Следете нé или притиснете Escape

PRIMASOL LOUIS IONIAN SUN 4* BENITSES CORFU

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

PRIMASOL LOUIS IONIAN SUN 4*BENITSES CORFU www.louishotels.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

Број на лица

03.05-25.05

20.09-15.10

26.05-24.06

25.06-17.07

26.08-19.09

18.07-25.08

FAMILY ROOM INLAND VIEW

2Возрасни

113

177

199

242

2Возрасни+1деца(0-1)

113

177

199

242

2Возрасни+1деца(2-12.99)

113

177

199

242

2Возрасни+2деца(0-1)

113

177

199

242

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-12.99)

113

177

199

242

2Возрасни+2деца(2-12.99)

127

199

223

272

SINGLE ROOM

1Возрасни

78

125

139

171

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Возрасни

99

158

181

223

3Возрасни

135

213

244

302

2Возрасни+1деца(0-1)

99

158

181

223

2Возрасни+1деца(2-12.99)

99

158

181

223

FAMILY ROOM SEA VIEW

2Возрасни

123

190

212

257

2Возрасни+1деца(0-1)

123

190

212

257

2Возрасни+1деца(2-12.99)

123

190

212

257

2Возрасни+2деца(0-1)

123

190

212

257

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-12.99)

123

190

212

257

2Возрасни+2деца(2-12.99)

137

213

239

290

Минимум престој

3

5

5

5

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

Локација: Беницес

Соби: балкон,САТ ТВ,фен,клима,телефон,сеф

Опис: ресторан,бар,бар на плажа,отворен базен,тенис,билијард,аеробик,кошарка,базен задеца,детско игралиште,детско мени,мини клуб, воден парк и др.

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

PRIMASOL LOUIS IONIAN SUN 4*BENITSES CORFU www.louishotels.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

Број на лица

03.05-25.05

20.09-15.10

26.05-24.06

25.06-17.07

26.08-19.09

18.07-25.08

FAMILY ROOM INLAND VIEW

2Возрасни

102

159

179

218

2Возрасни+1деца(0-1)

102

159

179

218

2Возрасни+1деца(2-12.99)

102

159

179

218

2Возрасни+2деца(0-1)

102

159

179

218

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-12.99)

102

159

179

218

2Возрасни+2деца(2-12.99)

115

179

201

245

SINGLE ROOM

1Возрасни

71

113

126

155

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Возрасни

90

143

162

201

3Возрасни

122

192

220

272

2Возрасни+1деца(0-1)

90

143

162

201

2Возрасни+1деца(2-12.99)

90

143

162

201

FAMILY ROOM SEA VIEW

2Возрасни

111

171

191

232

2Возрасни+1деца(0-1)

111

171

191

232

2Возрасни+1деца(2-12.99)

111

171

191

232

2Возрасни+2деца(0-1)

111

171

191

232

2Возрасни+2деца(0-1)

(2-12.99)

111

171

191

232

2Возрасни+2деца(2-12.99)

124

192

215

261

Минимум престој

3

5

5

5

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

Локација: Беницес

Соби: балкон,САТ ТВ,фен,клима,телефон,сеф

Опис: ресторан,бар,бар на плажа,отворен базен,тенис,билијард,аеробик,кошарка,базен задеца,детско игралиште,детско мени,мини клуб, воден парк и др.

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе