Следете нé или притиснете Escape

IKOS ARIA 5* KEFALOS KOS

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

IKOS ARIA 5* KEFALOS KOS www.ikosresorts.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Број на лица

15.05-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

15.10-27.10

SUITE BUNGALOW DELUXE 1 BEDROOM BEAДЕЦА FRONT

2Возрасни

497

676

809

1021

1165

392

3Возрасни

622

846

1011

1277

1456

491

3Возрасни+1Деца(0-1)

622

846

1011

1277

1456

491

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

622

846

1011

1277

1456

491

3Возрасни+2Деца(0-1)

622

846

1011

1277

1456

491

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

622

846

1011

1277

1456

491

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

709

964

1152

1456

1660

559

2Возрасни+1Деца(0-1)

497

676

809

1021

1165

392

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

497

676

809

1021

1165

392

2Возрасни+2Деца(0-1)

497

676

809

1021

1165

392

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

497

676

809

1021

1165

392

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

585

795

951

1201

1369

461

2Возрасни+3Деца(0-1)

497

676

809

1021

1165

392

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

497

676

809

1021

1165

392

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

585

795

951

1201

1369

461

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

585

795

951

1201

1369

461

SUITE BUNGALOW DELUXE 2 BEDROOMS BEAДЕЦА FRONT

3Возрасни

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+1Деца(0-1)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+2Деца(0-1)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

968

1369

1581

1989

2458

706

3Возрасни+3Деца(0-1)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

968

1369

1581

1989

2458

706

3Возрасни+3Деца(2-11.99)

968

1369

1581

1989

2458

706

2Возрасни+1Деца(0-1)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

744

1053

1216

1530

1891

542

4Возрасни

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+1Деца(0-1)

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+2Деца(0-1)

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+2Деца(2-11.99)

1061

1501

1734

2181

2695

773

2Возрасни+2Деца(0-1)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+3Деца(0-1)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+4Деца(0-1)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+4Деца(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

JUNIOR SUITE DELUXE POOL VIEW PRIVATE GARDEN

2Возрасни

361

448

549

685

809

284

3Возрасни

451

560

687

857

1011

356

3Возрасни+1Деца(0-1)

451

560

687

857

1011

356

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

451

560

687

857

1011

356

2Возрасни+1Деца(0-1)

361

448

549

685

809

284

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

361

448

549

685

809

284

2Возрасни+2Деца(0-1)

361

448

549

685

809

284

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

361

448

549

685

809

284

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

424

526

645

806

951

335

JUNIOR SUITE PRIVATE GARDEN GARDEN VIEW

2Возрасни

325

417

513

609

712

258

3Возрасни

407

521

642

762

890

323

3Возрасни+1Деца(0-1)

407

521

642

762

890

323

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

407

521

642

762

890

323

2Возрасни+1Деца(0-1)

325

417

513

609

712

258

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

325

417

513

609

712

258

2Возрасни+2Деца(0-1)

325

417

513

609

712

258

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

325

417

513

609

712

258

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

382

491

604

717

838

304

JUNIOR SUITE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

352

450

520

663

791

267

3Возрасни

440

563

650

829

989

334

3Возрасни+1Деца(0-1)

440

563

650

829

989

334

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

440

563

650

829

989

334

2Возрасни+1Деца(0-1)

352

450

520

663

791

267

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

352

450

520

663

791

267

2Возрасни+2Деца(0-1)

352

450

520

663

791

267

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

352

450

520

663

791

267

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

413

530

612

780

930

314

JUNIOR SUITE DELUXE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

405

517

623

764

909

307

3Возрасни

507

647

778

955

1137

384

3Возрасни+1Деца(0-1)

507

647

778

955

1137

384

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

507

647

778

955

1137

384

2Возрасни+1Деца(0-1)

405

517

623

764

909

307

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

405

517

623

764

909

307

2Возрасни+2Деца(0-1)

405

517

623

764

909

307

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

405

517

623

764

909

307

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

477

608

732

898

1070

361

SUITE 1 BEDROOM PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

370

473

542

697

829

282

3Возрасни

463

591

678

871

1036

353

3Возрасни+1Деца(0-1)

463

591

678

871

1036

353

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

463

591

678

871

1036

353

3Возрасни+2Деца(0-1)

463

591

678

871

1036

353

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

463

591

678

871

1036

353

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

528

674

773

993

1182

403

2Возрасни+1Деца(0-1)

370

473

542

697

829

282

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

370

473

542

697

829

282

2Возрасни+2Деца(0-1)

370

473

542

697

829

282

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

370

473

542

697

829

282

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

435

556

637

819

974

333

2Возрасни+3Деца(0-1)

370

473

542

697

829

282

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

370

473

542

697

829

282

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

2-11.99)

435

556

637

819

974

333

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

435

556

637

819

974

333

DOUBLE ROOM PROMO INLAND VIEW

2Возрасни

233

284

336

399

450

186

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE PROMO SEA VIEW

1Возрасни

221

267

315

373

422

176

DOUBLE ROOM PROMO SEA VIEW

2Возрасни

244

296

349

414

468

195

SUITE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

354

452

522

668

797

269

3Возрасни

442

566

653

834

997

336

3Возрасни+1Деца(0-1)

442

566

653

834

997

336

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

442

566

653

834

997

336

3Возрасни+2Деца(0-1)

442

566

653

834

997

336

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

442

566

653

834

997

336

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

505

645

745

952

1137

383

2Возрасни+1Деца(0-1)

354

452

522

668

797

269

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

354

452

522

668

797

269

2Возрасни+2Деца(0-1)

354

452

522

668

797

269

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

354

452

522

668

797

269

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

417

532

614

785

937

316

2Возрасни+3Деца(0-1)

354

452

522

668

797

269

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

354

452

522

668

797

269

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

2-11.99)

417

532

614

785

937

316

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

417

532

614

785

937

316

SUITE BUNGALOW DELUXE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

468

620

748

939

1046

372

3Возрасни

586

776

935

1174

1308

465

3Возрасни+1Деца(0-1)

586

776

935

1174

1308

465

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

586

776

935

1174

1308

465

3Возрасни+2Деца(0-1)

586

776

935

1174

1308

465

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

586

776

935

1174

1308

465

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

668

885

1066

1338

1491

531

2Возрасни+1Деца(0-1)

468

620

748

939

1046

372

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

468

620

748

939

1046

372

2Возрасни+2Деца(0-1)

468

620

748

939

1046

372

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

468

620

748

939

1046

372

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

551

729

879

1103

1230

438

2Возрасни+3Деца(0-1)

468

620

748

939

1046

372

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

468

620

748

939

1046

372

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

551

729

879

1103

1230

438

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

551

729

879

1103

1230

438

TRIPLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

264

323

381

452

508

213

3Возрасни

330

403

476

566

636

267

2Возрасни+1Деца(0-1)

264

323

381

452

508

213

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

264

323

381

452

508

213

JUNIOR SUITE SEA VIEW WITH BALCONY

2Возрасни

314

405

497

591

692

251

3Возрасни

392

507

622

739

866

314

3Возрасни+1Деца(0-1)

392

507

622

739

866

314

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

392

507

622

739

866

314

2Возрасни+1Деца(0-1)

314

405

497

591

692

251

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

314

405

497

591

692

251

2Возрасни+2Деца(0-1)

314

405

497

591

692

251

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

314

405

497

591

692

251

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

368

477

585

696

814

296

SUITE BUNGALOW DELUXE 1 BEDROOM SEA VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

571

712

878

1140

1355

452

3Возрасни

715

890

1098

1426

1695

566

3Возрасни+1Деца(0-1)

715

890

1098

1426

1695

566

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

715

890

1098

1426

1695

566

3Возрасни+2Деца(0-1)

715

890

1098

1426

1695

566

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

715

890

1098

1426

1695

566

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

814

1016

1252

1625

1932

645

2Возрасни+1Деца(0-1)

571

712

878

1140

1355

452

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

571

712

878

1140

1355

452

2Возрасни+2Деца(0-1)

571

712

878

1140

1355

452

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

571

712

878

1140

1355

452

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

672

838

1033

1341

1593

532

2Возрасни+3Деца(0-1)

571

712

878

1140

1355

452

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

571

712

878

1140

1355

452

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

672

838

1033

1341

1593

532

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

672

838

1033

1341

1593

532

SUITE BUNGALOW DELUXE 2 BEDROOMS SEA VIEW PRIVATE POOL

3Возрасни

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+1Деца(0-1)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+2Деца(0-1)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

968

1369

1581

1989

2458

706

3Возрасни+3Деца(0-1)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

837

1185

1369

1721

2127

610

3Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

968

1369

1581

1989

2458

706

3Возрасни+3Деца(2-11.99)

968

1369

1581

1989

2458

706

2Возрасни+1Деца(0-1)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

744

1053

1216

1530

1891

542

4Возрасни

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+1Деца(0-1)

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+2Деца(0-1)

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

930

1316

1521

1913

2363

678

4Возрасни+2Деца(2-11.99)

1061

1501

1734

2181

2695

773

2Возрасни+2Деца(0-1)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+3Деца(0-1)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+4Деца(0-1)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

744

1053

1216

1530

1891

542

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

2Возрасни+4Деца(2-11.99)

875

1238

1430

1799

2222

637

TRIPLE SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Возрасни

253

305

363

428

486

202

3Возрасни

317

381

454

535

608

252

2Возрасни+1Деца(0-1)

253

305

363

428

486

202

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

253

305

363

428

486

202

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

Stayover tax 4 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

 

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе