Следете нé или притиснете Escape

BLUE DOLPHIN 4* METAMORFOSSI

4

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

BLUE DOLPHIN 4* METAMORFOSSI 175 SOBI www.bluedolphin.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

30.04-31.05

0.10-26.10

01.06-30.06

15.09-30.09

01.07-09.07

24.08-14.09

10.07-23.08

DOUBLE ROOM ECO

2Возрасни

64

102

119

154

2Возрасни+1деца(0-2)

64

102

119

154

FAMILY DELUXE GARDEN VIEW

2Возрасни

104

169

196

245

3Возрасни

139

228

264

332

3Возрасни+1деца(0-2)

139

228

264

332

3Возрасни+1деца(3-11.99)

139

228

264

332

2Возрасни+1деца(0-2)

104

169

196

245

2Возрасни+1деца(3-11.99)

104

169

196

245

2Возрасни+2деца(0-2)

104

169

196

245

2Возрасни+2деца(0-2)

(3-11.99)

104

169

196

245

2Возрасни+2деца(3-11.99)

129

211

245

307

SINGLE ROOM

1Возрасни

40

61

73

96

1Возрасни+1деца(0-2)

40

61

73

96

DOUBLE ROOM

2Возрасни

70

108

125

159

2Возрасни+1деца(0-2)

70

108

125

159

2Возрасни+1деца(3-11.99)

70

108

125

159

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

76

117

137

173

3Возрасни

103

158

185

233

2Возрасни+1деца(0-2)

76

117

137

173

2Возрасни+1деца(3-11.99)

76

117

137

173

FAMILY ROOM

2Возрасни

80

123

145

179

3Возрасни

107

166

194

241

3Возрасни+1деца(0-2)

107

166

194

241

3Возрасни+1деца(3-11.99)

107

166

194

241

2Возрасни+1деца(0-2)

80

123

145

179

2Возрасни+1деца(3-11.99)

80

123

145

179

2Возрасни+2деца(0-2)

80

123

145

179

2Возрасни+2деца(0-2)

(3-11.99)

80

123

145

179

2Возрасни+2деца(3-11.99)

99

154

180

223

SUITE

2Возрасни

130

188

227

288

3Возрасни

176

254

306

389

3Возрасни+1деца(0-2)

176

254

306

389

3Возрасни+1деца(3-11.99)

176

254

306

389

2Возрасни+1деца(0-2)

130

188

227

288

2Возрасни+1деца(3-11.99)

130

188

227

288

2Возрасни+2деца(0-2)

130

188

227

288

2Возрасни+2деца(0-2)

(3-11.99)

130

188

227

288

2Возрасни+2деца(3-11.99)

155

219

263

328

SUITE DELUXE

2Возрасни

138

202

248

313

3Возрасни

186

272

334

422

3Возрасни+1деца(0-2)

186

272

334

422

3Возрасни+1деца(3-11.99)

186

272

334

422

2Возрасни+1деца(0-2)

138

202

248

313

2Возрасни+1деца(3-11.99)

138

202

248

313

2Возрасни+2деца(0-2)

138

202

248

313

2Возрасни+2деца(0-2)

(3-11.99)

138

202

248

313

2Возрасни+2деца(3-11.99)

162

232

284

354

DOUBLE DELUXE SIDE SEA VIEW

2Возрасни

94

148

169

213

3Возрасни

127

200

228

287

2Возрасни+1деца(0-2)

94

148

169

213

2Возрасни+1деца(3-11.99)

94

148

169

213

Минимим престој

1

3

4

4

Опис:ресторан,таверна,базен, пул бар, бар на плажа, тенис,кошарка,спортови на вода,детско играл.

Соби: клима,телефон,фрижидер,балкон,ТВ,фен, балкон

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе