Следете нé или притиснете Escape

HOTEL ALKYON 4* KRIOPIGI

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

HOTEL ALKYON 4* KRIOPIGI                             www.alkion-hotel.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ

Број на лица

01.05-05.06

01.10-18.10

06.06-30.06

16.09-30.09

01.07-16.07

29.08-15.09

17.07-28.08

STUDIO FOR SINGLE USE POOL VIEW OR SEA VIEW

1Возрасни

42

57

82

105

1Возрасни+1Деца(0-1)

42

57

82

105

APARTMENT POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

59

105

116

144

3Возрасни

59

105

116

144

3Возрасни+1Деца(0-1)

59

105

116

144

3Возрасни+1Деца(2-11)

59

105

116

144

2Возрасни+1Деца(0-1)

59

105

116

144

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

59

105

116

144

2Возрасни+2Деца(0-1)

59

105

116

144

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

59

105

116

144

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

59

105

116

144

STUDIO POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

42

57

82

105

2Возрасни+1Деца(0-1)

42

57

82

105

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

42

57

82

105

SUITE FAMILY POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

83

118

156

186

3Возрасни

83

118

156

186

3Возрасни+1Деца(0-1)

83

118

156

186

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

83

118

156

186

3Возрасни+2Деца(0-1)

83

118

156

186

3Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

83

118

156

186

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

83

118

156

186

2Возрасни+1Деца(0-1)

83

118

156

186

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

83

118

156

186

4Возрасни

83

118

156

186

4Возрасни+1Деца(0-1)

83

118

156

186

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

83

118

156

186

2Возрасни+2Деца(0-1)

83

118

156

186

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

83

118

156

186

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

83

118

156

186

2Возрасни+3Деца(0-1)

83

118

156

186

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

83

118

156

186

2Возрасни+3Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

83

118

156

186

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

83

118

156

186

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STUDIO FOR SINGLE USE POOL VIEW OR SEA VIEW

1Возрасни

51

66

91

114

1Возрасни+1Деца(0-1)

51

66

91

114

APARTMENT POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

76

123

134

161

3Возрасни

85

131

143

170

3Возрасни+1Деца(0-1)

85

131

143

170

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

90

136

147

175

2Возрасни+1Деца(0-1)

76

123

134

161

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

81

127

138

166

2Возрасни+2Деца(0-1)

76

123

134

161

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

81

127

138

166

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

85

131

143

170

STUDIO POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

60

75

99

123

2Возрасни+1Деца(0-1)

60

75

99

123

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

64

80

104

127

SUITE FAMILY POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

101

136

173

203

3Возрасни

109

145

182

212

3Возрасни+1Деца(0-1)

109

145

182

212

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

114

149

187

217

3Возрасни+2Деца(0-1)

109

145

182

212

3Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

114

149

187

217

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

118

154

191

221

2Возрасни+1Деца(0-1)

101

136

173

203

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

105

140

178

208

4Возрасни

118

154

191

221

4Возрасни+1Деца(0-1)

118

154

191

221

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

123

158

196

225

2Возрасни+2Деца(0-1)

101

136

173

203

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

105

140

178

208

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

109

145

182

212

2Возрасни+3Деца(0-1)

101

136

173

203

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

105

140

178

208

2Возрасни+3Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

109

145

182

212

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

114

149

187

217

Мин. престој

3

3

5

5

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,отворен базен со дел за деца,детско игралиште,паркинг

Соби: САТ ТВ,телефон,клима,фрижидер,фен,сеф,балкон

 

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

HOTEL ALKYON 4* KRIOPIGI                             www.alkion-hotel.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ

Број на лица

01.05-05.06

01.10-18.10

06.06-30.06

16.09-30.09

01.07-16.07

29.08-15.09

17.07-28.08

STUDIO FOR SINGLE USE POOL VIEW OR SEA VIEW

1Возрасни

36

50

70

90

1Возрасни+1Деца(0-1)

36

50

70

90

APARTMENT POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

51

90

99

123

3Возрасни

51

90

99

123

3Возрасни+1Деца(0-1)

51

90

99

123

3Возрасни+1Деца(2-11)

51

90

99

123

2Возрасни+1Деца(0-1)

51

90

99

123

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

51

90

99

123

2Возрасни+2Деца(0-1)

51

90

99

123

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

51

90

99

123

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

51

90

99

123

STUDIO POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

36

50

70

90

2Возрасни+1Деца(0-1)

36

50

70

90

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

36

50

70

90

SUITE FAMILY POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

71

101

133

158

3Возрасни

71

101

133

158

3Возрасни+1Деца(0-1)

71

101

133

158

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

71

101

133

158

3Возрасни+2Деца(0-1)

71

101

133

158

3Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

71

101

133

158

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

71

101

133

158

2Возрасни+1Деца(0-1)

71

101

133

158

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

71

101

133

158

4Возрасни

71

101

133

158

4Возрасни+1Деца(0-1)

71

101

133

158

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

71

101

133

158

2Возрасни+2Деца(0-1)

71

101

133

158

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

71

101

133

158

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

71

101

133

158

2Возрасни+3Деца(0-1)

71

101

133

158

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

71

101

133

158

2Возрасни+3Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

71

101

133

158

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

71

101

133

158

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STUDIO FOR SINGLE USE POOL VIEW OR SEA VIEW

1Возрасни

44

56

77

97

1Возрасни+1Деца(0-1)

44

56

77

97

APARTMENT POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

65

105

114

137

3Возрасни

73

113

122

145

3Возрасни+1Деца(0-1)

73

113

122

145

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

76

116

126

148

2Возрасни+1Деца(0-1)

65

105

114

137

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

70

108

118

141

2Возрасни+2Деца(0-1)

65

105

114

137

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

70

108

118

141

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

73

113

122

145

STUDIO POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

51

64

85

105

2Возрасни+1Деца(0-1)

51

64

85

105

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

55

69

88

108

SUITE FAMILY POOL VIEW OR SEA VIEW

2Возрасни

85

116

148

172

3Возрасни

93

124

155

180

3Возрасни+1Деца(0-1)

93

124

155

180

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

97

127

159

185

3Возрасни+2Деца(0-1)

93

124

155

180

3Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

97

127

159

185

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

101

131

162

188

2Возрасни+1Деца(0-1)

85

116

148

172

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

90

119

151

177

4Возрасни

101

131

162

188

4Возрасни+1Деца(0-1)

101

131

162

188

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

104

135

167

191

2Возрасни+2Деца(0-1)

85

116

148

172

2Возрасни+2Деца(0-1)

(2-11.99)

90

119

151

177

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

93

124

155

180

2Возрасни+3Деца(0-1)

85

116

148

172

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

90

119

151

177

2Возрасни+3Деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

93

124

155

180

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

97

127

159

185

Мин. престој

3

3

5

5

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,отворен базен со дел за деца,детско игралиште,паркинг

Соби: САТ ТВ,телефон,клима,фрижидер,фен,сеф,балкон

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2018 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе