Следете нé или притиснете Escape

SITHONIA VILLAGE HOTEL 3* GERAKINI

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

SITHONIA VILLAGE HOTEL 3* GERAKINI

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

01.06-07.06

08.06-21.06

22.06-12.07

13.07-23.08

24.08-13.09

14.09-30.09

DOUBLE SUPERIOR 4 PAX BUNK BED

2Возрасни

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(2-11.99)

39

53

64

69

64

39

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

34

48

56

61

56

34

DOUBLE SUPERIOR 3 PAX

2Возрасни

34

48

56

61

56

34

3Возрасни

43

60

71

75

71

43

2Возрасни+1деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

FAMILY ROOM

2Возрасни

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(2-11.99)

39

53

64

69

64

39

Мин. престој

2

2

2

2

2

2

Туристичка такса 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: 100 метри од плажа, ресторан,бар,интернет,игралиште за деца

Соби : клима,ТВ,фен,балкон

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

SITHONIA VILLAGE HOTEL 3* GERAKINI

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

01.06-07.06

08.06-21.06

22.06-12.07

13.07-23.08

24.08-13.09

14.09-30.09

DOUBLE SUPERIOR 4 PAX BUNK BED

2Возрасни

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(2-11.99)

39

53

64

69

64

39

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

34

48

56

61

56

34

DOUBLE SUPERIOR 3 PAX

2Возрасни

34

48

56

61

56

34

3Возрасни

43

60

71

75

71

43

2Возрасни+1деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

FAMILY ROOM

2Возрасни

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+1деца(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(0-1)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

34

48

56

61

56

34

2Возрасни+2деца(2-11.99)

39

53

64

69

64

39

Мин. престој

2

2

2

2

2

2

Туристичка такса 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: 100 метри од плажа, ресторан,бар,интернет,игралиште за деца

Соби : клима,ТВ,фен,балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе