Следете нé или притиснете Escape

Ikos Dassia 5* Corfu

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

Место Дасија, 11км од центарот на градот Крф и 12км од аеродромот.

Нов луксузен хотел изграден во 2018 година, 2 централни згради и бунгалови распространети на самиот брег.

 

Соби:

Располага со 411 соби опремени со :

  • Клима уред
  • ТВ
  • Мини бар (дневно дополнување)
  • WI-FI интернет
  • Купатило
  • Сеф
  • Балкон

 

IKOS DASSIA ***** CORFU                                              www.ikosresorts.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Број на лица

29.03-24.04

15.10-27.10

25.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

SUITE BUNGALOW DELUXE 2 BEDROOMS BEAДЕЦА FRONT PRIVATE POOL

3Возрасни

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+1Деца(0-1)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+2Деца(0-1)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+3Деца(0-1)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+3Деца(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+4Деца(0-1)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+4Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+4Деца(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

2Возрасни+1Деца(0-1)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

726

992

1454

1628

2007

2480

24Возрасни

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+1Деца(0-1)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+2Деца(0-1)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+2Деца(2-11.99)

998

1365

1999

2240

2760

3410

4Возрасни+3Деца(0-1)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

998

1365

1999

2240

2760

3410

4Возрасни+3Деца(2-11.99)

998

1365

1999

2240

2760

3410

2Возрасни+2Деца(0-1)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+3Деца(0-1)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+4Деца(0-1)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+4Деца(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

SUITE DELUXE 1 BEDROOM BESДЕЦА FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

553

701

876

1053

1257

1481

3Возрасни

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+1Деца(0-1)

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+2Деца(0-1)

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

830

1052

1314

1579

1885

2221

2Возрасни+1Деца(0-1)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+2Деца(0-1)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

2Возрасни+3Деца(0-1)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS BEAДЕЦА FRONT PRIVATE POOL

3Возрасни

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+1Деца(0-1)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+2Деца(0-1)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

3Возрасни+3Деца(0-1)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

3Возрасни+3Деца(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

2Возрасни+1Деца(0-1)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

629

862

1263

1413

1747

2155

4Возрасни

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+1Деца(0-1)

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+2Деца(0-1)

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+2Деца(2-11.99)

866

1186

1737

1944

2402

2964

2Возрасни+2Деца(0-1)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+3Деца(0-1)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+4Деца(0-1)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+4Деца(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

VILLA DELUXE 3 BEDROOMS BEAДЕЦА FRONT PRIVATE POOL

3Возрасни+1Деца(0-1)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+2Деца(0-1)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+3Деца(0-1)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+3Деца(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4Деца(0-1)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4Деца(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

4Возрасни

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+1Деца(0-1)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+2Деца(0-1)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+2Деца(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+3Деца(0-1)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+3Деца(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

2Возрасни+2Деца(0-1)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

5Возрасни

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+1Деца(0-1)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+1Деца(2-11.99)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+2Деца(0-1)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+2Деца(2-11.99)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

2Возрасни+3Деца(0-1)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

6Возрасни

1195

1639

2499

2797

3585

4433

6Возрасни+1Деца(0-1)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

6Возрасни+1Деца(2-11.99)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

2Возрасни+4Деца(0-1)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+4Деца(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+5Деца(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

JUNIOR SUITE DELUXE BUNGALOW GARDEN VIEW

2Возрасни

325

392

513

632

719

836

3Возрасни

407

491

642

790

899

1045

2Возрасни+1Деца(0-1)

325

392

513

632

719

836

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

325

392

513

632

719

836

JUNIOR SUITE DELUXE BUNGALOW GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

385

461

618

748

853

997

3Возрасни

482

577

773

935

1067

1247

2Возрасни+1Деца(0-1)

385

461

618

748

853

997

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

385

461

618

748

853

997

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE INLAND VIEW

1Возрасни

228

272

302

398

422

524

DOUBLE SUPERIOR INLAND VIEW

2Возрасни

253

302

336

441

468

582

FAMILY ROOM INLAND VIEW

3Возрасни

514

610

681

890

948

1179

3Возрасни+1Деца(0-1)

514

610

681

890

948

1179

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

514

610

681

890

948

1179

2Возрасни+1Деца(0-1)

457

542

605

791

842

1048

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

457

542

605

791

842

1048

4Возрасни

514

610

681

890

948

1179

2Возрасни+2Деца(0-1)

457

542

605

791

842

1048

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

457

542

605

791

842

1048

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

457

542

605

791

842

1048

JUNIOR SUITE INLAND VIEW

2Возрасни

293

345

423

529

629

748

3Возрасни

367

431

530

661

787

935

2Возрасни+1Деца(0-1)

293

345

423

529

629

748

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

293

345

423

529

629

748

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS POOL VIEW

3Возрасни

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+1Деца(0-1)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+2Деца(0-1)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

3Возрасни+3Деца(0-1)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

3Возрасни+3Деца(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

2Возрасни+1Деца(0-1)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

522

694

1021

1133

1436

1747

4Возрасни

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+1Деца(0-1)

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+2Деца(0-1)

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+2Деца(2-11.99)

718

955

1404

1559

1975

2402

2Возрасни+2Деца(0-1)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+3Деца(0-1)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+4Деца(0-1)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+4Деца(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

SUITE DELUXE 1 BEDROOM PRIVATE GARDEN GARDEN VIEW

2Возрасни

405

513

652

784

932

1080

3Возрасни

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+1Деца(0-1)

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+2Деца(0-1)

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

608

769

978

1176

1398

1620

2Возрасни+1Деца(0-1)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+2Деца(0-1)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

2Возрасни+3Деца(0-1)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

JUNIOR SUITE PANORAMA PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

347

414

522

638

771

921

3Возрасни

435

519

653

799

963

1151

3Возрасни+1Деца(0-1)

435

519

653

799

963

1151

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

435

519

653

799

963

1151

2Возрасни+1Деца(0-1)

347

414

522

638

771

921

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

347

414

522

638

771

921

2Возрасни+2Деца(0-1)

347

414

522

638

771

921

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

347

414

522

638

771

921

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

435

519

653

799

963

1151

DOUBLE ROOM PROMO INLAND VIEW

2Возрасни

242

287

320

419

446

553

DOUBLE ROOM PROMO SEA VIEW

2Возрасни

253

302

336

441

468

582

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGE USE SEA VIEW

1Возрасни

249

315

375

468

534

634

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

276

349

417

520

594

703

FAMILY ROOM SEA VIEW

3Возрасни

560

706

844

1048

1200

1421

3Возрасни+1Деца(0-1)

560

706

844

1048

1200

1421

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

560

706

844

1048

1200

1421

2Возрасни+1Деца(0-1)

497

627

750

932

1066

1263

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

497

627

750

932

1066

1263

4Возрасни

560

706

844

1048

1200

1421

2Возрасни+2Деца(0-1)

497

627

750

932

1066

1263

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

497

627

750

932

1066

1263

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

497

627

750

932

1066

1263

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

300

361

457

569

659

782

3Возрасни

375

451

571

711

823

978

2Возрасни+1Деца(0-1)

300

361

457

569

659

782

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

300

361

457

569

659

782

JUNIOR SUITE PANORAMA SEA VIEW

2Возрасни

316

379

482

598

703

838

3Возрасни

395

474

603

748

879

1047

3Возрасни+1Деца(0-1)

395

474

603

748

879

1047

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

395

474

603

748

879

1047

2Возрасни+1Деца(0-1)

316

379

482

598

703

838

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

316

379

482

598

703

838

2Возрасни+2Деца(0-1)

316

379

482

598

703

838

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

316

379

482

598

703

838

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

395

474

603

748

879

1047

SUITE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

376

455

600

688

867

1042

3Возрасни

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+1Деца(0-1)

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+2Деца(0-1)

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

564

682

900

1032

1300

1562

2Возрасни+1Деца(0-1)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+2Деца(0-1)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

2Возрасни+3Деца(0-1)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS SEA VIEW

3Возрасни

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+1Деца(0-1)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+1Деца(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+2Деца(0-1)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+2Деца(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

3Возрасни+3Деца(0-1)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

3Возрасни+3Деца(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

2Возрасни+1Деца(0-1)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+1Деца(2-11.99)

547

730

1077

1196

1510

1839

4Возрасни

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+1Деца(0-1)

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+1Деца(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+2Деца(0-1)

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+2Деца(2-11.99)

752

1005

1482

1645

2076

2529

2Возрасни+2Деца(0-1)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+2Деца(0-1)(2-11.99)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+2Деца(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+3Деца(0-1)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+3Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+3Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+3Деца(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+4Деца(0-1)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+4Деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+4Деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+4Деца(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

Мин. Престој

3

5

5

5

5

5

Туристичка такса  4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

 

   SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

IKOS DASSIA ***** CORFU                                              www.ikosresorts.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Број на лица

29.03-24.04

15.10-27.10

25.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

SUITE BUNGALOW DELUXE 2 BEDROOMS BEAДЕЦА FRONT PRIVATE POOL

3 Возрасни

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+1деца(0-1)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+1деца(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+2деца(0-1)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+2деца(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+3деца(0-1)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+3деца(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+4деца(0-1)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

3Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

3Возрасни+4деца(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

2Возрасни+1деца(0-1)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+1деца(2-11.99)

726

992

1454

1628

2007

2480

24Возрасни

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+1деца(0-1)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+1деца(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+2деца(0-1)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+2деца(2-11.99)

998

1365

1999

2240

2760

3410

4Возрасни+3деца(0-1)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

907

1241

1818

2036

2509

3100

4Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

998

1365

1999

2240

2760

3410

4Возрасни+3деца(2-11.99)

998

1365

1999

2240

2760

3410

2Возрасни+2деца(0-1)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+2деца(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+3деца(0-1)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+3деца(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+4деца(0-1)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

726

992

1454

1628

2007

2480

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

2Возрасни+4деца(2-11.99)

816

1117

1636

1832

2258

2790

SUITE DELUXE 1 BEDROOM BESДЕЦА FRONT PRIVATE POOL

2Возрасни

553

701

876

1053

1257

1481

3Возрасни

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+1деца(0-1)

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+1деца(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+2деца(0-1)

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

3Возрасни+2деца(2-11.99)

830

1052

1314

1579

1885

2221

2Возрасни+1деца(0-1)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+1деца(2-11.99)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+2деца(0-1)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+2деца(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

2Возрасни+3деца(0-1)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

553

701

876

1053

1257

1481

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

2Возрасни+3деца(2-11.99)

692

877

1095

1316

1571

1851

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS BEAДЕЦА FRONT PRIVATE POOL

3Возрасни

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+1деца(0-1)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+1деца(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+2деца(0-1)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+2деца(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

3Возрасни+3деца(0-1)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

3Возрасни+3деца(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

2Возрасни+1деца(0-1)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+1деца(2-11.99)

629

862

1263

1413

1747

2155

4Возрасни

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+1деца(0-1)

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+1деца(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+2деца(0-1)

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

787

1079

1579

1767

2184

2694

4Возрасни+2деца(2-11.99)

866

1186

1737

1944

2402

2964

2Возрасни+2деца(0-1)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+2деца(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+3деца(0-1)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+3деца(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+4деца(0-1)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

629

862

1263

1413

1747

2155

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

2Возрасни+4деца(2-11.99)

709

971

1421

1590

1966

2425

VILLA DELUXE 3 BEDROOMS BEAДЕЦА FRONT PRIVATE POOL

3Возрасни+1деца(0-1)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+1деца(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+2деца(0-1)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+2деца(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+3деца(0-1)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+3деца(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4деца(0-1)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

3Возрасни+4деца(2-11.99)

978

1341

2044

2288

2933

3627

4Возрасни

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+1деца(0-1)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+1деца(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+2деца(0-1)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+3деца(0-1)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

4Возрасни+3деца(2-11.99)

1086

1490

2271

2542

3259

4030

2Возрасни+2деца(0-1)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+2деца(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

5Возрасни

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+1деца(0-1)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+1деца(2-11.99)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+2деца(0-1)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

5Возрасни+2деца(2-11.99)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

2Возрасни+3деца(0-1)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+3деца(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

6Возрасни

1195

1639

2499

2797

3585

4433

6Возрасни+1деца(0-1)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

6Возрасни+1деца(2-11.99)

1195

1639

2499

2797

3585

4433

2Возрасни+4деца(0-1)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+4деца(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

2Возрасни+5деца(2-11.99)

869

1192

1817

2034

2607

3223

JUNIOR SUITE DELUXE BUNGALOW GARDEN VIEW

2Возрасни

325

392

513

632

719

836

3Возрасни

407

491

642

790

899

1045

2Возрасни+1деца(0-1)

325

392

513

632

719

836

2Возрасни+1деца(2-11.99)

325

392

513

632

719

836

JUNIOR SUITE DELUXE BUNGALOW GARDEN VIEW PRIVATE POOL

2Возрасни

385

461

618

748

853

997

3Возрасни

482

577

773

935

1067

1247

2Возрасни+1деца(0-1)

385

461

618

748

853

997

2Возрасни+1деца(2-11.99)

385

461

618

748

853

997

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE INLAND VIEW

1Возрасни

228

272

302

398

422

524

DOUBLE SUPERIOR INLAND VIEW

2Возрасни

253

302

336

441

468

582

FAMILY ROOM INLAND VIEW

3Возрасни

514

610

681

890

948

1179

3Возрасни+1деца(0-1)

514

610

681

890

948

1179

3Возрасни+1деца(2-11.99)

514

610

681

890

948

1179

2Возрасни+1деца(0-1)

457

542

605

791

842

1048

2Возрасни+1деца(2-11.99)

457

542

605

791

842

1048

4Возрасни

514

610

681

890

948

1179

2Возрасни+2деца(0-1)

457

542

605

791

842

1048

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

457

542

605

791

842

1048

2Возрасни+2деца(2-11.99)

457

542

605

791

842

1048

JUNIOR SUITE INLAND VIEW

2Возрасни

293

345

423

529

629

748

3Возрасни

367

431

530

661

787

935

2Возрасни+1деца(0-1)

293

345

423

529

629

748

2Возрасни+1деца(2-11.99)

293

345

423

529

629

748

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS POOL VIEW

3Возрасни

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+1деца(0-1)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+1деца(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+2деца(0-1)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+2деца(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

3Возрасни+3деца(0-1)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

3Возрасни+3деца(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

2Возрасни+1деца(0-1)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+1деца(2-11.99)

522

694

1021

1133

1436

1747

4Возрасни

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+1деца(0-1)

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+1деца(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+2деца(0-1)

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

653

868

1277

1417

1795

2184

4Возрасни+2деца(2-11.99)

718

955

1404

1559

1975

2402

2Возрасни+2деца(0-1)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+2деца(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+3деца(0-1)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+3деца(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+4деца(0-1)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

522

694

1021

1133

1436

1747

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

2Возрасни+4деца(2-11.99)

588

782

1149

1276

1616

1966

SUITE DELUXE 1 BEDROOM PRIVATE GARDEN GARDEN VIEW

2Возрасни

405

513

652

784

932

1080

3Возрасни

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+1деца(0-1)

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+1деца(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+2деца(0-1)

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

3Возрасни+2деца(2-11.99)

608

769

978

1176

1398

1620

2Возрасни+1деца(0-1)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+1деца(2-11.99)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+2деца(0-1)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+2деца(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

2Возрасни+3деца(0-1)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

405

513

652

784

932

1080

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

2Возрасни+3деца(2-11.99)

507

642

815

980

1165

1350

JUNIOR SUITE PANORAMA PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

347

414

522

638

771

921

3Возрасни

435

519

653

799

963

1151

3Возрасни+1деца(0-1)

435

519

653

799

963

1151

3Возрасни+1деца(2-11.99)

435

519

653

799

963

1151

2Возрасни+1деца(0-1)

347

414

522

638

771

921

2Возрасни+1деца(2-11.99)

347

414

522

638

771

921

2Возрасни+2деца(0-1)

347

414

522

638

771

921

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

347

414

522

638

771

921

2Возрасни+2деца(2-11.99)

435

519

653

799

963

1151

DOUBLE ROOM PROMO INLAND VIEW

2Возрасни

242

287

320

419

446

553

DOUBLE ROOM PROMO SEA VIEW

2Возрасни

253

302

336

441

468

582

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGE USE SEA VIEW

1Возрасни

249

315

375

468

534

634

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Возрасни

276

349

417

520

594

703

FAMILY ROOM SEA VIEW

3Возрасни

560

706

844

1048

1200

1421

3Возрасни+1деца(0-1)

560

706

844

1048

1200

1421

3Возрасни+1деца(2-11.99)

560

706

844

1048

1200

1421

2Возрасни+1деца(0-1)

497

627

750

932

1066

1263

2Возрасни+1деца(2-11.99)

497

627

750

932

1066

1263

4Возрасни

560

706

844

1048

1200

1421

2Возрасни+2деца(0-1)

497

627

750

932

1066

1263

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

497

627

750

932

1066

1263

2Возрасни+2деца(2-11.99)

497

627

750

932

1066

1263

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

300

361

457

569

659

782

3Возрасни

375

451

571

711

823

978

2Возрасни+1деца(0-1)

300

361

457

569

659

782

2Возрасни+1деца(2-11.99)

300

361

457

569

659

782

JUNIOR SUITE PANORAMA SEA VIEW

2Возрасни

316

379

482

598

703

838

3Возрасни

395

474

603

748

879

1047

3Возрасни+1деца(0-1)

395

474

603

748

879

1047

3Возрасни+1деца(2-11.99)

395

474

603

748

879

1047

2Возрасни+1деца(0-1)

316

379

482

598

703

838

2Возрасни+1деца(2-11.99)

316

379

482

598

703

838

2Возрасни+2деца(0-1)

316

379

482

598

703

838

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

316

379

482

598

703

838

2Возрасни+2деца(2-11.99)

395

474

603

748

879

1047

SUITE 1 BEDROOM SEA VIEW

2Возрасни

376

455

600

688

867

1042

3Возрасни

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+1деца(0-1)

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+1деца(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+2деца(0-1)

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

3Возрасни+2деца(2-11.99)

564

682

900

1032

1300

1562

2Возрасни+1деца(0-1)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+1деца(2-11.99)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+2деца(0-1)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+2деца(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

2Возрасни+3деца(0-1)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

376

455

600

688

867

1042

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

2Возрасни+3деца(2-11.99)

470

569

750

860

1084

1303

SUITE DELUXE 2 BEDROOMS SEA VIEW

3Возрасни

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+1деца(0-1)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+1деца(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+2деца(0-1)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+2деца(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

3Возрасни+3деца(0-1)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

3Возрасни+3деца(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

2Возрасни+1деца(0-1)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+1деца(2-11.99)

547

730

1077

1196

1510

1839

4Возрасни

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+1деца(0-1)

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+1деца(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+2деца(0-1)

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

683

913

1347

1495

1887

2299

4Возрасни+2деца(2-11.99)

752

1005

1482

1645

2076

2529

2Возрасни+2деца(0-1)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+2деца(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+3деца(0-1)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+3деца(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+4деца(0-1)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)

(2-11.99)

547

730

1077

1196

1510

1839

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)

(2-11.99)(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

2Возрасни+4деца(2-11.99)

615

822

1213

1346

1699

2070

Мин. Престој

3

5

5

5

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 29.03 ДО 24.04.2019 И ОД 15.10 ДО 02.11.2019

(УПЛАТА 50% ДО 15.03.2019 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.04 ДО 25.05.2019 И ОД 27.09 ДО 14.10.2019

(УПЛАТА 50% ДО 15.03.2019 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ЗА РЕЗЕВАЦИЈА ДО 31.01.2019 ДОПОЛНИТЕЛНИ 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.04 ДО 04.05.2019 ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА

EBD + 20% ПОПУСТ

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе