.com/ralitsa/

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB 4* до 07.06; после 14.09 08.06-21.06; 07.09-13.09 22.06-01.07; 25.08-06.09 02.07-24.08                      
DBL STANDART / AI+ 36 50 63 72                      
SGL 47 65 81 93                      
1Возрасен+1Деца 47 65 81 93                      
1Возрасен+2Деца 61 84 105 122                      
2Возрасен 73 100 125 144                      
2Возрасен+1Деца 73 100 125 144                      
3Возрасен 102 140 176 201                      
Период на откажување 8 дена 8 дена 15 дена 15 дена                      
Пенали при откажување 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ                      
Пенали при непојавување 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи                      
Пенали при откажување за рани резервации 70% од аранжманот 70% од аранжманот 70% од аранжманот 70% од аранжманот * for all confirmed booking with early booking discount no matter when the cancelation has been made  
Пенали при непојавување  за рани резервации 70% од аранжманот 70% од аранжманот 70% од аранжманот 70% од аранжманот * for all confirmed booking with early booking discount no matter when the cancelation has been made  
ДОПЛАТА Возрасен Дете 2-12                          
Туристичка такса 1,20 € 0,60                          
Деца 2-12                              
* Цената вклучува користење на аква паркот                              
early booking for minimum stay 7 ноќи: 15% till 31.01 *EB not valid for the period 08.06-13.09                        
  10% till 28.02 *EB not valid for the period 08.06-13.09                        
http://www.complexralitsa.com/ralitsa/                              

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе