Следете нé или притиснете Escape

IKOS OCEANIA 5* NEA MOUDANIA

5
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА -
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА -
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

Во полуостровот Касандра, на 2км од центарот на Неа Моудања, на 50км од аеродромот во Солун.

Луксузно одмаралиште изградено во медитерански стил на зелена површина, со своја приватна плажа која се простира на 350м.

 

Соби:

Располага со 290 соби опремени со :

  • Клима уред
  • ТВ
  • Мини бар
  • WI-FI интернет
  • Купатило
  • Сеф
  • Балкон

 

IKOS OCEANIA 5* NEA MOUDANIA                                  www.oceaniaclub.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Број на лица

22.03-24.04

15.10-02.11

25.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

DOUBLE PROMO

2Возрасни

175

225

299

347

432

503

JUNIOR SUITE DELUXE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

244

323

460

557

697

809

3Возрасни

305

403

575

696

870

1011

3Возрасни+1деца(0-1)

305

403

575

696

870

1011

3Возрасни+1деца(2-11)

305

403

575

696

870

1011

2Возрасни+1деца(0-1)

244

323

460

557

697

809

2Возрасни+1деца(2-11.99)

244

323

460

557

697

809

2Возрасни+2деца(0-1)

244

323

460

557

697

809

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

244

323

460

557

697

809

2Возрасни+2деца(2-11.99)

305

403

575

696

870

1011

SUITE FAMILY ONE BEDROOM PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

259

326

468

573

688

768

3Возрасни

323

408

585

716

860

961

3Возрасни+1деца(0-1)

323

408

585

716

860

961

3Возрасни+1деца(2-11.99)

323

408

585

716

860

961

2Возрасни+1деца(0-1)

259

326

468

573

688

768

2Возрасни+1деца(2-11.99)

259

326

468

573

688

768

2Возрасни+2деца(0-1)

259

326

468

573

688

768

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

259

326

468

573

688

768

2Возрасни+2деца(2-11.99)

323

408

585

716

860

961

SUITE FAMILY DELUXE 2 BEDROOMS PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

408

564

859

1020

1350

1671

3Возрасни

458

635

967

1148

1519

1879

3Возрасни+1деца(0-1)

458

635

967

1148

1519

1879

3Возрасни+1деца(2-11.99)

458

635

967

1148

1519

1879

3Возрасни+2деца(0-1)

458

635

967

1148

1519

1879

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

458

635

967

1148

1519

1879

3Возрасни+2деца(2-11.99)

508

704

1074

1276

1687

2089

3Возрасни+3деца(0-1)

458

635

967

1148

1519

1879

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

458

635

967

1148

1519

1879

3Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

508

704

1074

1276

1687

2089

3Возрасни+3деца(2-11.99)

508

704

1074

1276

1687

2089

2Возрасни+1деца(0-1)

408

564

859

1020

1350

1671

2Возрасни+1деца(2-11.99)

408

564

859

1020

1350

1671

4Возрасни

508

704

1074

1276

1687

2089

4Возрасни+1деца(0-1)

508

704

1074

1276

1687

2089

4Возрасни+1деца(2-11.99)

508

704

1074

1276

1687

2089

4Возрасни+2деца(0-1)

508

704

1074

1276

1687

2089

4Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

508

704

1074

1276

1687

2089

4Возрасни+2деца(2-11.99)

560

775

1182

1403

1856

2297

2Возрасни+2деца(0-1)

408

564

859

1020

1350

1671

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

408

564

859

1020

1350

1671

2Возрасни+2деца(2-11.99)

458

635

967

1148

1519

1879

2Возрасни+3деца(0-1)

408

564

859

1020

1350

1671

2Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

408

564

859

1020

1350

1671

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

458

635

967

1148

1519

1879

2Возрасни+3деца(2-11.99)

458

635

967

1148

1519

1879

2Возрасни+4деца(0-1)

408

564

859

1020

1350

1671

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(0-1)(2-11.99)

408

564

859

1020

1350

1671

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

458

635

967

1148

1519

1879

2Возрасни+4деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

458

635

967

1148

1519

1879

2Возрасни+4деца(2-11.99)

458

635

967

1148

1519

1879

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

178

231

289

338

420

489

1Возрасни+1деца(0-1)

178

231

289

338

420

489

1Возрасни+1деца(2-11.99)

178

231

289

338

420

489

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

197

255

321

375

467

543

FAMILY ROOM SEA VIEW

3Возрасни

420

544

688

801

995

1159

3Возрасни+1деца(0-1)

420

544

688

801

995

1159

3Возрасни+1деца(2-11.99)

420

544

688

801

995

1159

2Возрасни+1деца(0-1)

373

484

612

712

884

1030

2Возрасни+1деца(2-11.99)

373

484

612

712

884

1030

4Возрасни

420

544

688

801

995

1159

2Возрасни+2деца(0-1)

373

484

612

712

884

1030

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

373

484

612

712

884

1030

2Возрасни+2деца(2-11.99)

373

484

612

712

884

1030

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

205

279

383

436

536

624

3Возрасни

255

348

479

544

671

780

2Возрасни+1деца(0-1)

205

279

383

436

536

624

2Возрасни+1деца(2-11.99)

205

279

383

436

536

624

JUNIOR SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

233

307

440

529

645

749

3Возрасни

291

384

550

661

806

936

3Возрасни+1деца(0-1)

291

384

550

661

806

936

3Возрасни+1деца(2-11.99)

291

384

550

661

806

936

2Возрасни+1деца(0-1)

233

307

440

529

645

749

2Возрасни+1деца(2-11.99)

233

307

440

529

645

749

2Возрасни+2деца(0-1)

233

307

440

529

645

749

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

233

307

440

529

645

749

2Возрасни+2деца(2-11.99)

291

384

550

661

806

936

JUNIOR SUITE PANORAMA SEA VIEW

2Возрасни

217

292

398

488

614

713

3Возрасни

271

365

497

610

766

892

3Возрасни+1деца(0-1)

271

365

497

610

766

892

3Возрасни+1деца(2-11.99)

271

365

497

610

766

892

2Возрасни+1деца(0-1)

217

292

398

488

614

713

2Возрасни+1деца(2-11.99)

217

292

398

488

614

713

2Возрасни+2деца(0-1)

217

292

398

488

614

713

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

217

292

398

488

614

713

2Возрасни+2деца(2-11.99)

271

365

497

610

766

892

SUITE FAMILY ONE BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

246

312

456

551

654

745

3Возрасни

307

391

570

689

818

932

3Возрасни+1деца(0-1)

307

391

570

689

818

932

3Возрасни+1деца(2-11.99)

307

391

570

689

818

932

2Возрасни+1деца(0-1)

246

312

456

551

654

745

2Возрасни+1деца(2-11.99)

246

312

456

551

654

745

2Возрасни+2деца(0-1)

246

312

456

551

654

745

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

246

312

456

551

654

745

2Возрасни+2деца(2-11.99)

307

391

570

689

818

932

SUITE FAMILY DELUXE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

278

374

567

617

790

848

3Возрасни

347

467

709

772

988

1060

3Возрасни+1деца(0-1)

347

467

709

772

988

1060

3Возрасни+1деца(2-11.99)

347

467

709

772

988

1060

3Возрасни+2деца(0-1)

347

467

709

772

988

1060

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

347

467

709

772

988

1060

3Возрасни+2деца(2-11.99)

417

560

850

926

1185

1271

2Возрасни+1деца(0-1)

278

374

567

617

790

848

2Возрасни+1деца(2-11.99)

278

374

567

617

790

848

2Возрасни+2деца(0-1)

278

374

567

617

790

848

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

278

374

567

617

790

848

2Возрасни+2деца(2-11.99)

347

467

709

772

988

1060

2Возрасни+3деца(0-1)

278

374

567

617

790

848

2Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

278

374

567

617

790

848

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

347

467

709

772

988

1060

2Возрасни+3деца(2-11.99)

347

467

709

772

988

1060

SUITE FAMILY DELUXE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

390

541

823

916

1203

1467

3Возрасни

438

609

926

1030

1353

1650

3Возрасни+1деца(0-1)

438

609

926

1030

1353

1650

3Возрасни+1деца(2-11.99)

438

609

926

1030

1353

1650

3Возрасни+2деца(0-1)

438

609

926

1030

1353

1650

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

438

609

926

1030

1353

1650

3Возрасни+2деца(2-11.99)

486

676

1028

1145

1503

1833

3Возрасни+3деца(0-1)

438

609

926

1030

1353

1650

3Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

438

609

926

1030

1353

1650

3Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

486

676

1028

1145

1503

1833

3Возрасни+3деца(2-11.99)

486

676

1028

1145

1503

1833

2Возрасни+1деца(0-1)

390

541

823

916

1203

1467

2Возрасни+1деца(2-11.99)

390

541

823

916

1203

1467

4Возрасни

486

676

1028

1145

1503

1833

4Возрасни+1деца(0-1)

486

676

1028

1145

1503

1833

4Возрасни+1деца(2-11.99)

486

676

1028

1145

1503

1833

4Возрасни+2деца(0-1)

486

676

1028

1145

1503

1833

4Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

486

676

1028

1145

1503

1833

4Возрасни+2деца(2-11.99)

535

744

1131

1259

1654

2017

2Возрасни+2деца(0-1)

390

541

823

916

1203

1467

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

390

541

823

916

1203

1467

2Возрасни+2деца(2-11.99)

438

609

926

1030

1353

1650

2Возрасни+3деца(0-1)

390

541

823

916

1203

1467

2Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

390

541

823

916

1203

1467

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

438

609

926

1030

1353

1650

2Возрасни+3деца(2-11.99)

438

609

926

1030

1353

1650

2Возрасни+4деца(0-1)

390

541

823

916

1203

1467

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(0-1)(2-11.99)

390

541

823

916

1203

1467

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

438

609

926

1030

1353

1650

2Возрасни+4деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

438

609

926

1030

1353

1650

2Возрасни+4деца(2-11.99)

438

609

926

1030

1353

1650

JUNIOR SUITE SEA VIEW PRIVATE GARDEN

2Возрасни

211

284

398

456

577

673

3Возрасни

262

355

497

570

721

841

2Возрасни+1деца(0-1)

211

284

398

456

577

673

2Возрасни+1деца(2-11.99)

211

284

398

456

577

673

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE SIDE SEA VIEW

1Возрасни

165

215

282

330

410

477

1Возрасни+1деца(0-1)

165

215

282

330

410

477

1Возрасни+1деца(2-11.99)

165

215

282

330

410

477

DOUBLE SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Возрасни

184

239

312

367

456

531

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

 

 

 

 

 

IKOS OCEANIA ***** NEA MOUDANIA                                  www.oceaniaclub.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Број на лица

22.03-24.04

15.10-02.11

25.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

DOUBLE PROMO

2Возрасни

217

264

332

385

455

529

JUNIOR SUITE DELUXE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

305

379

511

618

732

851

3Возрасни

381

474

638

773

916

1064

3Возрасни+1деца(0-1)

381

474

638

773

916

1064

3Возрасни+1деца(2-11)

381

474

638

773

916

1064

2Возрасни+1деца(0-1)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+1деца(2-11.99)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+2деца(0-1)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+2деца(2-11.99)

381

474

638

773

916

1064

SUITE FAMILY ONE BEDROOM PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

323

383

520

636

724

809

3Возрасни

403

479

650

795

905

1011

3Возрасни+1деца(0-1)

403

479

650

795

905

1011

3Возрасни+1деца(2-11.99)

403

479

650

795

905

1011

2Возрасни+1деца(0-1)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+1деца(2-11.99)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+2деца(0-1)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+2деца(2-11.99)

403

479

650

795

905

1011

SUITE FAMILY DELUXE 2 BEDROOMS PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

508

663

954

1133

1420

1758

3Возрасни

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+1деца(0-1)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+1деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+2деца(0-1)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+2деца(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

3Возрасни+3деца(0-1)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

3Возрасни+3деца(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

2Возрасни+1деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+1деца(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

4Возрасни

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+1деца(0-1)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+1деца(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+2деца(0-1)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+2деца(2-11.99)

700

912

1313

1559

1953

2418

2Возрасни+2деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+2деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+3деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+3деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+4деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(0-1)(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+4деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+4деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

222

271

321

375

442

514

1Возрасни+1деца(0-1)

222

271

321

375

442

514

1Возрасни+1деца(2-11.99)

222

271

321

375

442

514

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

246

300

356

417

491

571

FAMILY ROOM SEA VIEW

3Возрасни

524

641

764

890

1046

1220

3Возрасни+1деца(0-1)

524

641

764

890

1046

1220

3Возрасни+1деца(2-11.99)

524

641

764

890

1046

1220

2Возрасни+1деца(0-1)

466

569

679

791

930

1084

2Возрасни+1деца(2-11.99)

466

569

679

791

930

1084

4Возрасни

524

641

764

890

1046

1220

2Возрасни+2деца(0-1)

466

569

679

791

930

1084

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

466

569

679

791

930

1084

2Возрасни+2деца(2-11.99)

466

569

679

791

930

1084

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

255

327

426

484

564

656

3Возрасни

319

409

532

605

706

821

2Возрасни+1деца(0-1)

255

327

426

484

564

656

2Возрасни+1деца(2-11.99)

255

327

426

484

564

656

JUNIOR SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

291

361

488

587

679

788

3Возрасни

364

451

610

734

849

986

3Возрасни+1деца(0-1)

364

451

610

734

849

986

3Возрасни+1деца(2-11.99)

364

451

610

734

849

986

2Возрасни+1деца(0-1)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+1деца(2-11.99)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+2деца(0-1)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+2деца(2-11.99)

364

451

610

734

849

986

JUNIOR SUITE PANORAMA SEA VIEW

2Возрасни

271

343

441

542

645

750

3Возрасни

339

429

552

678

806

939

3Возрасни+1деца(0-1)

339

429

552

678

806

939

3Возрасни+1деца(2-11.99)

339

429

552

678

806

939

2Возрасни+1деца(0-1)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+1деца(2-11.99)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+2деца(0-1)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+2деца(2-11.99)

339

429

552

678

806

939

SUITE FAMILY ONE BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

307

367

506

612

688

784

3Возрасни

384

459

633

765

860

980

3Возрасни+1деца(0-1)

384

459

633

765

860

980

3Возрасни+1деца(2-11.99)

384

459

633

765

860

980

2Возрасни+1деца(0-1)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+1деца(2-11.99)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+2деца(0-1)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+2деца(2-11.99)

384

459

633

765

860

980

SUITE FAMILY DELUXE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

347

439

629

685

831

892

3Возрасни

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+1деца(0-1)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+1деца(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+2деца(0-1)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+2деца(2-11.99)

521

659

944

1028

1247

1337

2Возрасни+1деца(0-1)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+1деца(2-11.99)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+2деца(0-1)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+2деца(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

2Возрасни+3деца(0-1)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

2Возрасни+3деца(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

SUITE FAMILY DELUXE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

486

636

914

1017

1266

1543

3Возрасни

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+1деца(0-1)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+1деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+2деца(0-1)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+2деца(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

3Возрасни+3деца(0-1)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

3Возрасни+3деца(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

2Возрасни+1деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+1деца(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

4Возрасни

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+1деца(0-1)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+1деца(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+2деца(0-1)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+2деца(2-11.99)

669

875

1257

1399

1740

2122

2Возрасни+2деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+2деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+3деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+3деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+4деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(0-1)(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+4деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+4деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

JUNIOR SUITE SEA VIEW PRIVATE GARDEN

2Возрасни

262

334

441

506

607

708

3Возрасни

328

418

552

633

759

885

2Возрасни+1деца(0-1)

262

334

441

506

607

708

2Возрасни+1деца(2-11.99)

262

334

441

506

607

708

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE SIDE SEA VIEW

1Возрасни

206

252

312

367

432

503

1Возрасни+1деца(0-1)

206

252

312

367

432

503

1Возрасни+1деца(2-11.99)

206

252

312

367

432

503

DOUBLE SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Возрасни

228

280

347

408

479

558

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.02.2019 ДОПОЛНИТЕЛНИ 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.03 ДО 12.04.2019

( НЕ ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

EBD+ 20% ПОПУСТ

 

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

 

IKOS OCEANIA ***** NEA MOUDANIA                                  www.oceaniaclub.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Број на лица

22.03-24.04

15.10-02.11

25.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

DOUBLE PROMO

2Возрасни

217

264

332

385

455

529

JUNIOR SUITE DELUXE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

305

379

511

618

732

851

3Возрасни

381

474

638

773

916

1064

3Возрасни+1деца(0-1)

381

474

638

773

916

1064

3Возрасни+1деца(2-11)

381

474

638

773

916

1064

2Возрасни+1деца(0-1)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+1деца(2-11.99)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+2деца(0-1)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+2деца(2-11.99)

381

474

638

773

916

1064

SUITE FAMILY ONE BEDROOM PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

323

383

520

636

724

809

3Возрасни

403

479

650

795

905

1011

3Возрасни+1деца(0-1)

403

479

650

795

905

1011

3Возрасни+1деца(2-11.99)

403

479

650

795

905

1011

2Возрасни+1деца(0-1)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+1деца(2-11.99)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+2деца(0-1)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+2деца(2-11.99)

403

479

650

795

905

1011

SUITE FAMILY DELUXE 2 BEDROOMS PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

508

663

954

1133

1420

1758

3Возрасни

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+1деца(0-1)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+1деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+2деца(0-1)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+2деца(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

3Возрасни+3деца(0-1)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

3Возрасни+3деца(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

2Возрасни+1деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+1деца(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

4Возрасни

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+1деца(0-1)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+1деца(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+2деца(0-1)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+2деца(2-11.99)

700

912

1313

1559

1953

2418

2Возрасни+2деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+2деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+3деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+3деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+4деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(0-1)(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+4деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+4деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

222

271

321

375

442

514

1Возрасни+1деца(0-1)

222

271

321

375

442

514

1Возрасни+1деца(2-11.99)

222

271

321

375

442

514

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

246

300

356

417

491

571

FAMILY ROOM SEA VIEW

3Возрасни

524

641

764

890

1046

1220

3Возрасни+1деца(0-1)

524

641

764

890

1046

1220

3Возрасни+1деца(2-11.99)

524

641

764

890

1046

1220

2Возрасни+1деца(0-1)

466

569

679

791

930

1084

2Возрасни+1деца(2-11.99)

466

569

679

791

930

1084

4Возрасни

524

641

764

890

1046

1220

2Возрасни+2деца(0-1)

466

569

679

791

930

1084

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

466

569

679

791

930

1084

2Возрасни+2деца(2-11.99)

466

569

679

791

930

1084

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

255

327

426

484

564

656

3Возрасни

319

409

532

605

706

821

2Возрасни+1деца(0-1)

255

327

426

484

564

656

2Возрасни+1деца(2-11.99)

255

327

426

484

564

656

JUNIOR SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

291

361

488

587

679

788

3Возрасни

364

451

610

734

849

986

3Возрасни+1деца(0-1)

364

451

610

734

849

986

3Возрасни+1деца(2-11.99)

364

451

610

734

849

986

2Возрасни+1деца(0-1)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+1деца(2-11.99)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+2деца(0-1)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+2деца(2-11.99)

364

451

610

734

849

986

JUNIOR SUITE PANORAMA SEA VIEW

2Возрасни

271

343

441

542

645

750

3Возрасни

339

429

552

678

806

939

3Возрасни+1деца(0-1)

339

429

552

678

806

939

3Возрасни+1деца(2-11.99)

339

429

552

678

806

939

2Возрасни+1деца(0-1)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+1деца(2-11.99)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+2деца(0-1)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+2деца(2-11.99)

339

429

552

678

806

939

SUITE FAMILY ONE BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

307

367

506

612

688

784

3Возрасни

384

459

633

765

860

980

3Возрасни+1деца(0-1)

384

459

633

765

860

980

3Возрасни+1деца(2-11.99)

384

459

633

765

860

980

2Возрасни+1деца(0-1)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+1деца(2-11.99)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+2деца(0-1)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+2деца(2-11.99)

384

459

633

765

860

980

SUITE FAMILY DELUXE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

347

439

629

685

831

892

3Возрасни

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+1деца(0-1)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+1деца(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+2деца(0-1)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+2деца(2-11.99)

521

659

944

1028

1247

1337

2Возрасни+1деца(0-1)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+1деца(2-11.99)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+2деца(0-1)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+2деца(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

2Возрасни+3деца(0-1)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

2Возрасни+3деца(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

SUITE FAMILY DELUXE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

486

636

914

1017

1266

1543

3Возрасни

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+1деца(0-1)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+1деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+2деца(0-1)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+2деца(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

3Возрасни+3деца(0-1)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

3Возрасни+3деца(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

2Возрасни+1деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+1деца(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

4Возрасни

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+1деца(0-1)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+1деца(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+2деца(0-1)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+2деца(2-11.99)

669

875

1257

1399

1740

2122

2Возрасни+2деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+2деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+3деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+3деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+3деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+4деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(0-1)(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+4деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+4деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+4деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

JUNIOR SUITE SEA VIEW PRIVATE GARDEN

2Возрасни

262

334

441

506

607

708

3Возрасни

328

418

552

633

759

885

2Возрасни+1деца(0-1)

262

334

441

506

607

708

2Возрасни+1деца(2-11.99)

262

334

441

506

607

708

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE SIDE SEA VIEW

1Возрасни

206

252

312

367

432

503

1Возрасни+1деца(0-1)

206

252

312

367

432

503

1Возрасни+1деца(2-11.99)

206

252

312

367

432

503

DOUBLE SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Возрасни

228

280

347

408

479

558

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.03 ДО 24.04.2019 И ОД 15.10 ДО 02.11.2019

(УПЛАТА 50% ДО 15.03.2019 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.04 ДО 25.05.2019 И ОД 27.09 ДО 14.10.2019

(УПЛАТА 50% ДО 15.03.2019 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.02.2019 ДОПОЛНИТЕЛНИ 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.04 ДО 12.04.2019 И ОД 24.04 ДО 01.05.2019

( НЕ ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

EBD+15% ПОПУСТ

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

IKOS OCEANIA ***** NEA MOUDANIA                                  www.oceaniaclub.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Број на лица

22.03-24.04

15.10-02.11

25.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

DOUBLE PROMO

2Возрасни

217

264

332

385

455

529

JUNIOR SUITE DELUXE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

305

379

511

618

732

851

3Возрасни

381

474

638

773

916

1064

3Возрасни+1Деца(0-1)

381

474

638

773

916

1064

3Возрасни+1Деца(2-11)

381

474

638

773

916

1064

2Возрасни+1Деца(0-1)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+2Деца(0-1)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

305

379

511

618

732

851

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

381

474

638

773

916

1064

SUITE FAMILY ONE BEDROOM PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

323

383

520

636

724

809

3Возрасни

403

479

650

795

905

1011

3Возрасни+1Деца(0-1)

403

479

650

795

905

1011

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

403

479

650

795

905

1011

2Возрасни+1Деца(0-1)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+2Деца(0-1)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

323

383

520

636

724

809

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

403

479

650

795

905

1011

SUITE FAMILY DELUXE 2 BEDROOMS PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

508

663

954

1133

1420

1758

3Возрасни

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+1Деца(0-1)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+2Деца(0-1)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

3Возрасни+3Деца(0-1)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

3Возрасни+3Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

3Возрасни+3Деца(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

2Возрасни+1Деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

4Возрасни

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+1Деца(0-1)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+2Деца(0-1)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

636

829

1193

1417

1775

2199

4Возрасни+2Деца(2-11.99)

700

912

1313

1559

1953

2418

2Возрасни+2Деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+3Деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+3Деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+3Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+4Деца(0-1)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+4Деца(0-1)

(0-1)(0-1)(2-11.99)

508

663

954

1133

1420

1758

2Возрасни+4Деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+4Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

2Возрасни+4Деца(2-11.99)

572

746

1074

1276

1598

1979

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

222

271

321

375

442

514

1Возрасни+1Деца(0-1)

222

271

321

375

442

514

1Возрасни+1Деца(2-11.99)

222

271

321

375

442

514

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

246

300

356

417

491

571

FAMILY ROOM SEA VIEW

3Возрасни

524

641

764

890

1046

1220

3Возрасни+1Деца(0-1)

524

641

764

890

1046

1220

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

524

641

764

890

1046

1220

2Возрасни+1Деца(0-1)

466

569

679

791

930

1084

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

466

569

679

791

930

1084

4Возрасни

524

641

764

890

1046

1220

2Возрасни+2Деца(0-1)

466

569

679

791

930

1084

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

466

569

679

791

930

1084

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

466

569

679

791

930

1084

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

255

327

426

484

564

656

3Возрасни

319

409

532

605

706

821

2Возрасни+1Деца(0-1)

255

327

426

484

564

656

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

255

327

426

484

564

656

JUNIOR SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

291

361

488

587

679

788

3Возрасни

364

451

610

734

849

986

3Возрасни+1Деца(0-1)

364

451

610

734

849

986

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

364

451

610

734

849

986

2Возрасни+1Деца(0-1)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+2Деца(0-1)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

291

361

488

587

679

788

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

364

451

610

734

849

986

JUNIOR SUITE PANORAMA SEA VIEW

2Возрасни

271

343

441

542

645

750

3Возрасни

339

429

552

678

806

939

3Возрасни+1Деца(0-1)

339

429

552

678

806

939

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

339

429

552

678

806

939

2Возрасни+1Деца(0-1)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+2Деца(0-1)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

271

343

441

542

645

750

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

339

429

552

678

806

939

SUITE FAMILY ONE BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

307

367

506

612

688

784

3Возрасни

384

459

633

765

860

980

3Возрасни+1Деца(0-1)

384

459

633

765

860

980

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

384

459

633

765

860

980

2Возрасни+1Деца(0-1)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+2Деца(0-1)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

307

367

506

612

688

784

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

384

459

633

765

860

980

SUITE FAMILY DELUXE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

347

439

629

685

831

892

3Возрасни

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+1Деца(0-1)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+2Деца(0-1)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

521

659

944

1028

1247

1337

2Возрасни+1Деца(0-1)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+2Деца(0-1)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

2Возрасни+3Деца(0-1)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+3Деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

347

439

629

685

831

892

2Возрасни+3Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

435

549

787

857

1039

1114

SUITE FAMILY DELUXE TWO BEDROOMS SEA VIEW

2Возрасни

486

636

914

1017

1266

1543

3Возрасни

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+1Деца(0-1)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+2Деца(0-1)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

3Возрасни+3Деца(0-1)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+3Деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

3Возрасни+3Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

3Возрасни+3Деца(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

2Возрасни+1Деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

4Возрасни

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+1Деца(0-1)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+2Деца(0-1)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

608

795

1142

1271

1583

1930

4Возрасни+2Деца(2-11.99)

669

875

1257

1399

1740

2122

2Возрасни+2Деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+3Деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+3Деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+3Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+4Деца(0-1)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+4Деца(0-1)

(0-1)(0-1)(2-11.99)

486

636

914

1017

1266

1543

2Возрасни+4Деца(0-1)

(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+4Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

2Возрасни+4Деца(2-11.99)

548

716

1028

1145

1425

1737

JUNIOR SUITE SEA VIEW PRIVATE GARDEN

2Возрасни

262

334

441

506

607

708

3Возрасни

328

418

552

633

759

885

2Возрасни+1Деца(0-1)

262

334

441

506

607

708

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

262

334

441

506

607

708

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE SIDE SEA VIEW

1Возрасни

206

252

312

367

432

503

1Возрасни+1Деца(0-1)

206

252

312

367

432

503

1Возрасни+1Деца(2-11.99)

206

252

312

367

432

503

DOUBLE SUPERIOR SIDE SEA VIEW

2Возрасни

228

280

347

408

479

558

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

Туристичка такса: 4 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 08.04.2019 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.10 ДО 02.11.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе