Следете нé или притиснете Escape

PORTES LITHOS LUXURY RESORT 5* POTIDEA

5
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - ЦЕНОВНИК
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

PORTES LITHOS LUXURY RESORT 5* POTIDEA

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

 

20.07-02.09

03.09-20.09

21.09-04.10

05.10-31.10

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Ad

232

180

124

72

DOUBLE SUPERIOR SEA FRONT

2Ad

348

287

212

150

2Ad+1ch(0-1)

348

287

212

150

2Ad+1ch(2-11.99)

348

287

212

150

JUNIOR SUITE SEA FRONT

2Ad

418

345

254

165

3Ad

565

465

344

222

2Ad+1ch(0-1)

418

345

254

165

2Ad+1ch(2-11.99)

418

345

254

165

SUITE LOFT SEA FRONT

2Ad

453

373

276

180

3Ad

611

504

372

243

3Ad+1ch(0-1)

611

504

372

243

3Ad+1ch(2-11.99)

611

504

372

243

2Ad+1ch(0-1)

453

373

276

180

2Ad+1ch(2-11.99)

453

373

276

180

2Ad+2ch(0-1)

453

373

276

180

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

453

373

276

180

2Ad+2ch(2-11.99)

566

466

345

224

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Ad

291

240

177

130

2Ad+1ch(0-1)

291

240

177

130

2Ad+1ch(2-11.99)

291

240

177

130

SUITE LOFT SEA VIEW

2Ad

378

312

230

157

3Ad

509

420

311

211

3Ad+1ch(0-1)

509

420

311

211

3Ad+1ch(2-11.99)

509

420

311

211

2Ad+1ch(0-1)

378

312

230

157

2Ad+1ch(2-11.99)

378

312

230

157

2Ad+2ch(0-1)

378

312

230

157

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

378

312

230

157

2Ad+2ch(2-11.99)

472

389

287

196

DOUBLE SUPERIOR SHARING POOL

2Ad

348

287

212

150

2Ad+1ch(0-1)

348

287

212

150

2Ad+1ch(2-11.99)

348

287

212

150

SUITE DELUXE SHARING POOL

2Ad

435

359

265

180

3Ad

588

485

358

243

2Ad+1ch(0-1)

435

359

265

180

2Ad+1ch(2-11.99)

435

359

265

180

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Ad

278

227

170

113

DOUBLE SUPERIOR SEA FRONT

2Ad

441

380

305

231

2Ad+1ch(0-1)

441

380

305

231

2Ad+1ch(2-11.99)

464

403

328

252

JUNIOR SUITE SEA FRONT

2Ad

511

438

347

246

3Ad

704

604

483

344

2Ad+1ch(0-1)

511

438

347

246

2Ad+1ch(2-11.99)

534

461

370

266

SUITE LOFT SEA FRONT

2Ad

546

466

369

261

3Ad

750

643

512

365

3Ad+1ch(0-1)

750

643

512

365

3Ad+1ch(2-11.99)

774

666

535

385

2Ad+1ch(0-1)

546

466

369

261

2Ad+1ch(2-11.99)

569

490

392

282

2Ad+2ch(0-1)

546

466

369

261

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

569

490

392

282

2Ad+2ch(2-11.99)

705

606

484

347

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Ad

383

333

270

212

2Ad+1ch(0-1)

383

333

270

212

2Ad+1ch(2-11.99)

407

356

293

232

SUITE LOFT SEA VIEW

2Ad

471

404

323

238

3Ad

649

559

450

333

3Ad+1ch(0-1)

649

559

450

333

3Ad+1ch(2-11.99)

672

582

473

354

2Ad+1ch(0-1)

471

404

323

238

2Ad+1ch(2-11.99)

494

428

346

257

2Ad+2ch(0-1)

471

404

323

238

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

494

428

346

257

2Ad+2ch(2-11.99)

611

528

427

317

DOUBLE SUPERIOR SHARING POOL

2Ad

441

380

305

231

2Ad+1ch(0-1)

441

380

305

231

2Ad+1ch(2-11.99)

464

403

328

252

SUITE DELUXE SHARING POOL

2Ad

528

452

358

261

3Ad

727

624

497

365

2Ad+1ch(0-1)

528

452

358

261

2Ad+1ch(2-11.99)

551

475

381

282

Мин. престој

4

4

3

2

 

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

PORTES LITHOS LUXURY RESORT 5* POTIDEA

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

 

20.07-02.09

03.09-20.09

21.09-04.10

05.10-31.10

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Ad

151

117

81

48

DOUBLE SUPERIOR SEA FRONT

2Ad

227

187

138

97

2Ad+1ch(0-1)

227

187

138

97

2Ad+1ch(2-11.99)

227

187

138

97

JUNIOR SUITE SEA FRONT

2Ad

272

224

166

107

3Ad

367

303

223

145

2Ad+1ch(0-1)

272

224

166

107

2Ad+1ch(2-11.99)

272

224

166

107

SUITE LOFT SEA FRONT

2Ad

295

243

179

117

3Ad

398

328

242

158

3Ad+1ch(0-1)

398

328

242

158

3Ad+1ch(2-11.99)

398

328

242

158

2Ad+1ch(0-1)

295

243

179

117

2Ad+1ch(2-11.99)

295

243

179

117

2Ad+2ch(0-1)

295

243

179

117

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

295

243

179

117

2Ad+2ch(2-11.99)

368

304

224

146

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Ad

189

156

115

85

2Ad+1ch(0-1)

189

156

115

85

2Ad+1ch(2-11.99)

189

156

115

85

SUITE LOFT SEA VIEW

2Ad

245

202

149

102

3Ad

332

273

202

137

3Ad+1ch(0-1)

332

273

202

137

3Ad+1ch(2-11.99)

332

273

202

137

2Ad+1ch(0-1)

245

202

149

102

2Ad+1ch(2-11.99)

245

202

149

102

2Ad+2ch(0-1)

245

202

149

102

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

245

202

149

102

2Ad+2ch(2-11.99)

307

253

187

127

DOUBLE SUPERIOR SHARING POOL

2Ad

227

187

138

97

2Ad+1ch(0-1)

227

187

138

97

2Ad+1ch(2-11.99)

227

187

138

97

SUITE DELUXE SHARING POOL

2Ad

283

233

172

117

3Ad

382

315

233

158

2Ad+1ch(0-1)

283

233

172

117

2Ad+1ch(2-11.99)

283

233

172

117

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Ad

181

147

111

73

DOUBLE SUPERIOR SEA FRONT

2Ad

287

248

199

150

2Ad+1ch(0-1)

287

248

199

150

2Ad+1ch(2-11.99)

302

262

213

164

JUNIOR SUITE SEA FRONT

2Ad

333

285

225

160

3Ad

457

393

314

224

2Ad+1ch(0-1)

333

285

225

160

2Ad+1ch(2-11.99)

347

299

241

173

SUITE LOFT SEA FRONT

2Ad

355

303

240

170

3Ad

488

419

333

238

3Ad+1ch(0-1)

488

419

333

238

3Ad+1ch(2-11.99)

503

433

348

251

2Ad+1ch(0-1)

355

303

240

170

2Ad+1ch(2-11.99)

370

318

255

183

2Ad+2ch(0-1)

355

303

240

170

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

370

318

255

183

2Ad+2ch(2-11.99)

459

394

315

225

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Ad

250

217

176

138

2Ad+1ch(0-1)

250

217

176

138

2Ad+1ch(2-11.99)

264

231

190

151

SUITE LOFT SEA VIEW

2Ad

306

263

210

155

3Ad

422

364

292

217

3Ad+1ch(0-1)

422

364

292

217

3Ad+1ch(2-11.99)

436

379

307

230

2Ad+1ch(0-1)

306

263

210

155

2Ad+1ch(2-11.99)

322

278

225

168

2Ad+2ch(0-1)

306

263

210

155

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

322

278

225

168

2Ad+2ch(2-11.99)

398

344

277

207

DOUBLE SUPERIOR SHARING POOL

2Ad

287

248

199

150

2Ad+1ch(0-1)

287

248

199

150

2Ad+1ch(2-11.99)

302

262

213

164

SUITE DELUXE SHARING POOL

2Ad

344

294

233

170

3Ad

473

406

323

238

2Ad+1ch(0-1)

344

294

233

170

2Ad+1ch(2-11.99)

359

309

248

183

Мин. престој

4

4

3

2

 
 

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.06.2019

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе