Следете нé или притиснете Escape

FLAMINGO 4* СОНЧЕВ БРЕГ

4

Попусти

 

ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА:

- 15% попуст за резервации до 31.03

- 10% попуст за резервации до 30.04

Дневен попуст:

7=6; 11=9; 21=18 за пристигнувања до 09.06 и после 08.09РАНАТА РЕЗЕРВАЦИЈА ОД 10% И ДНЕВНИТЕ ПОПУСТИ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ

 

http://www.flamingo-sunnyBeach.biz

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
FLAMINGO 4* 20.05-09.06; 08.09-30.09 10.06-02.07; 25.08-07.09 03.07-24.08
DBL STANDART / AI light 31 38 44
SGL 31 46 57
1Возрасни+1Деца 46 56 67
1Возрасни+2Деца 62 75 89
1Возрасни+3Деца 77 94 111
2Возрасни 62 75 89
2Возрасни+1Деца 62 75 89
2Возрасни+2Деца 77 94 111
3Возрасни 86 105 124
Период на откажување 1 дена 3 дена 5 дена
Пенали при откажување 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ
Пенали при непојавување 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум ноќи на престој - - -
ДОПЛАТА Возрасни Деца 2-13  
Туристичка такса 0,00 € 0,00  
Деца 2-13      
early booking: 25 % till 31.12    
  20 % till 28.02    
  15 % till 31.03    
  10 % till 30.04    
ден discounts: 7=6; 11=9; 21=18 and derivatives for arrivals till 09.06 and after 08.09
EB 10% and ден discounts are combinable    
http://www.flamingo-sunnyBeach.biz    

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе