Следете нé или притиснете Escape

LOUIS CORCYRA BEACH 4* GOUVIA CORFU

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

 

LOUIS CORCYRA BEAДЕЦА 4* GOUVIA CORFU     www.louishotels.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

Број на лица

03.05-20.05

01.10-26.10

21.05-31.05

23.09-30.09

01.06-14.07

26.08-22.09

15.07-25.08

BUNGALOW GARDEN VIEW

2Возрасни

168

208

253

323

3Возрасни

228

281

341

435

3Возрасни+1деца(0-1)

228

281

341

435

3Возрасни+1деца(2-6)

228

281

341

435

2Возрасни+1деца(7-13.99)

228

281

341

435

2Возрасни+1деца(0-1)

168

208

253

323

2Возрасни+1деца(2-6)

168

208

253

323

2Возрасни+1деца(7-13.99)

168

208

253

323

4Возрасни

286

354

430

548

2Возрасни+2деца(0-1)

168

208

253

323

2Возрасни+2деца(0-1)(2-6)

168

208

253

323

2Возрасни+2деца(0-1)

(7-13.99)

168

208

253

323

2Возрасни+2деца(2-6)

168

208

253

323

2Возрасни+2деца(2-6)

(7-13.99)

210

260

316

403

2Возрасни+2деца(7-13.99)

210

260

316

403

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

157

194

240

309

3Возрасни

212

262

323

418

3Возрасни+1деца(0-1)

212

262

323

418

3Возрасни+1деца(2-6)

212

262

323

418

3Возрасни+1деца(7-13.99)

212

262

323

418

2Возрасни+1деца(0-1)

157

194

240

309

2Возрасни+1деца(2-6)

157

194

240

309

2Возрасни+1деца(7-13.99)

157

194

240

309

4Возрасни

267

330

407

526

2Возрасни+2деца(0-1)

157

194

240

309

2Возрасни+2деца(0-1)(2-6)

157

194

240

309

2Возрасни+2деца(0-1)

(7-13.99)

157

194

240

309

2Возрасни+2деца(2-6)

157

194

240

309

2Возрасни+2деца(2-6)

(7-13.99)

197

243

299

387

2Возрасни+2деца(7-13.99)

197

243

299

387

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE MOUNTAIN VIEW

1Возрасни

105

135

164

217

1Возрасни+1деца(0-1)

105

135

164

217

1Возрасни+1деца(2-6)

105

135

164

217

1Возрасни+1деца(7-13.99)

105

135

164

217

DOUBLE ROOM MOUNTAIN VIEW

2Возрасни

131

168

204

270

3Возрасни

177

228

276

365

2Возрасни+1деца(0-1)

131

168

204

270

2Возрасни+1деца(2-6)

131

168

204

270

2Возрасни+1деца(7-13.99)

131

168

204

270

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

112

143

179

234

1Возрасни+1деца(0-1)

112

143

179

234

1Возрасни+1деца(2-6)

112

143

179

234

1Возрасни+1деца(7-13.99)

112

143

179

234

BUNGALOW SEA VIEW

2Возрасни

177

217

272

346

3Возрасни

238

293

367

466

3Возрасни+1деца(0-1)

238

293

367

466

3Возрасни+1деца(2-6)

238

293

367

466

3Возрасни+1деца(7-13.99)

238

293

367

466

2Возрасни+1деца(0-1)

177

217

272

346

2Возрасни+1деца(2-6)

177

217

272

346

2Возрасни+1деца(7-13.99)

177

217

272

346

4Возрасни

299

368

462

587

2Возрасни+2деца(0-1)

177

217

272

346

2Возрасни+2деца(0-1)(2-6)

177

217

272

346

2Возрасни+2деца(0-1)

(7-13.99)

177

217

272

346

2Возрасни+2деца(2-6)

177

217

272

346

2Возрасни+2деца(2-6)

(7-13.99)

220

271

340

432

2Возрасни+2деца(7-13.99)

220

271

340

432

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Возрасни

139

178

223

293

4Возрасни

188

240

302

394

2Возрасни+1деца(0-1)

139

178

223

293

2Возрасни+1деца(2-6)

139

178

223

293

2Возрасни+1деца(7-13.99)

139

178

223

293

FAMILY ROOM SEA VIEW

2Возрасни

165

203

259

332

3Возрасни

223

274

349

448

3Возрасни+1деца(0-1)

223

274

349

448

3Возрасни+1деца(2-6)

223

274

349

448

3Возрасни+1деца(7-13.99)

223

274

349

448

2Возрасни+1деца(0-1)

165

203

259

332

2Возрасни+1деца(2-6)

165

203

259

332

2Возрасни+1деца(7-13.99)

165

203

259

332

4Возрасни

281

346

440

564

2Возрасни+2деца(0-1)

165

203

259

332

2Возрасни+2деца(0-1)(2-6)

165

203

259

332

2Возрасни+2деца(0-1)

(7-13.99)

165

203

259

332

2Возрасни+2деца(2-6)

165

203

259

332

2Возрасни+2деца(2-6)

(7-13.99)

207

254

323

414

2Возрасни+2деца(7-13.99)

207

254

323

414

Мин. престој

3

5

5

5

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Локација: Гувиа , на плажа

Соби: клима, балкон,телефон,фрижидер,фен,САТ ТВ,сеф

Опис: ресторан,кинески ресторан,пул ресторан,лагуна ресторан,5 бара,базен,џакузи,тенис,пинг понг,мини голф,детски клуб,детско игралиште,спортови на вода и др.

 

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

LOUIS CORCYRA BEACH 4* GOUVIA CORFU     www.louishotels.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

Број на лица

03.05-20.05

01.10-26.10

21.05-31.05

23.09-30.09

01.06-14.07

26.08-22.09

15.07-25.08

BUNGALOW GARDEN VIEW

2Возрасни

151

187

228

291

3Возрасни

204

253

307

392

3Возрасни+1деца(0-1)

204

253

307

392

3Возрасни+1деца(2-6)

204

253

307

392

2Возрасни+1деца(7-13.99)

204

253

307

392

2Возрасни+1деца(0-1)

151

187

228

291

2Возрасни+1деца(2-6)

151

187

228

291

2Возрасни+1деца(7-13.99)

151

187

228

291

4Возрасни

257

318

387

494

2Возрасни+2деца(0-1)

151

187

228

291

2Возрасни+2деца(0-1)(2-6)

151

187

228

291

2Возрасни+2деца(0-1)

(7-13.99)

151

187

228

291

2Возрасни+2деца(2-6)

151

187

228

291

2Возрасни+2деца(2-6)

(7-13.99)

189

234

285

364

2Возрасни+2деца(7-13.99)

189

234

285

364

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

2Возрасни

141

175

215

278

3Возрасни

191

236

291

376

3Возрасни+1деца(0-1)

191

236

291

376

3Возрасни+1деца(2-6)

191

236

291

376

3Возрасни+1деца(7-13.99)

191

236

291

376

2Возрасни+1деца(0-1)

141

175

215

278

2Возрасни+1деца(2-6)

141

175

215

278

2Возрасни+1деца(7-13.99)

141

175

215

278

4Возрасни

240

297

366

473

2Возрасни+2деца(0-1)

141

175

215

278

2Возрасни+2деца(0-1)(2-6)

141

175

215

278

2Возрасни+2деца(0-1)

(7-13.99)

141

175

215

278

2Возрасни+2деца(2-6)

141

175

215

278

2Возрасни+2деца(2-6)

(7-13.99)

177

219

270

348

2Возрасни+2деца(7-13.99)

177

219

270

348

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE MOUNTAIN VIEW

1Возрасни

95

122

147

194

1Возрасни+1деца(0-1)

95

122

147

194

1Возрасни+1деца(2-6)

95

122

147

194

1Возрасни+1деца(7-13.99)

95

122

147

194

DOUBLE ROOM MOUNTAIN VIEW

2Возрасни

118

151

185

243

3Возрасни

159

204

249

328

2Возрасни+1деца(0-1)

118

151

185

243

2Возрасни+1деца(2-6)

118

151

185

243

2Возрасни+1деца(7-13.99)

118

151

185

243

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Возрасни

101

128

161

211

1Возрасни+1деца(0-1)

101

128

161

211

1Возрасни+1деца(2-6)

101

128

161

211

1Возрасни+1деца(7-13.99)

101

128

161

211

BUNGALOW SEA VIEW

2Возрасни

159

196

245

311

3Возрасни

214

263

330

420

3Возрасни+1деца(0-1)

214

263

330

420

3Возрасни+1деца(2-6)

214

263

330

420

3Возрасни+1деца(7-13.99)

214

263

330

420

2Возрасни+1деца(0-1)

159

196

245

311

2Возрасни+1деца(2-6)

159

196

245

311

2Возрасни+1деца(7-13.99)

159

196

245

311

4Возрасни

270

332

417

528

2Возрасни+2деца(0-1)

159

196

245

311

2Возрасни+2деца(0-1)(2-6)

159

196

245

311

2Возрасни+2деца(0-1)

(7-13.99)

159

196

245

311

2Возрасни+2деца(2-6)

159

196

245

311

2Возрасни+2деца(2-6)

(7-13.99)

199

244

306

389

2Возрасни+2деца(7-13.99)

199

244

306

389

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Возрасни

125

160

201

263

4Возрасни

169

215

272

355

2Возрасни+1деца(0-1)

125

160

201

263

2Возрасни+1деца(2-6)

125

160

201

263

2Возрасни+1деца(7-13.99)

125

160

201

263

FAMILY ROOM SEA VIEW

2Возрасни

149

183

233

298

3Возрасни

200

248

314

403

3Возрасни+1деца(0-1)

200

248

314

403

3Возрасни+1деца(2-6)

200

248

314

403

3Возрасни+1деца(7-13.99)

200

248

314

403

2Возрасни+1деца(0-1)

149

183

233

298

2Возрасни+1деца(2-6)

149

183

233

298

2Возрасни+1деца(7-13.99)

149

183

233

298

4Возрасни

252

311

396

507

2Возрасни+2деца(0-1)

149

183

233

298

2Возрасни+2деца(0-1)(2-6)

149

183

233

298

2Возрасни+2деца(0-1)

(7-13.99)

149

183

233

298

2Возрасни+2деца(2-6)

149

183

233

298

2Возрасни+2деца(2-6)

(7-13.99)

186

229

291

373

2Возрасни+2деца(7-13.99)

186

229

291

373

Мин. престој

3

5

5

5

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Локација: Гувиа , на плажа

Соби: клима, балкон,телефон,фрижидер,фен,САТ ТВ,сеф

Опис: ресторан,кинески ресторан,пул ресторан,лагуна ресторан,5 бара,базен,џакузи,тенис,пинг понг,мини голф,детски клуб,детско игралиште,спортови на вода и др.

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе