Следете нé или притиснете Escape

Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5* - Komeno, Corfu

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

 

На самата плажа

 

 

Хотелски содржини:

 

Надворешен базен(детски сектор)

Внатрешен базен

Фитнес центар

Интернет

Масажи

Менувачница

Паркинг

Продавница

Конфернециска сала

Сеф

СПА центар

Сауна

Детско катче

Аеробик

Голф

Тенис

 

 

Соби:

 

Двокреветни

Suites

Бунгалови

Вили

 

Тераса

Фен

Клима

Мини бар

Сателитска ТВ

Телефон

Бања

 

 

Ресторани:

 

“Mon Repos” ресторан

“Nafsika” a-la-carte ресторан

“Aristos” a-la-carte ресторан

“Yali Waterfrot” a-la-carte ресторан

Азијски ресторан

Коктел бар

Пул бар

Бар на плажа

 

GRECOTEL CORFU IMPERIAL PALACE 5* KOMENO        www.grecotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

20.04-26.05

07.10-23.10

27.05-09.06

23.09-06.10

10.06-07.07

02.09-22.09

08.07-28.07

19.08-01.09

29.07-18.08

SUITE FAMILY BOSДЕЦАETTO

2Возрасни

351

429

597

641

765

3Возрасни

440

536

746

801

956

3Возрасни+1Деца(0-1)

440

536

746

801

956

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

440

536

746

801

956

2Возрасни+1Деца(0-1)

351

429

597

641

765

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

351

429

597

641

765

4Возрасни

527

643

895

961

1147

2Возрасни+2Деца(0-1)

351

429

597

641

765

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

351

429

597

641

765

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

351

429

597

641

765

SUITE FAMILY 2 BEDROOMS BOSДЕЦАETTO

2Возрасни

420

524

743

822

1001

3Возрасни

525

655

928

1028

1252

3Возрасни+1Деца(0-1)

525

655

928

1028

1252

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

525

655

928

1028

1252

2Возрасни+1Деца(0-1)

420

524

743

822

1001

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

420

524

743

822

1001

4Возрасни

630

786

1114

1233

1502

2Возрасни+2Деца(0-1)

420

524

743

822

1001

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

420

524

743

822

1001

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

420

524

743

822

1001

SUITE FAMILY BOSДЕЦАETTO POOL VIEW

2Возрасни

382

471

663

720

873

3Возрасни

478

589

829

901

1092

3Возрасни+1Деца(0-1)

478

589

829

901

1092

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

478

589

829

901

1092

2Возрасни+1Деца(0-1)

382

471

663

720

873

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

382

471

663

720

873

4Возрасни

573

706

995

1081

1309

2Возрасни+2Деца(0-1)

382

471

663

720

873

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

382

471

663

720

873

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

382

471

663

720

873

DOUBLE BUNGALOW CORFU GARDEN VIEW

2Возрасни

281

360

455

579

623

3Возрасни

368

467

589

746

801

2Возрасни+1Деца(0-1)

281

360

455

579

623

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

325

415

526

670

720

SUITE PRESIDENTIAL

4Возрасни

1105

1613

2037

2308

2437

FAMILY BUNGALOW OPEN PLAN SEA SIDE GARDEN VIEW

2Возрасни

309

400

504

639

678

2Возрасни+1Деца(0-1)

309

400

504

639

678

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

320

411

517

655

695

2Возрасни+2Деца(0-1)

309

400

504

639

678

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

320

411

517

655

695

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

332

422

530

672

712

DOUBLE BUNGALOW CORF OPEN PLAN SEA VIEW

2Возрасни

301

387

473

592

652

3Возрасни

392

501

611

762

838

2Возрасни+1Деца(0-1)

301

387

473

592

652

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

347

446

546

685

754

GUEST ROOM DELUXE PANORAMIC SEA VIEW

2Возрасни

309

398

493

608

663

GUEST ROOM DELUXE FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

204

269

341

436

472

FAMILY DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

442

566

831

937

1105

3Возрасни

442

566

831

937

1105

3Возрасни+1Деца(0-1)

442

566

831

937

1105

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

442

566

831

937

1105

2Возрасни+1Деца(0-1)

442

566

831

937

1105

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

442

566

831

937

1105

2Возрасни+2Деца(0-1)

442

566

831

937

1105

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

442

566

831

937

1105

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

442

566

831

937

1105

GUEST ROOM DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

287

376

466

586

641

3Возрасни

376

486

602

755

823

2Возрасни+1Деца(0-1)

287

376

466

586

641

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

332

433

538

677

740

SUITE IMPERIAL SEA VIEW

2Возрасни

648

812

1044

1210

1271

3Возрасни

648

812

1044

1210

1271

2Возрасни+1Деца(0-1)

648

812

1044

1210

1271

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

648

812

1044

1210

1271

SUITE IMPERAL 2 BEDROOMS SEA VIEW

4Возрасни

832

1139

1448

1659

1823

4Возрасни+1Деца(0-1)

832

1139

1448

1659

1823

4Возрасни+1Деца(2-13.99)

832

1139

1448

1659

1823

4Возрасни+2Деца(0-1)

832

1139

1448

1659

1823

4Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

832

1139

1448

1659

1823

4Возрасни+2Деца(2-13.99)

832

1139

1448

1659

1823

SUITE LUXURY SEA VIEW

2Возрасни

512

629

906

1069

1227

JUNIOR SUITE BUNGALOW WFC FAMOUS CLASS

2Возрасни

498

711

916

1080

1137

3Возрасни

498

711

916

1080

1137

2Возрасни+1Деца(0-1)

498

711

916

1080

1137

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

498

711

916

1080

1137

VILLA CORFU 2 BEDROOMS WFC FAMOUS CLASS

2Возрасни

857

1128

1393

1932

2166

3Возрасни

857

1128

1393

1932

2166

3Возрасни+1Деца(0-1)

857

1128

1393

1932

2166

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

857

1128

1393

1932

2166

2Возрасни+1Деца(0-1)

857

1128

1393

1932

2166

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

857

1128

1393

1932

2166

4Возрасни

857

1128

1393

1932

2166

2Возрасни+2Деца(0-1)

857

1128

1393

1932

2166

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

857

1128

1393

1932

2166

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

857

1128

1393

1932

2166

PALAZZO WFC FAMOUS CLLAS PRIVATE POOL

4Возрасни

1630

2166

2680

3763

4287

PALAZZO IMPERIALE WFC FAMOUS CLASS PRIVATE POOL

6Возрасни

4823

7503

9647

11790

12862

PALAZZO LIBRO D ORO WFC FAMOUS CLASS PRIVATE POOL

8Возрасни

3216

3751

8039

9647

10719

ROYAL PAVILION WFC FAMOUS CLASS PRIVATE POOL

8Возрасни

2659

3227

5349

7493

8575

FAMILY BEAДЕЦА VILLA 3 BEDROOMS WFC FAMOUS CLASS SEA FRONT

6Возрасни

1265

2070

3044

3934

4223

6Возрасни+1Деца(0-1)

1265

2070

3044

3934

4223

6Возрасни+1Деца(2-13.99)

1265

2070

3044

3934

4223

6Возрасни+2Деца(0-1)

1265

2070

3044

3934

4223

6Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

1265

2070

3044

3934

4223

6Возрасни+2Деца(2-13.99)

1265

2070

3044

3934

4223

SUITE BUNGALOW WFC FAMOUS CLASS SEA FRONT

2Возрасни

856

1278

1646

1982

2253

3Возрасни

856

1278

1646

1982

2253

3Возрасни+1Деца(0-1)

856

1278

1646

1982

2253

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

856

1278

1646

1982

2253

2Возрасни+1Деца(0-1)

856

1278

1646

1982

2253

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

856

1278

1646

1982

2253

2Возрасни+2Деца(0-1)

856

1278

1646

1982

2253

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

856

1278

1646

1982

2253

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

856

1278

1646

1982

2253

SUITE FAMILY 2 BEDROOMS WFC FAMOUSE CLASS SEA FRONT

4Возрасни

1105

1723

2427

2903

3336

4Возрасни+1Деца(0-1)

1105

1723

2427

2903

3336

4Возрасни+2Деца(0-1)

1105

1723

2427

2903

3336

3Возрасни+1Деца(0-1)

1105

1723

2427

2903

3336

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

1105

1723

2427

2903

3336

3Возрасни+2Деца(0-1)

1105

1723

2427

2903

3336

3Возрасни+3Деца(0-1)

1105

1723

2427

2903

3336

FAMILY BUNGALOW 2 BEDROOMS WFC FAMOUS CLASS SEA FRONT UPPER FLOOR

2Возрасни

769

1127

1549

1777

2014

3Возрасни

769

1127

1549

1777

2014

3Возрасни+1Деца(0-1)

769

1127

1549

1777

2014

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

769

1127

1549

1777

2014

2Возрасни+1Деца(0-1)

769

1127

1549

1777

2014

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

769

1127

1549

1777

2014

4Возрасни

769

1127

1549

1777

2014

2Возрасни+2Деца(0-1)

769

1127

1549

1777

2014

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

769

1127

1549

1777

2014

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

769

1127

1549

1777

2014

BUNGALOW SUPERIOR WFC FAMOUS CLASS SEA VIEW

2Возрасни

425

541

688

813

927

FAMILY MAISONETTE WFC FAMOUS CLASS SEA VIEW

2Возрасни

607

701

975

1083

1191

3Возрасни

607

701

975

1083

1191

3Возрасни+1Деца(0-1)

607

701

975

1083

1191

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

607

701

975

1083

1191

2Возрасни+1Деца(0-1)

607

701

975

1083

1191

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

607

701

975

1083

1191

4Возрасни

607

701

975

1083

1191

2Возрасни+2Деца(0-1)

607

701

975

1083

1191

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

607

701

975

1083

1191

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

607

701

975

1083

1191

VILLA DREAM WFC FAMOUS CLASS WATER FRONT

2Возрасни

903

1233

1673

2067

2270

2Возрасни+1Деца(0-1)

903

1233

1673

2067

2270

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

903

1233

1673

2067

2270

2Возрасни+2Деца(0-1)

903

1233

1673

2067

2270

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

903

1233

1673

2067

2270

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

903

1233

1673

2067

2270

VILLA DREAM WFC FAMOUS CLASS WATER FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

987

1361

1812

2234

2474

2Возрасни+1Деца(0-1)

987

1361

1812

2234

2474

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

987

1361

1812

2234

2474

2Возрасни+2Деца(0-1)

987

1361

1812

2234

2474

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

987

1361

1812

2234

2474

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

987

1361

1812

2234

2474

VILLA DREAM WFC FAMOUSE CLASS WITH POOL

4Возрасни

1329

1608

2691

3751

4277

3Возрасни+1Деца(0-1)

1329

1608

2691

3751

4277

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

1329

1608

2691

3751

4277

VILLA CORFU 2 BEDROOMS WFC FAMOUSE CLASS WITH POOL

2Возрасни

911

1188

1471

1999

2259

3Возрасни

911

1188

1471

1999

2259

3Возрасни+1Деца(0-1)

911

1188

1471

1999

2259

3Возрасни+1Деца(2-13.99)

911

1188

1471

1999

2259

2Возрасни+1Деца(0-1)

911

1188

1471

1999

2259

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

911

1188

1471

1999

2259

4Возрасни

911

1188

1471

1999

2259

2Возрасни+2Деца(0-1)

911

1188

1471

1999

2259

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

911

1188

1471

1999

2259

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

911

1188

1471

1999

2259

DOUBLE BUNGALOW CORFU GARDEN VIEW

2Возрасни

214

294

378

491

535

3Возрасни

269

368

473

613

669

2Возрасни+1Деца(0-1)

214

294

378

491

535

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

248

338

435

565

615

FAMILY BUNGALOW OPEN PLAN SEA SIDE GARDEN VIEW

2Возрасни

243

334

427

550

590

2Возрасни+1Деца(0-1)

243

334

427

550

590

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

243

334

427

550

590

2Возрасни+2Деца(0-1)

243

334

427

550

590

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-13.99)

243

334

427

550

590

2Возрасни+2Деца(2-13.99)

243

334

427

550

590

DOUBLE BUNGALOW CORFU OPEN PLAN SEA VIEW

2Возрасни

234

320

396

504

564

3Возрасни

293

401

495

630

705

2Возрасни+1Деца(0-1)

234

320

396

504

564

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

270

369

455

580

649

GUEST ROOM DELUXE PANORQMIC SEA VIEW

2Возрасни

243

332

415

519

575

GUEST ROOM DELUXE FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

171

235

303

392

428

GUEST ROOM DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

221

309

389

497

553

3Возрасни

276

387

486

622

691

2Возрасни+1Деца(0-1)

221

309

389

497

553

2Возрасни+1Деца(2-13.99)

254

356

448

572

635

Туристичка такса 4 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5* - Komeno, Corfu

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-25.05.18

 

01.10.18-23.10.18

26.05.18-08.06.18

 

24.09.18-30.09.18

09.06.18-20.07.18

 

27.08.18-23.09.18

21.07.18-03.08.18

 

20.08.18-26.08.18

04.08.18-19.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Family Maisonette - Famous Class

2Ad

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(0-1)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(2-13)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ad

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

430

486

617

711

758

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(2-13)

430

486

617

711

758

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad

337

505

683

814

870

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ad

337

505

683

814

870

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

337

505

683

814

870

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

337

505

683

814

870

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad

253

355

477

580

673

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ad

253

355

477

580

673

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(0-1)

253

355

477

580

673

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(2-13)

253

355

477

580

673

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Family Maisonette - Famous Class

2Ad

483

539

683

785

842

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad

509

565

716

823

884

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(0-1)

509

565

716

823

884

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ad+1ch(2-13)

520

576

729

839

901

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

483

539

683

785

842

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

494

550

696

802

859

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ad

536

592

748

860

926

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)

483

539

683

785

842

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

494

550

696

802

859

Family Maisonette - Famous Class

2Ad+2ch(2-13)

505

561

710

817

876

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad

389

558

748

889

954

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ad

416

584

781

926

997

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(0-1)

389

558

748

889

954

Junior Suite Bungalow - Famous Class

2Ad+1ch(2-13)

400

569

761

904

971

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad

306

408

542

655

758

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ad

331

435

575

692

800

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(0-1)

306

408

542

655

758

Double Superior Bungalow - Famous Class/Front Sea

2Ad+1ch(2-13)

317

419

556

671

774

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad

152

208

293

377

405

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad+1ad

189

260

366

471

505

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

152

208

293

377

405

Double Bungalow Corfu - Garden View

2Ad+1ch(2-13)

174

239

337

433

465

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+1ch(0-1)

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+1ch(2-13)

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+2ch(0-1)

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

197

270

381

491

526

Family Bungalow - Open Plan/Sea Side/Garden View

2Ad+2ch(2-13)

197

270

381

491

526

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad

193

257

326

415

442

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad+1ad

240

322

406

518

553

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad+1ch(0-1)

193

257

326

415

442

Double Bungalow Corfu - Open plan/Sea View

2Ad+1ch(2-13)

221

297

374

476

508

Guest Room Deluxe for Sgl - Sea View

1Ad

109

183

204

306

321

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad

158

208

300

374

413

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ad

198

260

375

468

516

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

158

208

300

374

413

Guest Room Deluxe - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

182

239

345

430

475

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ad

338

459

681

754

934

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

338

459

681

754

934

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-13)

338

459

681

754

934

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

270

367

545

603

747

Suite Family Imperial - Sea View

2Ad+2ch(2-13)

270

367

545

603

747

Suite Luxury - Sea View

2Ad

370

488

661

812

935

Suite Luxury - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

370

488

661

812

935

Suite Luxury - Sea View

2Ad+1ch(2-13)

370

488

661

812

935

Минимум престој

 

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

1 - 21

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе