Следете нé или притиснете Escape

AMARONDA RESORT & SPA 4* ERETRIA EVIA

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

AMARONDA RESORT & SPA 4* ERETRIA EVIA www.amarondaresort.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

25.05-04.07

05.07-07.09

08.09-30.09

01.10-10.10

SINGLE COMFORT GARDEN VIEW

1Возрасни

82

99

82

60

BUNGALOW SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

136

172

136

99

3Возрасни

183

232

183

135

3Возрасни+1деца(0-1)

183

232

183

135

3Возрасни+1деца(2-11.99)

183

232

183

135

2Возрасни+1деца(0-1)

136

172

136

99

2Возрасни+1деца(2-11.99)

136

172

136

99

2Возрасни+2деца(0-1)

136

172

136

99

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

136

172

136

99

2Возрасни+2деца(2-11.99)

169

214

169

125

DOUBLE COMFORT GARDEN VIEW

2Возрасни

118

154

118

82

2Возрасни+1деца(0-1)

118

154

118

82

2Возрасни+1деца(2-11.99)

118

154

118

82

VILLA SEA FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

334

470

334

212

3Возрасни

334

470

334

212

3Возрасни+1деца(0-1)

334

470

334

212

3Возрасни+1деца(2-11.99)

334

470

334

212

3Возрасни+2деца(0-1)

334

470

334

212

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

334

470

334

212

3Возрасни+2деца(2-11.99)

334

470

334

212

2Возрасни+1деца(0-1)

334

470

334

212

2Возрасни+1деца(2-11.99)

334

470

334

212

2Возрасни+2деца(0-1)

334

470

334

212

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

334

470

334

212

2Возрасни+2деца(2-11.99)

334

470

334

212

2Возрасни+3деца(0-1)

334

470

334

212

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

334

470

334

212

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

334

470

334

212

2Возрасни+3деца(2-11.99)

334

470

334

212

BUNGALOW DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

190

244

190

162

3Возрасни

256

329

256

220

3Возрасни+1деца(0-1)

256

329

256

220

3Возрасни+1деца(2-11.99)

256

329

256

220

2Возрасни+1деца(0-1)

190

244

190

162

2Возрасни+1деца(2-11.99)

190

244

190

162

2Возрасни+2деца(0-1)

190

244

190

162

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

190

244

190

162

2Возрасни+2деца(2-11.99)

238

305

238

203

DOUBLE COMFORT SEA VIEW

2Возрасни

129

165

129

93

2Возрасни+1деца(0-1)

129

165

129

93

2Возрасни+1деца(2-11.99)

129

165

129

93

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

282

352

282

225

BUNGALOW SUPERIOR SHARING POOL

2Возрасни

190

244

190

162

3Возрасни

256

329

256

220

3Возрасни+1деца(0-1)

256

329

256

220

3Возрасни+1деца(2-11.99)

256

329

256

220

2Возрасни+1деца(0-1)

190

244

190

162

2Возрасни+1деца(2-11.99)

190

244

190

162

2Возрасни+2деца(0-1)

190

244

190

162

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

190

244

190

162

2Возрасни+2деца(2-11.99)

238

305

238

203

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

SINGLE COMFORT GARDEN VIEW

1Возрасни

104

123

104

82

BUNGALOW SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

181

217

181

145

3Возрасни

251

299

251

202

3Возрасни+1деца(0-1)

251

299

251

202

3Возрасни+1деца(2-11.99)

262

311

262

213

2Возрасни+1деца(0-1)

181

217

181

145

2Возрасни+1деца(2-11.99)

192

229

192

156

2Возрасни+2деца(0-1)

181

217

181

145

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

192

229

192

156

2Возрасни+2деца(2-11.99)

238

282

238

192

DOUBLE COMFORT GARDEN VIEW

2Возрасни

162

199

162

127

2Возрасни+1деца(0-1)

162

199

162

127

2Возрасни+1деца(2-11.99)

175

210

175

138

VILLA SEA FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

379

515

379

257

3Возрасни

402

537

402

280

3Возрасни+1деца(0-1)

402

537

402

280

3Возрасни+1деца(2-11.99)

413

548

413

292

3Возрасни+2деца(0-1)

402

537

402

280

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

413

548

413

292

3Возрасни+2деца(2-11.99)

424

559

424

303

2Возрасни+1деца(0-1)

379

515

379

257

2Возрасни+1деца(2-11.99)

390

526

390

269

2Возрасни+2деца(0-1)

379

515

379

257

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

390

526

390

269

2Возрасни+2деца(2-11.99)

402

537

402

280

2Возрасни+3деца(0-1)

379

515

379

257

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

390

526

390

269

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

402

537

402

280

2Возрасни+3деца(2-11.99)

413

548

413

292

BUNGALOW DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

235

290

235

208

3Возрасни

324

397

324

287

3Возрасни+1деца(0-1)

324

397

324

287

3Возрасни+1деца(2-11.99)

335

408

335

298

2Возрасни+1деца(0-1)

235

290

235

208

2Возрасни+1деца(2-11.99)

246

301

246

219

2Возрасни+2деца(0-1)

235

290

235

208

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

246

301

246

219

2Возрасни+2деца(2-11.99)

305

372

305

271

DOUBLE COMFORT SEA VIEW

2Возрасни

175

210

175

138

2Возрасни+1деца(0-1)

175

210

175

138

2Возрасни+1деца(2-11.99)

186

221

186

149

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

327

398

327

271

BUNGALOW SUPERIOR SHARING POOL

2Возрасни

235

290

235

208

3Возрасни

324

397

324

287

3Возрасни+1деца(0-1)

324

397

324

287

3Возрасни+1деца(2-11.99)

335

408

335

298

2Возрасни+1деца(0-1)

235

290

235

208

2Возрасни+1деца(2-11.99)

246

301

246

219

2Возрасни+2деца(0-1)

235

290

235

208

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

246

301

246

219

2Возрасни+2деца(2-11.99)

305

372

305

271

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО СМАРТ

SINGLE COMFORT GARDEN VIEW

1Возрасни

116

134

116

93

BUNGALOW SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

203

240

203

167

3Возрасни

285

334

285

235

3Возрасни+1деца(0-1)

285

334

285

235

3Возрасни+1деца(2-11.99)

302

350

302

253

2Возрасни+1деца(0-1)

203

240

203

167

2Возрасни+1деца(2-11.99)

220

256

220

185

2Возрасни+2деца(0-1)

203

240

203

167

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

220

256

220

185

2Возрасни+2деца(2-11.99)

271

316

271

225

DOUBLE COMFORT GARDEN VIEW

2Возрасни

186

221

186

149

2Возрасни+1деца(0-1)

186

221

186

149

2Возрасни+1деца(2-11.99)

202

239

202

166

VILLA SEA FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

402

537

402

280

3Возрасни

435

571

435

314

3Возрасни+1деца(0-1)

435

571

435

314

3Возрасни+1деца(2-11.99)

453

588

453

330

3Возрасни+2деца(0-1)

435

571

435

314

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

453

588

453

330

3Возрасни+2деца(2-11.99)

470

604

470

348

2Возрасни+1деца(0-1)

402

537

402

280

2Возрасни+1деца(2-11.99)

419

554

419

297

2Возрасни+2деца(0-1)

402

537

402

280

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

419

554

419

297

2Возрасни+2деца(2-11.99)

435

571

435

314

2Возрасни+3деца(0-1)

402

537

402

280

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

419

554

419

297

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

435

571

435

314

2Возрасни+3деца(2-11.99)

453

588

453

330

BUNGALOW DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

257

312

257

231

3Возрасни

358

431

358

322

3Возрасни+1деца(0-1)

358

431

358

322

3Возрасни+1деца(2-11.99)

375

448

375

338

2Возрасни+1деца(0-1)

257

312

257

231

2Возрасни+1деца(2-11.99)

274

328

274

248

2Возрасни+2деца(0-1)

257

312

257

231

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

274

328

274

248

2Возрасни+2деца(2-11.99)

338

407

338

305

DOUBLE COMFORT SEA VIEW

2Возрасни

197

233

197

160

2Возрасни+1деца(0-1)

197

233

197

160

2Возрасни+1деца(2-11.99)

213

250

213

178

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

350

420

350

294

BUNGALOW SUPERIOR SHARING POOL

2Возрасни

257

312

257

231

3Возрасни

358

431

358

322

3Возрасни+1деца(0-1)

358

431

358

322

3Возрасни+1деца(2-11.99)

375

448

375

338

2Возрасни+1деца(0-1)

257

312

257

231

2Возрасни+1деца(2-11.99)

274

328

274

248

2Возрасни+2деца(0-1)

257

312

257

231

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

274

328

274

248

2Возрасни+2деца(2-11.99)

338

407

338

305

Мин. престој

3

5

3

1

Туристичка такса 3 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

AMARONDA RESORT & SPA 4* ERETRIA EVIA www.amarondaresort.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

25.05-04.07

05.07-07.09

08.09-30.09

01.10-10.10

SINGLE COMFORT GARDEN VIEW

1Возрасни

74

90

74

53

BUNGALOW SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

123

155

123

90

3Возрасни

165

209

165

122

3Возрасни+1деца(0-1)

165

209

165

122

3Возрасни+1деца(2-11.99)

165

209

165

122

2Возрасни+1деца(0-1)

123

155

123

90

2Возрасни+1деца(2-11.99)

123

155

123

90

2Возрасни+2деца(0-1)

123

155

123

90

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

123

155

123

90

2Возрасни+2деца(2-11.99)

152

193

152

112

DOUBLE COMFORT GARDEN VIEW

2Возрасни

106

138

106

74

2Возрасни+1деца(0-1)

106

138

106

74

2Возрасни+1деца(2-11.99)

106

138

106

74

VILLA SEA FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

301

422

301

191

3Возрасни

301

422

301

191

3Возрасни+1деца(0-1)

301

422

301

191

3Возрасни+1деца(2-11.99)

301

422

301

191

3Возрасни+2деца(0-1)

301

422

301

191

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

301

422

301

191

3Возрасни+2деца(2-11.99)

301

422

301

191

2Возрасни+1деца(0-1)

301

422

301

191

2Возрасни+1деца(2-11.99)

301

422

301

191

2Возрасни+2деца(0-1)

301

422

301

191

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

301

422

301

191

2Возрасни+2деца(2-11.99)

301

422

301

191

2Возрасни+3деца(0-1)

301

422

301

191

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

301

422

301

191

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

301

422

301

191

2Возрасни+3деца(2-11.99)

301

422

301

191

BUNGALOW DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

171

220

171

147

3Возрасни

231

296

231

198

3Возрасни+1деца(0-1)

231

296

231

198

3Возрасни+1деца(2-11.99)

231

296

231

198

2Возрасни+1деца(0-1)

171

220

171

147

2Возрасни+1деца(2-11.99)

171

220

171

147

2Возрасни+2деца(0-1)

171

220

171

147

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

171

220

171

147

2Возрасни+2деца(2-11.99)

213

274

213

183

DOUBLE COMFORT SEA VIEW

2Возрасни

116

149

116

84

2Возрасни+1деца(0-1)

116

149

116

84

2Возрасни+1деца(2-11.99)

116

149

116

84

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

254

317

254

203

BUNGALOW SUPERIOR SHARING POOL

2Возрасни

171

220

171

147

3Возрасни

231

296

231

198

3Возрасни+1деца(0-1)

231

296

231

198

3Возрасни+1деца(2-11.99)

231

296

231

198

2Возрасни+1деца(0-1)

171

220

171

147

2Возрасни+1деца(2-11.99)

171

220

171

147

2Возрасни+2деца(0-1)

171

220

171

147

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

171

220

171

147

2Возрасни+2деца(2-11.99)

213

274

213

183

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

SINGLE COMFORT GARDEN VIEW

1Возрасни

94

111

94

74

BUNGALOW SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

162

196

162

130

3Возрасни

225

270

225

182

3Возрасни+1деца(0-1)

225

270

225

182

3Возрасни+1деца(2-11.99)

235

280

235

192

2Возрасни+1деца(0-1)

162

196

162

130

2Возрасни+1деца(2-11.99)

173

206

173

140

2Возрасни+2деца(0-1)

162

196

162

130

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

173

206

173

140

2Возрасни+2деца(2-11.99)

213

254

213

173

DOUBLE COMFORT GARDEN VIEW

2Возрасни

147

179

147

114

2Возрасни+1деца(0-1)

147

179

147

114

2Возрасни+1деца(2-11.99)

157

189

157

124

VILLA SEA FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

341

463

341

232

3Возрасни

361

483

361

252

3Возрасни+1деца(0-1)

361

483

361

252

3Возрасни+1деца(2-11.99)

371

494

371

262

3Возрасни+2деца(0-1)

361

483

361

252

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

371

494

371

262

3Возрасни+2деца(2-11.99)

382

504

382

273

2Возрасни+1деца(0-1)

341

463

341

232

2Возрасни+1деца(2-11.99)

351

473

351

242

2Возрасни+2деца(0-1)

341

463

341

232

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

351

473

351

242

2Возрасни+2деца(2-11.99)

361

483

361

252

2Возрасни+3деца(0-1)

341

463

341

232

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

351

473

351

242

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

361

483

361

252

2Возрасни+3деца(2-11.99)

371

494

371

262

BUNGALOW DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

211

261

211

187

3Возрасни

292

357

292

259

3Возрасни+1деца(0-1)

292

357

292

259

3Возрасни+1деца(2-11.99)

302

367

302

269

2Возрасни+1деца(0-1)

211

261

211

187

2Возрасни+1деца(2-11.99)

222

271

222

198

2Возрасни+2деца(0-1)

211

261

211

187

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

222

271

222

198

2Возрасни+2деца(2-11.99)

274

335

274

244

DOUBLE COMFORT SEA VIEW

2Возрасни

157

189

157

124

2Возрасни+1деца(0-1)

157

189

157

124

2Возрасни+1деца(2-11.99)

167

199

167

135

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

295

358

295

244

BUNGALOW SUPERIOR SHARING POOL

2Возрасни

211

261

211

187

3Возрасни

292

357

292

259

3Возрасни+1деца(0-1)

292

357

292

259

3Возрасни+1деца(2-11.99)

302

367

302

269

2Возрасни+1деца(0-1)

211

261

211

187

2Возрасни+1деца(2-11.99)

222

271

222

198

2Возрасни+2деца(0-1)

211

261

211

187

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

222

271

222

198

2Возрасни+2деца(2-11.99)

274

335

274

244

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО СМАРТ

SINGLE COMFORT GARDEN VIEW

1Возрасни

104

120

104

84

BUNGALOW SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

183

215

183

150

3Возрасни

256

299

256

212

3Возрасни+1деца(0-1)

256

299

256

212

3Возрасни+1деца(2-11.99)

272

315

272

228

2Возрасни+1деца(0-1)

183

215

183

150

2Возрасни+1деца(2-11.99)

199

231

199

166

2Возрасни+2деца(0-1)

183

215

183

150

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

199

231

199

166

2Возрасни+2деца(2-11.99)

244

285

244

203

DOUBLE COMFORT GARDEN VIEW

2Возрасни

167

199

167

135

2Возрасни+1деца(0-1)

167

199

167

135

2Возрасни+1деца(2-11.99)

182

214

182

149

VILLA SEA FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

361

483

361

252

3Возрасни

392

514

392

283

3Возрасни+1деца(0-1)

392

514

392

283

3Возрасни+1деца(2-11.99)

408

529

408

297

3Возрасни+2деца(0-1)

392

514

392

283

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

408

529

408

297

3Возрасни+2деца(2-11.99)

422

545

422

313

2Возрасни+1деца(0-1)

361

483

361

252

2Возрасни+1деца(2-11.99)

377

498

377

267

2Возрасни+2деца(0-1)

361

483

361

252

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

377

498

377

267

2Возрасни+2деца(2-11.99)

392

514

392

283

2Возрасни+3деца(0-1)

361

483

361

252

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

377

498

377

267

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

392

514

392

283

2Возрасни+3деца(2-11.99)

408

529

408

297

BUNGALOW DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

232

281

232

208

3Возрасни

322

388

322

290

3Возрасни+1деца(0-1)

322

388

322

290

3Возрасни+1деца(2-11.99)

337

403

337

304

2Возрасни+1деца(0-1)

232

281

232

208

2Возрасни+1деца(2-11.99)

248

296

248

223

2Возрасни+2деца(0-1)

232

281

232

208

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

248

296

248

223

2Возрасни+2деца(2-11.99)

305

366

305

274

DOUBLE COMFORT SEA VIEW

2Возрасни

177

210

177

145

2Возрасни+1деца(0-1)

177

210

177

145

2Возрасни+1деца(2-11.99)

192

224

192

160

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

315

378

315

264

BUNGALOW SUPERIOR SHARING POOL

2Возрасни

232

281

232

208

3Возрасни

322

388

322

290

3Возрасни+1деца(0-1)

322

388

322

290

3Возрасни+1деца(2-11.99)

337

403

337

304

2Возрасни+1деца(0-1)

232

281

232

208

2Возрасни+1деца(2-11.99)

248

296

248

223

2Возрасни+2деца(0-1)

232

281

232

208

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

248

296

248

223

2Возрасни+2деца(2-11.99)

305

366

305

274

Мин. престој

3

5

3

1

Туристичка такса 3 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе