Следете нé или притиснете Escape

ALMYROS BEACH 5* ACHRAVI CORFU

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

ALMYROS BEACH 5* ACHRAVI CORFU               

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО

Број на лица

10.04-16.05

17.05-10.06

11.06-30.06

01.07-15.07

16.07-20.08

21.08-10.09

11.09-30.09

01.10-31.10

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

53

78

-

-

-

-

-

53

1Возрасни+1деца(0-1)

53

78

-

-

-

-

-

53

DOUBLE CLASSIC GARDEN VIEW

2Возрасни

73

116

-

-

-

-

-

73

3Возрасни

98

156

-

-

-

-

-

98

2Возрасни+1деца(0-1)

73

116

-

-

-

-

-

73

2Возрасни+1деца(2-11.99)

73

116

-

-

-

-

-

73

DOUBLE SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

76

120

-

-

-

-

-

76

3Возрасни

106

168

-

-

-

-

-

106

2Возрасни+1деца(0-1)

76

120

-

-

-

-

-

76

2Возрасни+1деца(2-11.99)

76

120

-

-

-

-

-

76

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

80

125

-

-

-

-

-

80

3Возрасни

111

175

-

-

-

-

-

111

3Возрасни+1деца(0-1)

111

175

-

-

-

-

-

111

3Возрасни+1деца(2-11.99)

111

175

-

-

-

-

-

111

2Возрасни+1деца(0-1)

80

125

-

-

-

-

-

80

2Возрасни+1деца(2-11.99)

80

125

-

-

-

-

-

80

4Возрасни

135

211

-

-

-

-

-

135

2Возрасни+2деца(0-1)

80

125

-

-

-

-

-

80

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

80

125

-

-

-

-

-

80

2Возрасни+2деца(2-11.99)

99

156

-

-

-

-

-

99

JUNIOR SUITE GARDEN VIEW

2Возрасни

106

147

-

-

-

-

-

106

3Возрасни

149

206

-

-

-

-

-

149

3Возрасни+1деца(0-1)

149

206

-

-

-

-

-

149

3Возрасни+1деца(2-11.99)

149

206

-

-

-

-

-

149

2Возрасни+1деца(0-1)

106

147

-

-

-

-

-

106

2Возрасни+1деца(2-11.99)

106

147

-

-

-

-

-

106

4Возрасни

180

250

-

-

-

-

-

180

2Возрасни+2деца(0-1)

106

147

-

-

-

-

-

106

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

106

147

-

-

-

-

-

106

2Возрасни+2деца(2-11.99)

133

183

-

-

-

-

-

133

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

82

106

141

180

208

180

141

82

1Возрасни+1деца(0-1)

82

106

141

180

208

180

141

82

DOUBLE CLASSIC GARDEN VIEW

2Возрасни

129

172

172

233

264

233

172

129

3Возрасни

177

234

232

314

357

314

232

177

2Возрасни+1деца(0-1)

129

172

172

233

264

233

172

129

2Возрасни+1деца(2-11.99)

129

172

172

233

264

233

172

129

DOUBLE SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

133

177

186

246

277

246

186

133

3Возрасни

186

246

260

345

389

345

260

186

2Возрасни+1деца(0-1)

133

177

186

246

277

246

186

133

2Возрасни+1деца(2-11.99)

133

177

186

246

277

246

186

133

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

136

181

197

257

290

257

197

136

3Возрасни

190

253

275

360

404

360

275

190

3Возрасни+1деца(0-1)

190

253

275

360

404

360

275

190

3Возрасни+1деца(2-11.99)

190

253

275

360

404

360

275

190

2Возрасни+1деца(0-1)

136

181

197

257

290

257

197

136

2Возрасни+1деца(2-11.99)

136

181

197

257

290

257

197

136

4Возрасни

236

313

334

438

491

438

334

236

2Возрасни+2деца(0-1)

136

181

197

257

290

257

197

136

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

136

181

197

257

290

257

197

136

2Возрасни+2деца(2-11.99)

156

212

245

322

361

322

245

156

JUNIOR SUITE GARDEN VIEW

2Возрасни

162

203

210

269

296

269

210

162

3Возрасни

228

285

294

376

414

376

294

228

3Возрасни+1деца(0-1)

228

285

294

376

414

376

294

228

3Возрасни+1деца(2-11.99)

228

285

294

376

414

376

294

228

2Возрасни+1деца(0-1)

162

203

210

269

296

269

210

162

2Возрасни+1деца(2-11.99)

162

203

210

269

296

269

210

162

4Возрасни

282

351

357

456

503

456

357

282

2Возрасни+2деца(0-1)

162

203

210

269

296

269

210

162

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

162

203

210

269

296

269

210

162

2Возрасни+2деца(2-11.99)

189

240

263

336

370

336

263

189

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Локација : 2 км. од Ахарави, 38 км. од градот Крф

Опис: комплетно реновиран во 2019 год. паркинг , отворен базен, 3 тобогани ( бесплатни само на база UAI ) ,чадори и лежалки на плажа

( бесплатни само на база UAI ), базен за деца, детски клуб, детско игралиште, ресторан, бар, бар на базен, аеробик, тенис, мини фудбал, тенис,

одбојка, кошарка, фитнес, анимација , СПА центар

Соби: WI-FI, клима, сеф, телефон, балкон, мини бар, ТВ, фен

 

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

ALMYROS BEACH 5* ACHARAVI CORFU               

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО

Број на лица

10.04-14.05

01.10-30.10

15.05-16.05

17.05-10.06

11.06-30.06

01.07-15.07

16.07-20.08

21.08-10.09

11.09-30.09

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

49

45

66

-

-

-

-

-

1Возрасни+1деца(0-1)

49

45

66

-

-

-

-

-

DOUBLE CLASSIC GARDEN VIEW

2Возрасни

65

62

98

-

-

-

-

-

3Возрасни

88

83

133

-

-

-

-

-

2Возрасни+1деца(0-1)

65

62

98

-

-

-

-

-

2Возрасни+1деца(2-11.99)

65

62

98

-

-

-

-

-

DOUBLE SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

69

65

102

-

-

-

-

-

3Возрасни

96

91

143

-

-

-

-

-

2Возрасни+1деца(0-1)

69

65

102

-

-

-

-

-

2Возрасни+1деца(2-11.99)

69

65

102

-

-

-

-

-

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

72

67

106

-

-

-

-

-

3Возрасни

99

94

148

-

-

-

-

-

3Возрасни+1деца(0-1)

99

94

148

-

-

-

-

-

3Возрасни+1деца(2-11.99)

99

94

148

-

-

-

-

-

2Возрасни+1деца(0-1)

72

67

106

-

-

-

-

-

2Возрасни+1деца(2-11.99)

72

67

106

-

-

-

-

-

4Возрасни

122

115

180

-

-

-

-

-

2Возрасни+2деца(0-1)

72

67

106

-

-

-

-

-

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

72

67

106

-

-

-

-

-

2Возрасни+2деца(2-11.99)

90

84

133

-

-

-

-

-

JUNIOR SUITE GARDEN VIEW

2Возрасни

96

91

125

-

-

-

-

-

3Возрасни

134

127

175

-

-

-

-

-

3Возрасни+1деца(0-1)

134

127

175

-

-

-

-

-

3Возрасни+1деца(2-11.99)

134

127

175

-

-

-

-

-

2Возрасни+1деца(0-1)

96

91

125

-

-

-

-

-

2Возрасни+1деца(2-11.99)

96

91

125

-

-

-

-

-

4Возрасни

162

154

212

-

-

-

-

-

2Возрасни+2деца(0-1)

96

91

125

-

-

--

-

-

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

96

91

125

-

-

-

-

-

2Возрасни+2деца(2-11.99)

119

113

156

-

-

-

-

-

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

76

74

95

120

144

167

144

120

1Возрасни+1деца(0-1)

76

74

95

120

144

167

144

120

DOUBLE CLASSIC GARDEN VIEW

2Возрасни

122

118

155

146

187

211

187

146

3Возрасни

167

162

211

197

251

285

251

197

2Возрасни+1деца(0-1)

122

118

155

146

187

211

187

146

2Возрасни+1деца(2-11.99)

122

118

155

146

187

211

187

146

DOUBLE SUPERIOR GARDEN VIEW

2Возрасни

125

122

158

158

197

222

197

158

3Возрасни

175

169

222

221

276

312

276

221

2Возрасни+1деца(0-1)

125

122

158

158

197

222

197

158

2Возрасни+1деца(2-11.99)

125

122

158

158

197

222

197

158

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

128

124

162

167

207

231

207

167

3Возрасни

179

173

227

234

288

324

288

234

3Возрасни+1деца(0-1)

179

173

227

234

288

324

288

234

3Возрасни+1деца(2-11.99)

179

173

227

234

288

324

288

234

2Возрасни+1деца(0-1)

128

124

162

167

207

231

207

167

2Возрасни+1деца(2-11.99)

128

124

162

167

207

231

207

167

4Возрасни

223

215

281

284

350

393

350

284

2Возрасни+2деца(0-1)

128

124

162

167

207

231

207

167

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

128

124

162

167

207

231

207

167

2Возрасни+2деца(2-11.99)

146

140

189

209

257

290

257

209

JUNIOR SUITE GARDEN VIEW

2Возрасни

152

147

181

179

215

236

215

179

3Возрасни

213

206

254

250

301

332

301

250

3Возрасни+1деца(0-1)

213

206

254

250

301

332

301

250

3Возрасни+1деца(2-11.99)

213

206

254

250

301

332

301

250

2Возрасни+1деца(0-1)

152

147

181

179

215

236

215

179

2Возрасни+1деца(2-11.99)

152

147

181

179

215

236

215

179

4Возрасни

264

255

314

304

366

402

366

304

2Возрасни+2деца(0-1)

152

147

181

179

215

236

215

179

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-11.99)

152

147

181

179

215

236

215

179

2Возрасни+2деца(2-11.99)

176

169

212

223

269

296

269

223

Мин. престој

2

2

3

5

5

5

5

3

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Локација : 2 км. од Ахарави, 38 км. од градот Крф

Опис: комплетно реновиран во 2019 год. паркинг , отворен базен, 3 тобогани ( бесплатни само на база UAI ) ,чадори и лежалки на плажа

( бесплатни само на база UAI ), базен за деца, детски клуб, детско игралиште, ресторан, бар, бар на базен, аеробик, тенис, мини фудбал, тенис,

одбојка, кошарка, фитнес, анимација , СПА центар

Соби: WI-FI, клима, сеф, телефон, балкон, мини бар, ТВ, фен

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 SPO 1202

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе