Следете нé или притиснете Escape

DION PALACE RESORT & SPA 5* LITOHORO

5
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - 31.03.2019
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

DION PALACE RESORT& SPA 5* LITOHORO         www.dionpalace.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

12.04-22.05

23.05-10.06

18.09-30.09

11.06-11.07

28.08-17.09

12.07-27.08

01.10-31.10

DOUBLE CLASSIC LAND VIEW

2Возрасни

92

112

160

198

87

2Возрасни+1деца(0-5.66)

92

112

160

198

87

2Возрасни+1деца(6-11.66)

115

139

200

246

109

DOUBLE SUPERIOR LAND VIEW

2Возрасни

129

150

186

223

124

3Возрасни

175

203

251

301

166

3Возрасни+1деца(0-5.99)

175

203

251

301

166

3Возрасни+1деца(6-11.99)

207

241

296

357

197

2Возрасни+1деца(0-5.99)

129

150

186

223

124

2Возрасни+1деца(6-11.99)

161

188

232

278

154

2Возрасни+2деца(0-5.99)

161

188

232

278

154

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

161

188

232

278

154

2Возрасни+2деца(6-11.99)

193

225

278

335

185

FAMILY APARTMENT MOUNTAIN VIEW

3Возрасни+1деца(0-5.99)

235

278

344

417

223

3Возрасни+1деца(6-11.99)

280

330

408

494

265

3Возрасни+2деца(0-5.99)

280

330

408

494

265

3Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

280

330

408

494

265

3Возрасни+2деца(6-11.99)

323

382

472

570

306

4Возрасни

296

351

433

524

282

4Возрасни+1деца(0-5.99)

296

351

433

524

282

4Возрасни+1деца(6-11.99)

340

402

497

601

323

4Возрасни+2деца(0-5.99)

340

402

497

601

323

4Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

340

402

497

601

323

4Возрасни+2деца(6-11.99)

383

454

560

678

364

2Возрасни+2деца(0-5.99)

218

259

318

386

207

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

218

259

318

386

207

2Возрасни+2деца(6-11.99)

262

309

382

463

249

2Возрасни+3деца(0-5.99)

262

309

382

463

249

2Возрасни+3деца(0-5.99)

(0-5.99)(6-11.99)

262

309

382

463

249

2Возрасни+3деца(0-5.99)

(6-11.99)(6-11.99)

262

309

382

463

249

2Возрасни+3деца(6-11.99)

305

361

445

539

290

SINGLE ROOM

1Возрасни

78

95

134

168

75

1Возрасни+1деца(0-5.99)

78

95

134

168

75

DOUBLE ROOM PROMO

2Возрасни

82

96

144

176

77

2Возрасни+1деца(0-5.99)

82

96

144

176

77

2Возрасни+1деца(6-11.99)

102

120

179

220

97

DOUBLE CLASSIC POOL VIEW/SEA VIEW

2Возрасни

96

125

179

204

92

2Возрасни+1деца(0-5.99)

96

125

179

204

92

2Возрасни+1деца(6-11.99)

120

156

223

255

115

DOUBLE SUPERIOR POOL VIEW/SEA VIEW

2Возрасни

137

158

194

238

130

3Возрасни

185

212

263

320

176

3Возрасни+1деца(0-5.99)

185

212

263

320

176

3Возрасни+1деца(6-11.99)

218

252

312

379

208

2Возрасни+1деца(0-5.99)

137

158

194

238

130

2Возрасни+1деца(6-11.99)

170

197

243

296

162

2Возрасни+2деца(0-5.99)

170

197

243

296

162

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

170

197

243

296

162

2Возрасни+2деца(6-11.99)

204

236

292

356

194

SUITE PRESIDENTIAL POOL VIEW /SEA VIEW

2Возрасни

231

306

385

492

219

3Возрасни

311

413

519

663

296

3Возрасни+1деца(0-5.99)

311

413

519

663

296

3Возрасни+1деца(6-11.99)

368

490

614

787

350

2Возрасни+1деца(0-5.99)

231

306

385

492

219

2Возрасни+1деца(6-11.99)

288

382

481

614

274

2Возрасни+2деца(0-5.99)

288

382

481

614

274

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

288

382

481

614

274

2Возрасни+2деца(6-11.99)

346

460

577

737

328

BUNGALOW DELUXE PRIVATE POOL

2Возрасни

190

257

319

409

182

2Возрасни+1деца(0-5.99)

190

257

319

409

182

2Возрасни+1деца(6-11.99)

238

322

400

512

228

DOUBLE BUNGALOW SEA FRONT

2Возрасни

105

135

207

230

98

FAMILY APARTMENT /SEA VIEW

3Возрасни+1деца(0-5.99)

242

287

359

425

232

3Возрасни+1деца(6-11.99)

286

340

425

504

275

3Возрасни+2деца(0-5.99)

286

340

425

504

275

3Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

286

340

425

504

275

3Возрасни+2деца(6-11.99)

330

393

492

582

318

4Возрасни

304

361

452

536

293

4Возрасни+1деца(0-5.99)

304

361

452

536

293

4Возрасни+1деца(6-11.99)

349

414

518

614

336

4Возрасни+2деца(0-5.99)

349

414

518

614

336

4Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

349

414

518

614

336

4Возрасни+2деца(6-11.99)

393

467

585

693

379

2Возрасни+2деца(0-5.99)

223

265

333

394

215

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

223

265

333

394

215

2Возрасни+2деца(6-11.99)

269

318

399

473

259

2Возрасни+3деца(0-5.99)

269

318

399

473

259

2Возрасни+3деца(0-5.99)

(0-5.99)(6-11.99)

269

318

399

473

259

2Возрасни+3деца(0-5.99)

(6-11.99)(6-11.99)

269

318

399

473

259

2Возрасни+3деца(6-11.99)

313

371

465

551

302

Мин. Престој

3

3

5

5

3

Туристичка такда 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:а ла карт ресторан,бар,интернет,перална,мини маркет,ресторан,собен сервис,СПА центар,отворен и затворен базен

Соби:клима,фен,интернет,мини бар,сеф, САТ ТВ,телефон

 

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

  

DION PALACE RESORT& SPA 5* LITOHORO         www.dionpalace.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

12.04-22.05

23.05-10.06

18.09-30.09

11.06-11.07

28.08-17.09

12.07-27.08

01.10-31.10

DOUBLE CLASSIC LAND VIEW

2Возрасни

78

95

136

168

74

2Возрасни+1деца(0-5.66)

78

95

136

168

74

2Возрасни+1деца(6-11.66)

97

119

170

210

93

DOUBLE SUPERIOR LAND VIEW

2Возрасни

111

128

158

190

105

3Возрасни

148

172

213

256

141

3Возрасни+1деца(0-5.99)

148

172

213

256

141

3Возрасни+1деца(6-11.99)

176

204

252

303

168

2Возрасни+1деца(0-5.99)

111

128

158

190

105

2Возрасни+1деца(6-11.99)

137

160

197

236

131

2Возрасни+2деца(0-5.99)

137

160

197

236

131

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

137

160

197

236

131

2Возрасни+2деца(6-11.99)

165

192

236

284

157

FAMILY APARTMENT MOUNTAIN VIEW

3Возрасни+1деца(0-5.99)

200

238

293

354

190

3Возрасни+1деца(6-11.99)

238

281

347

420

225

3Возрасни+2деца(0-5.99)

238

281

347

420

225

3Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

238

281

347

420

225

3Возрасни+2деца(6-11.99)

274

325

401

485

261

4Возрасни

252

298

368

445

239

4Возрасни+1деца(0-5.99)

252

298

368

445

239

4Возрасни+1деца(6-11.99)

290

343

422

512

274

4Возрасни+2деца(0-5.99)

290

343

422

512

274

4Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

290

343

422

512

274

4Возрасни+2деца(6-11.99)

326

387

476

577

309

2Возрасни+2деца(0-5.99)

186

220

271

328

176

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

186

220

271

328

176

2Возрасни+2деца(6-11.99)

222

263

325

393

211

2Возрасни+3деца(0-5.99)

222

263

325

393

211

2Возрасни+3деца(0-5.99)

(0-5.99)(6-11.99)

222

263

325

393

211

2Возрасни+3деца(0-5.99)

(6-11.99)(6-11.99)

222

263

325

393

211

2Возрасни+3деца(6-11.99)

260

307

379

459

246

SINGLE ROOM

1Возрасни

67

81

114

143

64

1Возрасни+1деца(0-5.99)

67

81

114

143

64

DOUBLE ROOM PROMO

2Возрасни

70

82

122

150

66

2Возрасни+1деца(0-5.99)

70

82

122

150

66

2Возрасни+1деца(6-11.99)

86

103

152

187

83

DOUBLE CLASSIC POOL VIEW/SEA VIEW

2Возрасни

82

106

152

173

78

2Возрасни+1деца(0-5.99)

82

106

152

173

78

2Возрасни+1деца(6-11.99)

103

133

190

217

97

DOUBLE SUPERIOR POOL VIEW/SEA VIEW

2Возрасни

116

134

166

202

111

3Возрасни

157

180

223

272

149

3Возрасни+1деца(0-5.99)

157

180

223

272

149

3Возрасни+1деца(6-11.99)

186

214

265

323

177

2Возрасни+1деца(0-5.99)

116

134

166

202

111

2Возрасни+1деца(6-11.99)

145

167

207

252

138

2Возрасни+2деца(0-5.99)

145

167

207

252

138

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

145

167

207

252

138

2Возрасни+2деца(6-11.99)

173

201

249

303

166

SUITE PRESIDENTIAL POOL VIEW /SEA VIEW

2Возрасни

196

261

327

418

187

3Возрасни

264

351

441

564

252

3Возрасни+1деца(0-5.99)

264

351

441

564

252

3Возрасни+1деца(6-11.99)

313

417

523

669

298

2Возрасни+1деца(0-5.99)

196

261

327

418

187

2Возрасни+1деца(6-11.99)

245

326

409

523

233

2Возрасни+2деца(0-5.99)

245

326

409

523

233

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

245

326

409

523

233

2Возрасни+2деца(6-11.99)

294

390

490

627

280

BUNGALOW DELUXE PRIVATE POOL

2Возрасни

161

219

272

348

155

2Возрасни+1деца(0-5.99)

161

219

272

348

155

2Возрасни+1деца(6-11.99)

202

273

339

434

193

DOUBLE BUNGALOW SEA FRONT

2Возрасни

90

115

176

196

84

FAMILY APARTMENT /SEA VIEW

3Возрасни+1деца(0-5.99)

206

244

305

361

198

3Возрасни+1деца(6-11.99)

243

288

361

429

234

3Возрасни+2деца(0-5.99)

243

288

361

429

234

3Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

243

288

361

429

234

3Возрасни+2деца(6-11.99)

282

334

419

495

271

4Возрасни

259

307

385

455

249

4Возрасни+1деца(0-5.99)

259

307

385

455

249

4Возрасни+1деца(6-11.99)

296

352

441

523

285

4Возрасни+2деца(0-5.99)

296

352

441

523

285

4Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

296

352

441

523

285

4Возрасни+2деца(6-11.99)

335

397

497

589

322

2Возрасни+2деца(0-5.99)

190

225

283

335

183

2Возрасни+2деца(0-5.99)

(6-11.99)

190

225

283

335

183

2Возрасни+2деца(6-11.99)

229

271

339

402

220

2Возрасни+3деца(0-5.99)

229

271

339

402

220

2Возрасни+3деца(0-5.99)

(0-5.99)(6-11.99)

229

271

339

402

220

2Возрасни+3деца(0-5.99)

(6-11.99)(6-11.99)

229

271

339

402

220

2Возрасни+3деца(6-11.99)

266

316

396

469

256

Мин. Престој

3

3

5

5

3

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:а ла карт ресторан,бар,интернет,перална,мини маркет,ресторан,собен сервис,СПА центар,отворен и затворен базен

Соби:клима,фен,интернет,мини бар,сеф, САТ ТВ,телефон

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

DION PALACE RESORT& SPA 5* LITOHORO         www.dionpalace.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

01.05-22.05

23.05-10.06

11.06-30.06

01.07-11.07

12.07-27.08

28.08-31.08

01.09-17.09

18.09-30.09

01.10-31.10

DOUBLE CLASSIC LAND VIEW

2Возрасни

64

78

112

120

148

120

112

78

57

2Возрасни+1деца(0-5.66)

64

78

112

120

148

120

112

78

57

2Возрасни+1деца(6-11.66)

81

98

140

150

186

150

140

98

72

DOUBLE CLASSIC POOL VIEW/SEA VIEW

2Возрасни

67

87

125

134

154

134

125

87

60

2Возрасни+1деца(0-5.99)

67

87

125

134

154

134

125

87

60

2Возрасни+1деца(6-11.99)

85

109

157

168

191

168

157

109

75

Мин. Престој

3

3

5

5

5

5

5

3

3

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:а ла карт ресторан,бар,интернет,перална,мини маркет,ресторан,собен сервис,СПА центар,отворен и затворен базен

Соби:клима,фен,интернет,мини бар,сеф, САТ ТВ,телефон

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 SPO 1466

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе