Следете нé или притиснете Escape

GELINA VILLAGE AQUA PARK 5* ACHARAVI CORFU

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

На островот Крф, во северниот дел од островот, на 500м од центарот на Акарави, 37км од градот Крф и аеродромот, се наоѓа во прва линија до море.

 

Соби:

Располага со 441 соби опремени со :

  • Клима уред
  • ТВ
  • Мини бар
  • WI-FI интернет
  • Купатило
  • Сеф (со доплата на лице место)
  • Балкон

 

GELINA VILLAGE AQUA PARK 5* ACHARAVI CORFU                          www.gelinavillage.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО

Број на лица

25.04-20.05

24.09-23.10

21.05-06.06

10.09-23.09

07.06-04.07

27.08-09.09

05.07-22.07

23.07-26.08

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

67

81

111

148

162

1Возрасни+1деца(0-1)

67

81

111

148

162

APARTMENT 1 BEDROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

101

120

166

222

244

2Возрасни+1деца(0-1)

101

120

166

222

244

2Возрасни+1деца(2-13.99)

101

120

166

222

244

2Возрасни+2деца(0-1)

101

120

166

222

244

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

101

120

166

222

244

2Возрасни+2деца(2-13.99)

101

120

166

222

244

DOUBLE GUEST ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

84

101

138

186

203

2Возрасни+1деца(2-13.99)

84

101

138

186

203

FAMILY APARTMENT GARDEN VIEW

2Возрасни

109

130

179

240

263

3Возрасни

136

164

223

299

329

3Возрасни+1деца(0-1)

136

164

223

299

329

3Возрасни+1деца(2-13.99)

136

164

223

299

329

2Возрасни+1деца(0-1)

109

130

179

240

263

2Возрасни+1деца(2-13.99)

109

130

179

240

263

4Возрасни

164

196

267

359

394

2Возрасни+2деца(0-1)

109

130

179

240

263

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

109

130

179

240

263

2Возрасни+2деца(2-13.99)

109

130

179

240

263

FAMILY ROOM GRAND GARDEN VIEW

2Возрасни

126

151

207

277

305

3Возрасни

158

189

259

347

381

3Возрасни+1деца(0-1)

158

189

259

347

381

3Возрасни+1деца(2-13.99)

158

189

259

347

381

2Возрасни+1деца(0-1)

126

151

207

277

305

2Возрасни+1деца(2-13.99)

126

151

207

277

305

4Возрасни

189

227

309

417

457

2Возрасни+2деца(0-1)

126

151

207

277

305

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

126

151

207

277

305

2Возрасни+2деца(2-13.99)

126

151

207

277

305

MAISONETTE GARDEN VIEW

2Возрасни

134

160

220

294

324

2Возрасни+1деца(0-1)

134

160

220

294

324

2Возрасни+1деца(2-13.99)

160

192

263

352

388

STUDIO GARDEN VIEW

2Возрасни

88

106

145

194

213

3Возрасни

111

133

181

243

266

2Возрасни+1деца(0-1)

88

106

145

194

213

2Возрасни+1деца(2-13.99)

106

127

173

233

256

SUITE FAMILY GARDEN VIEW

2Возрасни

129

156

213

286

314

3Возрасни

162

194

266

357

392

3Возрасни+1деца(0-1)

162

194

266

357

392

3Возрасни+1деца(2-13.99)

162

194

266

357

392

2Возрасни+1деца(0-1)

129

156

213

286

314

2Возрасни+1деца(2-13.99)

129

156

213

286

314

4Возрасни

194

233

319

429

471

2Возрасни+2деца(0-1)

129

156

213

286

314

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

129

156

213

286

314

2Возрасни+2деца(2-13.99)

129

156

213

286

314

SUITE FAMILY GRAND ULTIMATE

2Возрасни

162

194

266

357

392

3Возрасни

202

243

333

446

491

3Возрасни+1деца(0-1)

202

243

333

446

491

3Возрасни+1деца(2-13.99)

202

243

333

446

491

3Возрасни+2деца(0-1)

202

243

333

446

491

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-13.99)

202

243

333

446

491

3Возрасни+2деца(2-13.99)

202

243

333

446

491

2Возрасни+1деца(0-1)

162

194

266

357

392

2Возрасни+1деца(2-13.99)

162

194

266

357

392

4Возрасни

243

292

399

536

588

4Возрасни+1деца(0-1)

243

292

399

536

588

4Возрасни+1деца(2-13.99)

243

292

399

536

588

2Возрасни+2деца(0-1)

162

194

266

357

392

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

162

194

266

357

392

2Возрасни+2деца(2-13.99)

162

194

266

357

392

2Возрасни+3деца(0-1)

162

194

266

357

392

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-13.99)

162

194

266

357

392

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-13.99)(2-13.99)

162

194

266

357

392

2Возрасни+3деца(2-13.99)

162

194

266

357

392

Туристичка такса 4 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

 

 

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

GELINAVILLAGE AQUA PARK5* ACHАARAVI CORFU                          www.gelinavillage.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО

Број на лица

11.05-20.05

21.05-06.06

07.06-30.06

 

 

APARTMENT 1 BEDROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

81

97

133

 

 

2Возрасни+1деца(0-1)

81

97

133

 

 

2Возрасни+1деца(2-13.99)

81

97

133

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)

81

97

133

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

81

97

133

 

 

2Возрасни+2деца(2-13.99)

81

97

133

 

 

DOUBLE GUEST ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

72

86

117

 

 

2Возрасни+1деца(2-13.99)

72

86

117

 

 

FAMILY APARTMENT GARDEN VIEW

2Возрасни

87

105

143

 

 

3Возрасни

109

130

179

 

 

3Возрасни+1деца(0-1)

109

130

179

 

 

3Возрасни+1деца(2-13.99)

109

130

179

 

 

2Возрасни+1деца(0-1)

87

105

143

 

 

2Возрасни+1деца(2-13.99)

87

105

143

 

 

4Возрасни

130

157

214

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)

87

105

143

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

87

105

143

 

 

2Возрасни+2деца(2-13.99)

87

105

143

 

 

FAMILY ROOM GRAND GARDEN VIEW

2Возрасни

101

122

166

 

 

3Возрасни

126

151

207

 

 

3Возрасни+1деца(0-1)

126

151

207

 

 

3Возрасни+1деца(2-13.99)

126

151

207

 

 

2Возрасни+1деца(0-1)

101

122

166

 

 

2Возрасни+1деца(2-13.99)

101

122

166

 

 

4Возрасни

151

181

248

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)

101

122

166

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

101

122

166

 

 

2Возрасни+2деца(2-13.99)

101

122

166

 

 

MAISONETTE GARDEN VIEW

2Возрасни

107

128

176

 

 

2Возрасни+1деца(0-1)

107

128

176

 

 

2Возрасни+1деца(2-13.99)

128

154

211

 

 

STUDIO GARDEN VIEW

2Возрасни

75

90

123

 

 

3Возрасни

94

113

154

 

 

2Возрасни+1деца(0-1)

75

90

123

 

 

2Возрасни+1деца(2-13.99)

91

108

148

 

 

SUITE FAMILY GARDEN VIEW

2Возрасни

104

125

170

 

 

3Возрасни

129

156

213

 

 

3Возрасни+1деца(0-1)

129

156

213

 

 

3Возрасни+1деца(2-13.99)

129

156

213

 

 

2Возрасни+1деца(0-1)

104

125

170

 

 

2Возрасни+1деца(2-13.99)

104

125

170

 

 

4Возрасни

156

187

255

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)

104

125

170

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

104

125

170

 

 

2Возрасни+2деца(2-13.99)

104

125

170

 

 

SUITE FAMILY GRAND ULTIMATE

2Возрасни

129

156

213

 

 

3Возрасни

162

194

266

 

 

3Возрасни+1деца(0-1)

162

194

266

 

 

3Возрасни+1деца(2-13.99)

162

194

266

 

 

3Возрасни+2деца(0-1)

162

194

266

 

 

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-13.99)

162

194

266

 

 

3Возрасни+2деца(2-13.99)

162

194

266

 

 

2Возрасни+1деца(0-1)

129

156

213

 

 

2Возрасни+1деца(2-13.99)

129

156

213

 

 

4Возрасни

194

233

319

 

 

4Возрасни+1деца(0-1)

194

233

319

 

 

4Возрасни+1деца(2-13.99)

194

233

319

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)

129

156

213

 

 

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

129

156

213

 

 

2Возрасни+2деца(2-13.99)

129

156

213

 

 

2Возрасни+3деца(0-1)

129

156

213

 

 

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-13.99)

129

156

213

 

 

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-13.99)(2-13.99)

129

156

213

 

 

2Возрасни+3деца(2-13.99)

129

156

213

 

 

Туристичка такса 4 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.05.2019 SPO 3010

УПЛАТА 50 % ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

 

GELINA VILLAGE AQUA PARK5* ACHARAVI CORFU                          www.gelinavillage.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО

Број на лица

25.04-20.05

24.09-23.10

21.05-06.06

10.09-23.09

07.06-04.07

27.08-09.09

05.07-22.07

23.07-26.08

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

61

73

99

134

147

1Возрасни+1деца(0-1)

61

73

99

134

147

APARTMENT 1 BEDROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

91

109

149

200

220

2Возрасни+1деца(0-1)

91

109

149

200

220

2Возрасни+1деца(2-13.99)

91

109

149

200

220

2Возрасни+2деца(0-1)

91

109

149

200

220

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

91

109

149

200

220

2Возрасни+2деца(2-13.99)

91

109

149

200

220

DOUBLE GUEST ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

76

91

124

167

183

2Возрасни+1деца(2-13.99)

76

91

124

167

183

FAMILY APARTMENT GARDEN VIEW

2Возрасни

98

117

161

215

238

3Возрасни

123

147

201

270

296

3Возрасни+1деца(0-1)

123

147

201

270

296

3Возрасни+1деца(2-13.99)

123

147

201

270

296

2Возрасни+1деца(0-1)

98

117

161

215

238

2Возрасни+1деца(2-13.99)

98

117

161

215

238

4Возрасни

147

176

241

324

356

2Возрасни+2деца(0-1)

98

117

161

215

238

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

98

117

161

215

238

2Возрасни+2деца(2-13.99)

98

117

161

215

238

FAMILY ROOM GRAND GARDEN VIEW

2Возрасни

114

136

186

250

274

3Возрасни

141

170

232

313

343

3Возрасни+1деца(0-1)

141

170

232

313

343

3Возрасни+1деца(2-13.99)

141

170

232

313

343

2Возрасни+1деца(0-1)

114

136

186

250

274

2Возрасни+1деца(2-13.99)

114

136

186

250

274

4Возрасни

170

203

278

375

411

2Возрасни+2деца(0-1)

114

136

186

250

274

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

114

136

186

250

274

2Возрасни+2деца(2-13.99)

114

136

186

250

274

MAISONETTE GARDEN VIEW

2Возрасни

120

144

198

265

291

2Возрасни+1деца(0-1)

120

144

198

265

291

2Возрасни+1деца(2-13.99)

144

172

236

318

349

STUDIO GARDEN VIEW

2Возрасни

80

95

130

175

192

3Возрасни

99

119

162

219

240

2Возрасни+1деца(0-1)

80

95

130

175

192

2Возрасни+1деца(2-13.99)

95

114

157

210

231

SUITE FAMILY GARDEN VIEW

2Возрасни

117

140

191

257

283

3Возрасни

146

175

240

322

354

3Возрасни+1деца(0-1)

146

175

240

322

354

3Возрасни+1деца(2-13.99)

146

175

240

322

354

2Возрасни+1деца(0-1)

117

140

191

257

283

2Возрасни+1деца(2-13.99)

117

140

191

257

283

4Возрасни

175

210

287

386

423

2Возрасни+2деца(0-1)

117

140

191

257

283

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

117

140

191

257

283

2Возрасни+2деца(2-13.99)

117

140

191

257

283

SUITE FAMILY GRAND ULTIMATE

2Возрасни

146

175

240

322

354

3Возрасни

182

219

299

402

441

3Возрасни+1деца(0-1)

182

219

299

402

441

3Возрасни+1деца(2-13.99)

182

219

299

402

441

3Возрасни+2деца(0-1)

182

219

299

402

441

3Возрасни+2деца(0-1)

(2-13.99)

182

219

299

402

441

3Возрасни+2деца(2-13.99)

182

219

299

402

441

2Возрасни+1деца(0-1)

146

175

240

322

354

2Возрасни+1деца(2-13.99)

146

175

240

322

354

4Возрасни

219

262

359

482

529

4Возрасни+1деца(0-1)

219

262

359

482

529

4Возрасни+1деца(2-13.99)

219

262

359

482

529

2Возрасни+2деца(0-1)

146

175

240

322

354

2Возрасни+2деца(0-1)(2-13.99)

146

175

240

322

354

2Возрасни+2деца(2-13.99)

146

175

240

322

354

2Возрасни+3деца(0-1)

146

175

240

322

354

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-13.99)

146

175

240

322

354

2Возрасни+3деца(0-1)

(2-13.99)(2-13.99)

146

175

240

322

354

2Возрасни+3деца(2-13.99)

146

175

240

322

354

Туристичка такса 4 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 EBD

УПЛАТА 50 % ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе