Следете нé или притиснете Escape

DOMES MIRAMARE 5* MORAITIKA CORFU

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

DOMES MIRAMARE 5* MORAITIKA CORFU        www.domesmiramare.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ( DINE ARAUND )

Број на лица

15.04-30.04

01.05-25.05

26.05-06.06

07.06-29.06

30.06-21.07

22.07-27.08

28.08-16.09

17.09-26.09

27.09-14.10

SUITE EMERALD FOR SINGLE USE BEACH FRONT

1Возрасни

383

442

625

690

749

919

690

625

442

SUITE EMERALD BEACH FRONT

2Возрасни

440

502

694

762

824

1003

762

694

502

3Возрасни

478

540

733

801

863

1042

801

733

540

EMERALD RETREAT

2Возрасни

336

380

519

566

612

740

566

519

380

EMERALD RETREAT FOR SINGLE USE

1Возрасни

285

327

459

503

547

669

503

459

327

SUITE EMERALD FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

335

386

547

602

654

799

602

547

386

EMERALD RESIDENCE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

469

535

745

818

886

1081

818

745

535

3Возрасни

507

573

783

856

925

1119

856

783

573

4Возрасни

546

612

822

895

964

1158

895

822

612

EMERALD RESIDENCE 2 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

583

670

944

1036

1127

1375

1036

944

670

3Возрасни

622

708

982

1075

1166

1413

1075

982

708

4Возрасни

661

747

1021

1114

1204

1452

1114

1021

747

5Возрасни

699

786

1060

1153

1243

1491

1153

1060

786

6Возрасни

738

824

1098

1191

1282

1529

1191

1098

824

EMERALD RETREAT SEA VIEW

2Возрасни

354

400

550

601

648

787

601

550

400

EMERALD RETREAT FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

302

346

488

537

581

713

548

498

346

SUITE EMERALD SEA VIEW

2Возрасни

389

442

612

670

725

877

670

612

442

3Возрасни

428

481

651

708

764

916

708

651

481

GRAND PAVILION SEA VIEW WITH JACUZZI AND POOL

2Возрасни

1085

1253

1799

1991

2164

2659

1991

1799

1253

3Возрасни

1124

1292

1838

2030

2202

2697

2030

1838

1292

4Возрасни

1162

1330

1876

2069

2241

2736

2069

1876

1330

5Возрасни

1201

1369

1915

2107

2280

2775

2107

1915

1369

SUITE PAVILION SEA VIEW WITH JACUZZI AND POOL

2Возрасни

652

749

1061

1174

1271

1556

1174

1061

749

3Возрасни

691

788

1099

1212

1309

1595

1212

1099

788

PAVILION RETREAT SEA VIEW OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

438

497

692

762

822

999

762

692

497

PAVILION RETREAT WATER FRONT

2Возрасни

528

608

851

935

1014

1235

935

851

608

GRAND PAVILION WATER FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

1328

1540

2217

2453

2672

3291

2453

2217

1540

3Возрасни

1367

1579

2255

2492

2711

3329

2492

2255

1579

4Возрасни

1406

1618

2294

2530

2749

3368

2530

2294

1618

5Возрасни

1444

1656

2333

2569

2788

3407

2569

2333

1656

SUITE PAVILION WATER FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

877

1014

1443

1596

1735

2133

1596

1443

1014

3Возрасни

916

1053

1482

1634

1774

2171

1634

1482

1053

COMPLEX HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL /OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

11114

11989

14761

15731

16617

19163

15731

14761

11989

3Возрасни

11153

12028

14799

15769

16656

19202

15769

14799

12028

4Возрасни

11191

12067

14838

15808

16694

19240

15808

14838

12067

5Возрасни

11230

12105

14877

15847

16733

19279

15847

14877

12105

6Возрасни

11269

12144

14915

15885

16772

19318

15885

14915

12144

VILLA IVORY HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL /OUTDOOR JACUZZY

2Возрасни

2690

3138

4550

5045

5496

6796

5045

4550

3138

3Возрасни

2728

3177

4589

5084

5535

6834

5084

4589

3177

VILLA PEARL HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL /OUTDOOR JACUZZY

2Возрасни

2588

3017

4484

4851

5284

6533

4851

4484

3017

3Возрасни

2627

3055

4523

4890

5323

6571

4890

4523

3055

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

SUITE EMERALD FOR SINGLE USE BEACH FRONT

1Возрасни

345

403

587

651

711

881

651

587

403

SUITE EMERALD BEACH FRONT

2Возрасни

362

424

617

685

747

926

685

617

424

3Возрасни

362

424

617

685

747

926

685

617

424

EMERALD RETREAT

2Возрасни

259

303

442

488

535

663

488

442

303

EMERALD RETREAT FOR SINGLE USE

1Возрасни

246

288

420

464

508

630

464

420

288

SUITE EMERALD FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

296

347

508

564

615

760

564

508

347

EMERALD RESIDENCE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

391

457

667

740

809

1003

740

667

457

3Возрасни

391

457

667

740

809

1003

740

667

457

4Возрасни

391

457

667

740

809

1003

740

667

457

EMERALD RESIDENCE 2 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

506

592

866

959

1050

1297

959

866

592

3Возрасни

506

592

866

959

1050

1297

959

866

592

4Возрасни

506

592

866

959

1050

1297

959

866

592

5Возрасни

506

592

866

959

1050

1297

959

866

592

6Возрасни

506

592

866

959

1050

1297

959

866

592

EMERALD RETREAT SEA VIEW

2Возрасни

276

323

473

524

570

709

524

473

323

EMERALD RETREAT FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

263

307

450

498

543

674

509

460

307

SUITE EMERALD SEA VIEW

2Возрасни

312

365

535

592

648

800

592

535

365

3Возрасни

312

365

535

592

648

800

592

535

365

GRAND PAVILION SEA VIEW WITH JACUZZI AND POOL

2Возрасни

1008

1176

1722

1914

2086

2581

1914

1722

1176

3Возрасни

1008

1176

1722

1914

2086

2581

1914

1722

1176

4Возрасни

1008

1176

1722

1914

2086

2581

1914

1722

1176

5Возрасни

1008

1176

1722

1914

2086

2581

1914

1722

1176

SUITE PAVILION SEA VIEW WITH JACUZZI AND POOL

2Возрасни

575

672

983

1096

1193

1478

1096

983

672

3Возрасни

575

672

983

1096

1193

1478

1096

983

672

PAVILION RETREAT SEA VIEW OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

360

420

614

685

745

922

685

614

420

PAVILION RETREAT WATER FRONT

2Возрасни

451

530

774

857

937

1158

857

774

530

GRAND PAVILION WATER FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

1251

1463

2139

2376

2595

3213

2376

2139

1463

3Возрасни

1251

1463

2139

2376

2595

3213

2376

2139

1463

4Возрасни

1251

1463

2139

2376

2595

3213

2376

2139

1463

5Возрасни

1251

1463

2139

2376

2595

3213

2376

2139

1463

SUITE PAVILION WATER FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

800

937

1366

1518

1658

2055

1518

1366

937

3Возрасни

800

937

1366

1518

1658

2055

1518

1366

937

COMPLEX HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL/ OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

11037

11912

14683

15653

16540

19086

15653

14683

11912

3Возрасни

11037

11912

14683

15653

16540

19086

15653

14683

11912

4Возрасни

11037

11912

14683

15653

16540

19086

15653

14683

11912

5Возрасни

11037

11912

14683

15653

16540

19086

15653

14683

11912

6Возрасни

11037

11912

14683

15653

16540

19086

15653

14683

11912

VILLA IVORY HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL/OUTDOOR JACUZZY

2Возрасни

2612

3061

4473

4968

5419

6718

4968

4473

3061

3Возрасни

2612

3061

4473

4968

5419

6718

4968

4473

3061

VILLA PEARL HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL /OUTDOOR JACUZZY

2Возрасни

2511

2939

4407

4774

5207

6455

4774

4407

2939

3Возрасни

2511

2939

4407

4774

5207

6455

4774

4407

2939

Мин. Престој

3

3

3

3

3

3

3

3

3

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ХОТЕЛОТ НЕ ПРИМА ДЕЦА ПОД 16 ГОДИНИ

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

DOMES MIRAMARE 5* MORAITIKA CORFU        www.domesmiramare.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ( DINE ARAUND )

Број на лица

15.04-30.04

01.05-25.05

26.05-06.06

07.06-29.06

30.06-21.07

22.07-27.08

28.08-16.09

17.09-26.09

27.09-14.10

SUITE EMERALD FOR SINGLE USE BEACH FRONT

1Возрасни

260

297

414

455

550

708

534

414

346

SUITE EMERALD BEACH FRONT

2Возрасни

309

349

473

516

615

781

599

473

400

3Возрасни

348

388

512

555

654

820

638

512

439

EMERALD RETREAT

2Возрасни

243

272

360

390

463

581

449

360

308

EMERALD RETREAT FOR SINGLE USE

1Возрасни

197

223

308

336

406

518

392

308

257

SUITE EMERALD FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

229

261

365

399

482

617

466

365

303

EMERALD RESIDENCE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

328

370

505

551

661

841

641

505

425

3Возрасни

367

409

544

590

699

880

680

544

464

4Возрасни

406

448

582

629

738

918

718

582

503

EMERALD RESIDENCE 2 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

402

457

632

692

833

1064

807

632

528

3Возрасни

441

496

671

730

872

1103

845

671

567

4Возрасни

480

535

709

769

911

1141

884

709

606

5Возрасни

518

573

748

808

949

1180

923

748

644

6Возрасни

557

612

787

846

988

1219

961

787

683

EMERALD RETREAT SEA VIEW

2Возрасни

254

284

380

413

488

617

476

380

323

EMERALD RETREAT FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

207

235

327

358

429

551

425

333

272

SUITE EMERALD SEA VIEW

2Возрасни

277

312

420

457

544

686

528

420

355

3Возрасни

316

350

459

496

582

725

567

459

393

GRAND PAVILION SEA VIEW WITH JACUZZI AND POOL

2Возрасни

723

830

1180

1303

1580

2040

1533

1180

971

3Возрасни

761

869

1219

1341

1619

2079

1571

1219

1010

4Возрасни

800

907

1257

1380

1658

2117

1610

1257

1049

5Возрасни

839

946

1296

1419

1696

2156

1649

1296

1087

SUITE PAVILION SEA VIEW WITH JACUZZI AND POOL

2Возрасни

445

508

707

779

937

1201

911

707

589

3Возрасни

484

547

746

818

976

1240

949

746

628

PAVILION RETREAT SEA VIEW OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

308

347

471

516

614

778

599

471

397

PAVILION RETREAT WATER FRONT

2Возрасни

367

418

572

627

753

958

729

572

481

GRAND PAVILION WATER FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

878

1014

1448

1598

1946

2521

1883

1448

1190

3Возрасни

917

1053

1486

1637

1985

2559

1922

1486

1229

4Возрасни

956

1092

1525

1675

2023

2598

1960

1525

1267

5Возрасни

995

1130

1564

1714

2062

2637

1999

1564

1306

SUITE PAVILION WATER FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

590

677

953

1050

1271

1640

1232

953

790

3Возрасни

629

716

991

1088

1309

1678

1271

991

829

COMPLEX HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL /OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

7142

7702

9475

10096

11986

14583

11975

9475

9131

3Возрасни

7180

7741

9514

10135

12025

14621

12014

9514

9169

4Возрасни

7219

7779

9553

10174

12063

14660

12052

9553

9208

5Возрасни

7258

7818

9591

10212

12102

14699

12091

9591

9247

6Возрасни

7296

7857

9630

10251

12141

14737

12130

9630

9285

VILLA IVORY HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL /OUTDOOR JACUZZY

2Возрасни

1749

2037

2940

3258

3979

5184

3853

2940

2404

3Возрасни

1788

2075

2979

3296

4018

5222

3892

2979

2443

VILLA PEARL HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL /OUTDOOR JACUZZY

2Возрасни

1685

1959

2898

3133

3827

4984

3706

2898

2312

3Возрасни

1724

1998

2937

3171

3865

5022

3745

2937

2350

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

SUITE EMERALD FOR SINGLE USE BEACH FRONT

1Возрасни

221

259

376

417

512

670

495

376

307

SUITE EMERALD BEACH FRONT

2Возрасни

232

272

396

439

538

704

522

396

323

3Возрасни

232

272

396

439

538

704

522

396

323

EMERALD RETREAT

2Возрасни

166

194

283

313

386

504

371

283

231

EMERALD RETREAT FOR SINGLE USE

1Возрасни

158

185

270

297

367

480

354

270

219

SUITE EMERALD FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

190

222

326

360

443

578

428

326

264

EMERALD RESIDENCE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

251

293

428

474

583

764

564

428

348

3Возрасни

251

293

428

474

583

764

564

428

348

4Возрасни

251

293

428

474

583

764

564

428

348

EMERALD RESIDENCE 2 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

325

380

555

614

756

987

729

555

451

3Возрасни

325

380

555

614

756

987

729

555

451

4Возрасни

325

380

555

614

756

987

729

555

451

5Возрасни

325

380

555

614

756

987

729

555

451

6Возрасни

325

380

555

614

756

987

729

555

451

EMERALD RETREAT SEA VIEW

2Возрасни

177

207

303

336

411

539

399

303

245

EMERALD RETREAT FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

168

197

288

319

390

513

387

294

233

SUITE EMERALD SEA VIEW

2Возрасни

200

234

343

380

466

609

451

343

277

3Возрасни

200

234

343

380

466

609

451

343

277

GRAND PAVILION SEA VIEW WITH JACUZZI AND POOL

2Возрасни

645

753

1103

1225

1503

1962

1455

1103

894

3Возрасни

645

753

1103

1225

1503

1962

1455

1103

894

4Возрасни

645

753

1103

1225

1503

1962

1455

1103

894

5Возрасни

645

753

1103

1225

1503

1962

1455

1103

894

SUITE PAVILION SEA VIEW WITH JACUZZI AND POOL

2Возрасни

368

431

630

702

860

1124

833

630

512

3Возрасни

368

431

630

702

860

1124

833

630

512

PAVILION RETREAT SEA VIEW OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

231

270

393

439

537

701

522

393

319

PAVILION RETREAT WATER FRONT

2Возрасни

290

340

495

549

675

881

652

495

403

GRAND PAVILION WATER FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

801

937

1370

1520

1869

2443

1806

1370

1113

3Возрасни

801

937

1370

1520

1869

2443

1806

1370

1113

4Возрасни

801

937

1370

1520

1869

2443

1806

1370

1113

5Возрасни

801

937

1370

1520

1869

2443

1806

1370

1113

SUITE PAVILION WATER FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

513

600

875

972

1193

1562

1155

875

713

3Возрасни

513

600

875

972

1193

1562

1155

875

713

COMPLEX HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL/ OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

7064

7625

9398

10019

11909

14505

11898

9398

9053

3Возрасни

7064

7625

9398

10019

11909

14505

11898

9398

9053

4Возрасни

7064

7625

9398

10019

11909

14505

11898

9398

9053

5Возрасни

7064

7625

9398

10019

11909

14505

11898

9398

9053

6Возрасни

7064

7625

9398

10019

11909

14505

11898

9398

9053

VILLA IVORY HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL/OUTDOOR JACUZZY

2Возрасни

1672

1959

2863

3180

3902

5106

3776

2863

2327

3Возрасни

1672

1959

2863

3180

3902

5106

3776

2863

2327

VILLA PEARL HRV WATER FRONT /PRIVATE POOL /OUTDOOR JACUZZY

2Возрасни

1608

1882

2821

3055

3749

4906

3629

2821

2234

3Возрасни

1608

1882

2821

3055

3749

4906

3629

2821

2234

М. Престој

3

3

3

3

3

3

3

3

3

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ХОТЕЛОТ НЕ ПРИМА ДЕЦА ПОД 16 ГОДИНИ

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 SPO 856

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе