Следете нé или притиснете Escape

LAGARIA HOTEL & APARTMENTS AFITOS

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

 

 

LAGARIA HOTEL & APARTMENTS AFITOS www.lagariahotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

26.04-31.05

01.06-20.06

21.06-07.07

08.07-01.09

02.09-15.09

16.09-29.09

30.09-27.10

DOUBLE ROOM

2Возрасни

59

86

112

133

112

86

59

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

66

96

122

143

122

96

66

ECONOMY ROOM

2Возрасни

50

71

96

112

96

71

50

TRIPLE ROOM

2Возрасни

75

107

133

152

133

107

75

3Возрасни

75

107

133

152

133

107

75

2Возрасни+1Деца(0-2)

75

107

133

152

133

107

75

TRIPLE SUPERIOR

2Возрасни

93

124

149

169

149

124

93

3Возрасни

93

124

149

169

149

124

93

3Возрасни+1Деца(0-2)

93

124

149

169

149

124

93

2Возрасни+1Деца(0-2)

93

124

149

169

149

124

93

2Возрасни+2Деца(0-2)

93

124

149

169

149

124

93

APARTMENT 2 BEDROOMS

2Возрасни

103

145

170

196

170

145

103

3Возрасни

112

154

179

204

179

154

112

3Возрасни+1Деца(0-2)

112

154

179

204

179

154

112

2Возрасни+1Деца(0-2)

103

145

170

196

170

145

103

2Возрасни+2Деца(0-2)

103

145

170

196

170

145

103

APARTMENT 2 BEDROOMS 5 PAX

2Возрасни

130

173

198

223

198

173

130

3Возрасни

139

182

208

232

208

182

139

3Возрасни+1Деца(0-2)

139

182

208

232

208

182

139

3Возрасни+2Деца(0-2)

139

182

208

232

208

182

139

2Возрасни+1Деца(0-2)

130

173

198

223

198

173

130

4Возрасни

148

191

217

242

217

191

148

4Возрасни+1Деца(0-2)

148

191

217

242

217

191

148

2Возрасни+2Деца(0-2)

130

173

198

223

198

173

130

2Возрасни+3Деца(0-2)

130

173

198

223

198

173

130

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

APARTMENT 2 BEDROOMS

2Возрасни

84

127

152

177

152

127

84

3Возрасни

84

127

152

177

152

127

84

3Возрасни+1Деца(0-2)

84

127

152

177

152

127

84

2Возрасни+1Деца(0-2)

84

127

152

177

152

127

84

2Возрасни+2Деца(0-2)

84

127

152

177

152

127

84

APARTMENT 2 BEDROOMS 5 PAX

2Возрасни

113

155

180

206

180

155

113

3Возрасни

113

155

180

206

180

155

113

3Возрасни+1Деца(0-2)

113

155

180

206

180

155

113

3Возрасни+2Деца(0-2)

113

155

180

206

180

155

113

2Возрасни+1Деца(0-2)

113

155

180

206

180

155

113

4Возрасни

113

155

180

206

180

155

113

4Возрасни+1Деца(0-2)

113

155

180

206

180

155

113

2Возрасни+2Деца(0-2)

113

155

180

206

180

155

113

2Возрасни+3Деца(0-2)

113

155

180

206

180

155

113

Мин. престој

2

2

3

4

3

2

2

Туристичка такса: 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: 300 метри од плажа, балкон, клима, кујна,САТ ТВ, фен,фрижидер

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе