Следете нé или притиснете Escape

IKOS OLIVIA 5* GERAKINI

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

 

IKOS OLIVIA ***** GERAKINI www.ikosresorts.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Број на лица

05.04-27.04

15.10-27.10

28.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

SUITE BUNGALOW 2 BEDROOMS BEAДЕЦА FRONT

3Возрасни

590

802

1132

1308

1631

2029

3Возрасни+1деца(0-1)

590

802

1132

1308

1631

2029

3Возрасни+1деца(2-11.99)

590

802

1132

1308

1631

2029

3Возрасни+2деца(0-1)

590

802

1132

1308

1631

2029

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

590

802

1132

1308

1631

2029

3Возрасни+2деца(2-11.99)

655

890

1258

1454

1812

2255

3Возрасни+3деца(0-1)

590

802

1132

1308

1631

2029

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

590

802

1132

1308

1631

2029

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

655

890

1258

1454

1812

2255

3Возрасни+3деца(2-11.99)

655

890

1258

1454

1812

2255

2Возрасни+1деца(0-1)

524

712

1006

1163

1449

1803

2Возрасни+1деца(2-11.99)

524

712

1006

1163

1449

1803

4Возрасни

655

890

1258

1454

1812

2255

4Возрасни+1деца(0-1)

655

890

1258

1454

1812

2255

4Возрасни+1деца(2-11.99)

655

890

1258

1454

1812

2255

4Возрасни+2деца(0-1)

655

890

1258

1454

1812

2255

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

655

890

1258

1454

1812

2255

4Возрасни+2деца(2-11.99)

721

980

1383

1599

1994

2480

2Возрасни+2деца(0-1)

524

712

1006

1163

1449

1803

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

524

712

1006

1163

1449

1803

2Возрасни+2деца(2-11.99)

590

802

1132

1308

1631

2029

2Возрасни+3деца(0-1)

524

712

1006

1163

1449

1803

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

524

712

1006

1163

1449

1803

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

590

802

1132

1308

1631

2029

2Возрасни+3деца(2-11.99)

590

802

1132

1308

1631

2029

2Возрасни+4деца(0-1)

524

712

1006

1163

1449

1803

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

524

712

1006

1163

1449

1803

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

590

802

1132

1308

1631

2029

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

590

802

1132

1308

1631

2029

2Возрасни+4деца(2-11.99)

590

802

1132

1308

1631

2029

SUITE BUNGALOW DELUXE 2 BEDROOMS BEAДЕЦА FRONT SEA VIEW

3Возрасни

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+1деца(0-1)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+1деца(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+2деца(0-1)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+2деца(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

3Возрасни+3деца(0-1)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

3Возрасни+3деца(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

2Возрасни+1деца(0-1)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+1деца(2-11.99)

605

831

1169

1353

1684

2083

4Возрасни

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+1деца(0-1)

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+1деца(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+2деца(0-1)

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+2деца(2-11.99)

832

1144

1608

1860

2316

2865

2Возрасни+2деца(0-1)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+2деца(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+3деца(0-1)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+3деца(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+4деца(0-1)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+4деца(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

DOUBLE BUNGALOW GARDEN VIEW

2Возрасни

269

323

392

493

576

703

SUITE BUNGALOW 1 BEDROOM GARDEN VIEW /BALCONY

2Возрасни

314

414

526

605

757

896

3Возрасни

392

519

659

756

946

1120

3Возрасни+1деца(0-1)

392

519

659

756

946

1120

3Возрасни+1деца(2-11.99)

392

519

659

756

946

1120

3Возрасни+2деца(0-1)

392

519

659

756

946

1120

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

392

519

659

756

946

1120

3Возрасни+2деца(2-11.99)

470

622

790

907

1136

1344

2Возрасни+1деца(0-1)

314

414

526

605

757

896

2Возрасни+1деца(2-11.99)

314

414

526

605

757

896

2Возрасни+2деца(0-1)

314

414

526

605

757

896

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

314

414

526

605

757

896

2Возрасни+2деца(2-11.99)

392

519

659

756

946

1120

2Возрасни+3деца(0-1)

314

414

526

605

757

896

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

314

414

526

605

757

896

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

392

519

659

756

946

1120

2Возрасни+3деца(2-11.99)

392

519

659

756

946

1120

SUITE BUNGALOW 1 BEDROOM GARDEN VIEW PRIVATE GARDEN

2Возрасни

338

446

567

650

813

963

3Возрасни

423

558

709

812

1017

1204

3Возрасни+1деца(0-1)

423

558

709

812

1017

1204

3Возрасни+1деца(2-11.99)

423

558

709

812

1017

1204

3Возрасни+2деца(0-1)

423

558

709

812

1017

1204

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

423

558

709

812

1017

1204

3Возрасни+2деца(2-11.99)

507

669

850

974

1220

1445

2Возрасни+1деца(0-1)

338

446

567

650

813

963

2Возрасни+1деца(2-11.99)

338

446

567

650

813

963

2Возрасни+2деца(0-1)

338

446

567

650

813

963

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

338

446

567

650

813

963

2Возрасни+2деца(2-11.99)

423

558

709

812

1017

1204

2Возрасни+3деца(0-1)

338

446

567

650

813

963

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

338

446

567

650

813

963

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

423

558

709

812

1017

1204

2Возрасни+3деца(2-11.99)

423

558

709

812

1017

1204

SUITE BUNGALOW DELUXE 2 BEDROOMS GARDEN VIEW PRIVATE GARDEN

3Возрасни

638

830

1145

1310

1626

2004

3Возрасни+1деца(0-1)

638

830

1145

1310

1626

2004

3Возрасни+1деца(2-11.99)

638

830

1145

1310

1626

2004

3Возрасни+2деца(0-1)

638

830

1145

1310

1626

2004

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

638

830

1145

1310

1626

2004

3Возрасни+2деца(2-11.99)

709

922

1271

1456

1807

2227

3Возрасни+3деца(0-1)

638

830

1145

1310

1626

2004

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

638

830

1145

1310

1626

2004

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

709

922

1271

1456

1807

2227

3Возрасни+3деца(2-11.99)

709

922

1271

1456

1807

2227

2Возрасни+1деца(0-1)

567

737

1017

1165

1445

1781

2Возрасни+1деца(2-11.99)

567

737

1017

1165

1445

1781

4Возрасни

709

922

1271

1456

1807

2227

4Возрасни+1деца(0-1)

709

922

1271

1456

1807

2227

4Возрасни+1деца(2-11.99)

709

922

1271

1456

1807

2227

4Возрасни+2деца(0-1)

709

922

1271

1456

1807

2227

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

709

922

1271

1456

1807

2227

4Возрасни+2деца(2-11.99)

780

1014

1399

1602

1987

2449

2Возрасни+2деца(0-1)

567

737

1017

1165

1445

1781

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

567

737

1017

1165

1445

1781

2Возрасни+2деца(2-11.99)

638

830

1145

1310

1626

2004

2Возрасни+3деца(0-1)

567

737

1017

1165

1445

1781

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

567

737

1017

1165

1445

1781

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

638

830

1145

1310

1626

2004

2Возрасни+3деца(2-11.99)

638

830

1145

1310

1626

2004

2Возрасни+4деца(0-1)

567

737

1017

1165

1445

1781

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

567

737

1017

1165

1445

1781

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

638

830

1145

1310

1626

2004

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

638

830

1145

1310

1626

2004

2Возрасни+4деца(2-11.99)

638

830

1145

1310

1626

2004

SUITE BUNGALOW DELUXE 1 BEDROOM PRIVATE POOL

2Возрасни

495

627

791

972

1203

1402

3Возрасни

619

784

989

1215

1504

1753

3Возрасни+1деца(0-1)

619

784

989

1215

1504

1753

3Возрасни+1деца(2-11.99)

619

784

989

1215

1504

1753

3Возрасни+2деца(0-1)

619

784

989

1215

1504

1753

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

619

784

989

1215

1504

1753

3Возрасни+2деца(2-11.99)

743

941

1186

1458

1804

2103

2Возрасни+1деца(0-1)

495

627

791

972

1203

1402

2Возрасни+1деца(2-11.99)

495

627

791

972

1203

1402

2Возрасни+2деца(0-1)

495

627

791

972

1203

1402

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

495

627

791

972

1203

1402

2Возрасни+2деца(2-11.99)

619

784

989

1215

1504

1753

2Возрасни+3деца(0-1)

495

627

791

972

1203

1402

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

495

627

791

972

1203

1402

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

619

784

989

1215

1504

1753

2Возрасни+3деца(2-11.99)

619

784

989

1215

1504

1753

SUITE BUNGALOW DELUXE 2 BEDROOMS GARDEN VIEW PRIVATE POOL

3Возрасни

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+1деца(0-1)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+1деца(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+2деца(0-1)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+2деца(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

3Возрасни+3деца(0-1)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

3Возрасни+3деца(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

2Возрасни+1деца(0-1)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+1деца(2-11.99)

605

831

1169

1353

1684

2083

4Возрасни

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+1деца(0-1)

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+1деца(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+2деца(0-1)

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

756

1039

1462

1691

2106

2604

4Возрасни+2деца(2-11.99)

832

1144

1608

1860

2316

2865

2Возрасни+2деца(0-1)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+2деца(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+3деца(0-1)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+3деца(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+4деца(0-1)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

605

831

1169

1353

1684

2083

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

2Возрасни+4деца(2-11.99)

681

935

1316

1522

1895

2344

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE INLAND VIEW

1Возрасни

222

271

327

408

478

579

1Возрасни+1деца(0-1)

222

271

327

408

478

579

1Возрасни+1деца(2-11.99)

222

271

327

408

478

579

1Возрасни+2деца(0-1)

222

271

327

408

478

579

1Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

222

271

327

408

478

579

1Возрасни+2деца(2-11.99)

222

271

327

408

478

579

DOUBLE SUPERIOR INLAND VIEW

2Возрасни

246

300

363

452

531

643

2Возрасни+1деца(0-1)

246

300

363

452

531

643

2Возрасни+1деца(2-11.99)

246

300

363

452

531

643

SUITE BUNGALOW DELUXE 1 BEDROOM POOL VIEW PRIVATE GARDEN

2Возрасни

450

576

719

865

1073

1275

3Возрасни

563

720

899

1081

1342

1594

3Возрасни+1деца(0-1)

563

720

899

1081

1342

1594

3Возрасни+1деца(2-11.99)

563

720

899

1081

1342

1594

3Возрасни+2деца(0-1)

563

720

899

1081

1342

1594

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

563

720

899

1081

1342

1594

3Возрасни+2деца(2-11.99)

675

864

1079

1297

1609

1912

2Возрасни+1деца(0-1)

450

576

719

865

1073

1275

2Возрасни+1деца(2-11.99)

450

576

719

865

1073

1275

2Возрасни+2деца(0-1)

450

576

719

865

1073

1275

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

450

576

719

865

1073

1275

2Возрасни+2деца(2-11.99)

563

720

899

1081

1342

1594

2Возрасни+3деца(0-1)

450

576

719

865

1073

1275

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

450

576

719

865

1073

1275

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

563

720

899

1081

1342

1594

2Возрасни+3деца(2-11.99)

563

720

899

1081

1342

1594

DOUBLE ROOM PROMO INLAND VIEW

2Возрасни

233

284

345

428

504

609

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE PROMO SEA VIEW

1Возрасни

222

271

327

408

478

579

1Возрасни+1деца(0-1)

222

271

327

408

478

579

1Возрасни+1деца(2-11.99)

222

271

327

408

478

579

DOUBLE ROOM PROMO SEA VIEW

2Возрасни

246

300

363

452

531

643

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

244

301

360

444

541

664

1Возрасни+1деца(0-1)

244

301

360

444

541

664

1Возрасни+1деца(2-11.99)

244

301

360

444

541

664

1Возрасни+2деца(0-1)

244

301

360

444

541

664

1Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

244

301

360

444

541

664

1Возрасни+2деца(2-11.99)

244

301

360

444

541

664

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

271

334

399

493

600

737

2Возрасни+1деца(0-1)

271

334

399

493

600

737

2Возрасни+1деца(2-11.99)

271

334

399

493

600

737

JUNIOR SUITE PANORAMA SEA VIEW

2Возрасни

287

347

450

560

647

768

3Возрасни

358

435

563

700

810

961

3Возрасни+1деца(0-1)

358

435

563

700

810

961

3Возрасни+1деца(2-11.99)

358

435

563

700

810

961

2Возрасни+1деца(0-1)

287

347

450

560

647

768

2Возрасни+1деца(2-11.99)

287

347

450

560

647

768

2Возрасни+2деца(0-1)

287

347

450

560

647

768

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

287

347

450

560

647

768

2Возрасни+2деца(2-11.99)

358

435

563

700

810

961

SUITE BUNGALOW 1 BEDROOM SEA VIEW WITH BALCONY

2Возрасни

354

457

589

676

880

1042

3Возрасни

442

571

737

846

1101

1303

3Возрасни+1деца(0-1)

442

571

737

846

1101

1303

3Возрасни+1деца(2-11.99)

442

571

737

846

1101

1303

3Возрасни+2деца(0-1)

442

571

737

846

1101

1303

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

442

571

737

846

1101

1303

3Возрасни+2деца(2-11.99)

531

685

884

1015

1320

1562

2Возрасни+1деца(0-1)

354

457

589

676

880

1042

2Возрасни+1деца(2-11.99)

354

457

589

676

880

1042

2Возрасни+2деца(0-1)

354

457

589

676

880

1042

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

354

457

589

676

880

1042

2Возрасни+2деца(2-11.99)

442

571

737

846

1101

1303

2Возрасни+3деца(0-1)

354

457

589

676

880

1042

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

354

457

589

676

880

1042

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

442

571

737

846

1101

1303

2Возрасни+3деца(2-11.99)

442

571

737

846

1101

1303

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе