Следете нé или притиснете Escape

Vassos Nissi Plage Hotel 4* Agia Napa

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Vassos Nissi Plage Hotel / 4 * / Agia Napa                
https://vassosnissiplage.com/                
                 
Цени по соба по ноќ                
Минимум престој      1  5  5  7  5  5
ТИП НА СОБА Услуга Број на лица 16.04.19-30.04.19 01.05.19-31.05.19 01.06.19-30.06.19 01.07.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-31.10.19
Single Room - Inland View Ноќевање со појадок 1Возрасни 58 87 94 100 94 87
Single Room - Inland View Ноќевање со појадок 1Возрасни+1деца(0-2) 58 87 94 100 94 87
Double Room - Inland View Ноќевање со појадок 2Возрасни 85 123 136 155 136 123
Double Room - Inland View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1Возрасни 116 168 187 213 187 168
Double Room - Inland View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(0-2) 85 123 136 155 136 123
Double Room - Inland View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(3-12) 85 123 136 155 136 123
Suite -  Ноќевање со појадок 2Возрасни 169 244 265 299 265 244
Suite -  Ноќевање со појадок 2Возрасни+1Возрасни 232 335 364 412 364 335
Suite -  Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(0-2) 169 244 265 299 265 244
Suite -  Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(3-12) 169 244 265 299 265 244
Single Room - Sea View Ноќевање со појадок 1Возрасни 64 96 102 107 102 96
Single Room - Sea View Ноќевање со појадок 1Возрасни+1деца(0-2) 64 96 102 107 102 96
Double Room - Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни 94 136 150 167 150 136
Double Room - Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1Возрасни 129 187 206 229 206 187
Double Room - Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(0-2) 94 136 150 167 150 136
Double Room - Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(3-12) 94 136 150 167 150 136
Single Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 1Возрасни 60 89 97 103 97 89
Single Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 1Возрасни+1деца(0-2) 60 89 97 103 97 89
Double Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни 89 127 140 159 140 127
Double Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1Возрасни 123 174 194 219 194 174
Double Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(0-2) 89 127 140 159 140 127
Double Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(3-12) 89 127 140 159 140 127
Single Room - Inland View Полупансион 1Возрасни 77 107 114 119 114 107
Single Room - Inland View Полупансион 1Возрасни+1деца(0-2) 77 107 114 119 114 107
Double Room - Inland View Полупансион 2Возрасни 124 160 175 194 175 160
Double Room - Inland View Полупансион 2Возрасни+1Возрасни 174 226 245 270 245 226
Double Room - Inland View Полупансион 2Возрасни+1деца(0-2) 124 160 175 194 175 160
Double Room - Inland View Полупансион 2Возрасни+1деца(3-12) 124 160 175 194 175 160
Suite -  Полупансион 2Возрасни 207 283 303 338 303 283
Suite -  Полупансион 2Возрасни+1Возрасни 289 393 422 469 422 393
Suite -  Полупансион 2Возрасни+1деца(0-2) 207 283 303 338 303 283
Suite -  Полупансион 2Возрасни+1деца(3-12) 207 283 303 338 303 283
Single Room - Sea View Полупансион 1Возрасни 84 115 120 126 120 115
Single Room - Sea View Полупансион 1Возрасни+1деца(0-2) 84 115 120 126 120 115
Double Room - Sea View Полупансион 2Возрасни 133 175 189 205 189 175
Double Room - Sea View Полупансион 2Возрасни+1Возрасни 187 245 264 286 264 245
Double Room - Sea View Полупансион 2Возрасни+1деца(0-2) 133 175 189 205 189 175
Double Room - Sea View Полупансион 2Возрасни+1деца(3-12) 133 175 189 205 189 175
Single Room - Side Sea View Полупансион 1Возрасни 79 109 116 122 116 109
Single Room - Side Sea View Полупансион 1Возрасни+1деца(0-2) 79 109 116 122 116 109
Double Room - Side Sea View Полупансион 2Возрасни 128 166 179 198 179 166
Double Room - Side Sea View Полупансион 2Возрасни+1Возрасни 180 232 252 277 252 232
Double Room - Side Sea View Полупансион 2Возрасни+1деца(0-2) 128 166 179 198 179 166
Double Room - Side Sea View Полупансион 2Возрасни+1деца(3-12) 128 166 179 198 179 166
Single Room - Inland View Полн пансион 1Возрасни 97 126 133 138 133 126
Single Room - Inland View Полн пансион 1Возрасни+1деца(0-2) 97 126 133 138 133 126
Double Room - Inland View Полн пансион 2Возрасни 162 199 214 232 214 199
Double Room - Inland View Полн пансион 2Возрасни+1Возрасни 232 284 303 328 303 284
Double Room - Inland View Полн пансион 2Возрасни+1деца(0-2) 162 199 214 232 214 199
Double Room - Inland View Полн пансион 2Возрасни+1деца(3-12) 162 199 214 232 214 199
Suite -  Полн пансион 2Возрасни 246 320 342 377 342 320
Suite -  Полн пансион 2Возрасни+1Возрасни 347 450 479 527 479 450
Suite -  Полн пансион 2Возрасни+1деца(0-2) 246 320 342 377 342 320
Suite -  Полн пансион 2Возрасни+1деца(3-12) 246 320 342 377 342 320
Single Room - Sea View Полн пансион 1Возрасни 103 134 139 146 139 134
Single Room - Sea View Полн пансион 1Возрасни+1деца(0-2) 103 134 139 146 139 134
Double Room - Sea View Полн пансион 2Возрасни 172 214 227 244 227 214
Double Room - Sea View Полн пансион 2Возрасни+1Возрасни 245 303 322 344 322 303
Double Room - Sea View Полн пансион 2Возрасни+1деца(0-2) 172 214 227 244 227 214
Double Room - Sea View Полн пансион 2Возрасни+1деца(3-12) 172 214 227 244 227 214
Single Room - Side Sea View Полн пансион 1Возрасни 99 128 135 140 135 128
Single Room - Side Sea View Полн пансион 1Возрасни+1деца(0-2) 99 128 135 140 135 128
Double Room - Side Sea View Полн пансион 2Возрасни 167 204 218 237 218 204
Double Room - Side Sea View Полн пансион 2Возрасни+1Возрасни 238 289 309 335 309 289
Double Room - Side Sea View Полн пансион 2Возрасни+1деца(0-2) 167 204 218 237 218 204
Double Room - Side Sea View Полн пансион 2Возрасни+1деца(3-12) 167 204 218 237 218 204
ПЕНАЛИ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ:21 ден пред пристигнување - без пенали20 - 14 дена пред пристигнување - 50% пенали14 и помалку дена пред пристигнување - 100% пенали 
                 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

                     
  Vassos Nissi Plage Hotel / 4 * / Agia Napa                  
  СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.04.19                  
  https://vassosnissiplage.com/                  
  Цени по соба по ноќ                  
  Минимум престој      1  5  5  7  5  5  
  ТИП НА СОБА Услуга Број на лица 16.04.19-30.04.19 01.05.19-31.05.19 01.06.19-30.06.19 01.07.19-31.08.19 01.09.19-30.09.19 01.10.19-31.10.19  
  Single Room - Inland View Ноќевање со појадок 1Возрасни 49 75 80 85 80 75  
  Single Room - Inland View Ноќевање со појадок 1Возрасни+1деца(0-2) 49 75 80 85 80 75  
  Double Room - Inland View Ноќевање со појадок 2Возрасни 73 104 116 132 116 104  
  Double Room - Inland View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1Возрасни 99 143 159 180 159 143  
  Double Room - Inland View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(0-2) 73 104 116 132 116 104  
  Double Room - Inland View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(3-12) 73 104 116 132 116 104  
  Suite -  Ноќевање со појадок 2Возрасни 144 207 225 255 225 207  
  Suite -  Ноќевање со појадок 2Возрасни+1Возрасни 197 285 309 350 309 285  
  Suite -  Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(0-2) 144 207 225 255 225 207  
  Suite -  Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(3-12) 144 207 225 255 225 207  
  Single Room - Sea View Ноќевање со појадок 1Возрасни 55 82 86 92 86 82  
  Single Room - Sea View Ноќевање со појадок 1Возрасни+1деца(0-2) 55 82 86 92 86 82  
  Double Room - Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни 80 116 128 142 128 116  
  Double Room - Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1Возрасни 110 159 176 195 176 159  
  Double Room - Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(0-2) 80 116 128 142 128 116  
  Double Room - Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(3-12) 80 116 128 142 128 116  
  Single Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 1Возрасни 52 76 83 87 83 76  
  Single Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 1Возрасни+1деца(0-2) 52 76 83 87 83 76  
  Double Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни 76 108 120 136 120 108  
  Double Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1Возрасни 105 148 165 186 165 148  
  Double Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(0-2) 76 108 120 136 120 108  
  Double Room - Side Sea View Ноќевање со појадок 2Возрасни+1деца(3-12) 76 108 120 136 120 108  
  Single Room - Inland View Полупансион 1Возрасни 66 90 97 102 97 90  
  Single Room - Inland View Полупансион 1Возрасни+1деца(0-2) 66 90 97 102 97 90  
  Double Room - Inland View Полупансион 2Возрасни 105 137 148 165 148 137  
  Double Room - Inland View Полупансион 2Возрасни+1Возрасни 148 192 208 230 208 192  
  Double Room - Inland View Полупансион 2Возрасни+1деца(0-2) 105 137 148 165 148 137  
  Double Room - Inland View Полупансион 2Возрасни+1деца(3-12) 105 137 148 165 148 137  
  Suite -  Полупансион 2Возрасни 176 240 258 287 258 240  
  Suite -  Полупансион 2Возрасни+1Возрасни 246 334 358 399 358 334  
  Suite -  Полупансион 2Возрасни+1деца(0-2) 176 240 258 287 258 240  
  Suite -  Полупансион 2Возрасни+1деца(3-12) 176 240 258 287 258 240  
  Single Room - Sea View Полупансион 1Возрасни 70 98 103 107 103 98  
  Single Room - Sea View Полупансион 1Возрасни+1деца(0-2) 70 98 103 107 103 98  
  Double Room - Sea View Полупансион 2Возрасни 113 148 160 175 160 148  
  Double Room - Sea View Полупансион 2Возрасни+1Возрасни 159 208 225 244 225 208  
  Double Room - Sea View Полупансион 2Возрасни+1деца(0-2) 113 148 160 175 160 148  
  Double Room - Sea View Полупансион 2Возрасни+1деца(3-12) 113 148 160 175 160 148  
  Single Room - Side Sea View Полупансион 1Возрасни 68 93 98 104 98 93  
  Single Room - Side Sea View Полупансион 1Возрасни+1деца(0-2) 68 93 98 104 98 93  
  Double Room - Side Sea View Полупансион 2Возрасни 109 140 153 168 153 140  
  Double Room - Side Sea View Полупансион 2Возрасни+1Возрасни 154 197 214 236 214 197  
  Double Room - Side Sea View Полупансион 2Возрасни+1деца(0-2) 109 140 153 168 153 140  
  Double Room - Side Sea View Полупансион 2Возрасни+1деца(3-12) 109 140 153 168 153 140  
  Single Room - Inland View Полн пансион 1Возрасни 83 107 113 118 113 107  
  Single Room - Inland View Полн пансион 1Возрасни+1деца(0-2) 83 107 113 118 113 107  
  Double Room - Inland View Полн пансион 2Возрасни 138 169 182 197 182 169  
  Double Room - Inland View Полн пансион 2Возрасни+1Возрасни 197 240 257 279 257 240  
  Double Room - Inland View Полн пансион 2Возрасни+1деца(0-2) 138 169 182 197 182 169  
  Double Room - Inland View Полн пансион 2Возрасни+1деца(3-12) 138 169 182 197 182 169  
  Suite -  Полн пансион 2Возрасни 209 273 290 320 290 273  
  Suite -  Полн пансион 2Возрасни+1Возрасни 296 383 407 448 407 383  
  Suite -  Полн пансион 2Возрасни+1деца(0-2) 209 273 290 320 290 273  
  Suite -  Полн пансион 2Возрасни+1деца(3-12) 209 273 290 320 290 273  
  Single Room - Sea View Полн пансион 1Возрасни 87 114 119 124 119 114  
  Single Room - Sea View Полн пансион 1Возрасни+1деца(0-2) 87 114 119 124 119 114  
  Double Room - Sea View Полн пансион 2Возрасни 146 182 194 207 194 182  
  Double Room - Sea View Полн пансион 2Возрасни+1Возрасни 208 257 274 293 274 257  
  Double Room - Sea View Полн пансион 2Возрасни+1деца(0-2) 146 182 194 207 194 182  
  Double Room - Sea View Полн пансион 2Возрасни+1деца(3-12) 146 182 194 207 194 182  
  Single Room - Side Sea View Полн пансион 1Возрасни 84 109 115 120 115 109  
  Single Room - Side Sea View Полн пансион 1Возрасни+1деца(0-2) 84 109 115 120 115 109  
  Double Room - Side Sea View Полн пансион 2Возрасни 142 174 186 202 186 174  
  Double Room - Side Sea View Полн пансион 2Возрасни+1Возрасни 203 246 263 285 263 246  
  Double Room - Side Sea View Полн пансион 2Возрасни+1деца(0-2) 142 174 186 202 186 174  
  Double Room - Side Sea View Полн пансион 2Возрасни+1деца(3-12) 142 174 186 202 186 174  
  ПЕНАЛИ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ:21 ден пред пристигнување - без пенали20 - 14 дена пред пристигнување - 50% пенали14 и помалку дена пред пристигнување - 100% пенали  More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-show bookings)2019More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-showbookings)discount 15%This description is additional information to the Special Offer in order to distinguish its details. Therefore, for the correct and officialrates of the current Special Offer is recommend to follow the published rates by Mouzenidis Travel. More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-show bookings)2019More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-showbookings)discount 15%This description is additional information to the Special Offer in order to distinguish its details. Therefore, for the correct and officialrates of the current Special Offer is recommend to follow the published rates by Mouzenidis Travel. More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-show bookings)2019More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-showbookings)discount 15%This description is additional information to the Special Offer in order to distinguish its details. Therefore, for the correct and officialrates of the current Special Offer is recommend to follow the published rates by Mouzenidis Travel. More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-show bookings)2019More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-showbookings)discount 15%This description is additional information to the Special Offer in order to distinguish its details. Therefore, for the correct and officialrates of the current Special Offer is recommend to follow the published rates by Mouzenidis Travel. More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-show bookings)2019More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-showbookings)discount 15%This description is additional information to the Special Offer in order to distinguish its details. Therefore, for the correct and officialrates of the current Special Offer is recommend to follow the published rates by Mouzenidis Travel. More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-show bookings)2019More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-showbookings)discount 15%This description is additional information to the Special Offer in order to distinguish its details. Therefore, for the correct and officialrates of the current Special Offer is recommend to follow the published rates by Mouzenidis Travel. More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-show bookings)2019More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-showbookings)discount 15%This description is additional information to the Special Offer in order to distinguish its details. Therefore, for the correct and officialrates of the current Special Offer is recommend to follow the published rates by Mouzenidis Travel. More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-show bookings)2019More than 3 days prior to arrival = no penaltyFrom 2 to 1 days prior to arrival= 1st night will be charged (applies to all non-showbookings)discount 15%This description is additional information to the Special Offer in order to distinguish its details. Therefore, for the correct and officialrates of the current Special Offer is recommend to follow the published rates by Mouzenidis Travel.  
                     

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе