Следете нé или притиснете Escape

Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort 5* Mykonos

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort 5* Mykonos www.grecotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

20.04-17.05

01.10-21.10

18.05-31.05

24.09-30.09

01.06-14.06

16.09-23.09

15.06-28.06

03.09-15.09

29.06-05.07

26.08-02.09

06.07-25.08

DOUBLE ROOM ISLAND FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

152

230

277

407

482

515

1Возрасни+1деца(0-1)

152

230

277

407

482

515

DOUBLE ROOM ISLAND GARDEN VIEW

2Возрасни

190

286

346

508

601

643

2Возрасни+1деца(0-1)

190

286

346

508

601

643

2Возрасни+1деца(2-11.99)

190

286

346

508

601

643

APARTMENT MYKONOS BLU

2Возрасни

444

758

943

1148

1344

1398

2Возрасни+1деца(0-1)

444

758

943

1148

1344

1398

2Возрасни+1деца(2-11.99)

444

758

943

1148

1344

1398

2Возрасни+2деца(0-1)

444

758

943

1148

1344

1398

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

444

758

943

1148

1344

1398

2Возрасни+2деца(2-11.99)

444

758

943

1148

1344

1398

DOUBLE BUNGALOW ISLAND DELUXE

2Возрасни

242

401

467

674

725

767

2Возрасни+1деца(0-1)

242

401

467

674

725

767

2Возрасни+1деца(2-11.99)

242

401

467

674

725

767

JUNIOR SUITE BUNGALOW

2Возрасни

420

696

818

1061

1260

1359

2Возрасни+1деца(0-1)

420

696

818

1061

1260

1359

2Возрасни+1деца(2-11.99)

420

696

818

1061

1260

1359

SUITE BUNGALOW EXCLUSIVE

2Возрасни

564

834

1029

1365

1624

1701

2Возрасни+1деца(0-1)

564

834

1029

1365

1624

1701

2Возрасни+1деца(2-11.99)

564

834

1029

1365

1624

1701

SUITE EUPHORIA

2Возрасни

1051

1712

2220

2946

3672

3877

3Возрасни

1051

1712

2220

2946

3672

3877

3Возрасни+1деца(0-1)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

3Возрасни+1деца(2-11.99)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

3Возрасни+2деца(0-1)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

3Возрасни+2деца(2-11.99)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

2Возрасни+1деца(0-1)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

4Возрасни

1051

1712

2220

2946

3672

3877

4Возрасни+1деца(0-1)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

4Возрасни+1деца(2-11.99)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

4Возрасни+2деца(0-1)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

2Возрасни+2деца(0-1)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1051

1712

2220

2946

3672

3877

SUITE S-CAPE

2Возрасни

812

1290

1603

2156

2556

2729

2Возрасни+1деца(0-1)

812

1290

1603

2156

2556

2729

2Возрасни+1деца(2-11.99)

812

1290

1603

2156

2556

2729

2Возрасни+2деца(0-1)

812

1290

1603

2156

2556

2729

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

812

1290

1603

2156

2556

2729

2Возрасни+2деца(2-11.99)

812

1290

1603

2156

2556

2729

VILLA MANSION ROYAL BLU

2Возрасни

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+1деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+1деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+2деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+2деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+3деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+3деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+4деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

3Возрасни+4деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+1деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+1деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+1деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+1деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+2деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+2деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+3деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+3деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

4Возрасни+4деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+2деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+2деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

5Возрасни

6002

6935

8082

10011

12359

14428

5Возрасни+1деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

5Возрасни+1деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

5Возрасни+2деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

5Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

5Возрасни+2деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

5Возрасни+3деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+3деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+3деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

6Возрасни

6002

6935

8082

10011

12359

14428

6Возрасни+1деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

6Возрасни+1деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

6Возрасни+2деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

6Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

6Возрасни+2деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+4деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

2Возрасни+4деца(2-11.99)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

7Возрасни

6002

6935

8082

10011

12359

14428

7Возрасни+1деца(0-1)

6002

6935

8082

10011

12359

14428

8Возрасни

6002

6935

8082

10011

12359

14428

SUITE BUNGALOW EXCLUSIVE OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

650

986

1376

1766

2102

2199

2Возрасни+1деца(0-1)

650

986

1376

1766

2102

2199

2Возрасни+1деца(2-11.99)

650

986

1376

1766

2102

2199

SUITE GRAND BLUE PRIVATE HEATED POOL

2Возрасни

1105

1798

2328

3086

3855

4083

2Возрасни+1деца(0-1)

1105

1798

2328

3086

3855

4083

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1105

1798

2328

3086

3855

4083

2Возрасни+2деца(0-1)

1105

1798

2328

3086

3855

4083

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1105

1798

2328

3086

3855

4083

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1105

1798

2328

3086

3855

4083

SUITE LUNA BLUE PRIVATE INDOOR HEATED POOL

2Возрасни

812

1290

1603

2156

2556

2729

2Возрасни+1деца(0-1)

812

1290

1603

2156

2556

2729

2Возрасни+1деца(2-11.99)

812

1290

1603

2156

2556

2729

DOUBLE BUNGALOW ISLAND PRIVATE POOL

2Возрасни

420

696

796

983

1149

1204

2Возрасни+1деца(0-1)

420

696

796

983

1149

1204

2Возрасни+1деца(2-11.99)

420

696

796

983

1149

1204

SUITE OPEN PLAN PRIVATE POOL

2Возрасни

694

1029

1603

1885

2134

2350

2Возрасни+1деца(0-1)

694

1029

1603

1885

2134

2350

2Возрасни+1деца(2-11.99)

694

1029

1603

1885

2134

2350

VILLA COBALT BLU PRIVATE POOL

2Возрасни

1115

1694

2476

3151

4052

4255

2Возрасни+1деца(0-1)

1115

1694

2476

3151

4052

4255

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1115

1694

2476

3151

4052

4255

2Возрасни+2деца(0-1)

1115

1694

2476

3151

4052

4255

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1115

1694

2476

3151

4052

4255

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1115

1694

2476

3151

4052

4255

2Возрасни+3деца(0-1)

1115

1694

2476

3151

4052

4255

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1115

1694

2476

3151

4052

4255

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1115

1694

2476

3151

4052

4255

2Возрасни+3деца(2-11.99)

1115

1694

2476

3151

4052

4255

VILLA DEEP BLU PRIVATE POOL

2Возрасни

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни+1деца(0-1)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни+1деца(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни+2деца(0-1)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни+2деца(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни+3деца(0-1)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

3Возрасни+3деца(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+1деца(0-1)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

4Возрасни

1951

2884

3956

5145

6624

7117

4Возрасни+1деца(0-1)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

4Возрасни+1деца(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

4Возрасни+2деца(0-1)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+2деца(0-1)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+3деца(0-1)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+3деца(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+4деца(0-1)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

2Возрасни+4деца(2-11.99)

1951

2884

3956

5145

6624

7117

VILLA ENDLESS BLU PRIVATE POOL

2Возрасни

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни+1деца(0-1)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни+1деца(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни+2деца(0-1)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни+2деца(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни+3деца(0-1)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

3Возрасни+3деца(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+1деца(0-1)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

4Возрасни

1705

2583

3785

4706

5756

6036

4Возрасни+1деца(0-1)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

4Возрасни+1деца(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

4Возрасни+2деца(0-1)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+2деца(0-1)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+3деца(0-1)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11)(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+3деца(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+4деца(0-1)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

2Возрасни+4деца(2-11.99)

1705

2583

3785

4706

5756

6036

VILLA ISLAND BLUE PRIVATE POOL

2Возрасни

1404

2070

2894

3559

4298

4481

3Возрасни

1404

2070

2894

3559

4298

4481

3Возрасни+1деца(0-1)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

3Возрасни+1деца(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни+2деца(0-1)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни+3деца(0-1)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

3Возрасни+3деца(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+1деца(0-1)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни+1деца(0-1)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни+1деца(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни+2деца(0-1)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+2деца(0-1)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+3деца(0-1)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+3деца(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+4деца(0-1)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

2Возрасни+4деца(2-11.99)

1404

2070

2894

3559

4298

4481

VILLA JUNIOR MYKONOS BLU PRIVATE POOL

2Возрасни

880

1308

1876

2230

2766

2969

2Возрасни+1деца(0-1)

880

1308

1876

2230

2766

2969

2Возрасни+1деца(2-11.99)

880

1308

1876

2230

2766

2969

DOUBLE BUNGALOW HONEYMOON SEA FRONT

2Возрасни

420

696

818

1061

1260

1359

2Возрасни+1деца(0-1)

420

696

818

1061

1260

1359

2Возрасни+1деца(2-11.99)

420

696

818

1061

1260

1359

APARTMENT MYKONOS BLU SHARING POOL

2Возрасни

487

802

986

1181

1398

1452

2Возрасни+1деца(0-1)

487

802

986

1181

1398

1452

2Возрасни+1деца(2-11.99)

487

802

986

1181

1398

1452

2Возрасни+2деца(0-1)

487

802

986

1181

1398

1452

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

487

802

986

1181

1398

1452

2Возрасни+2деца(2-11.99)

487

802

986

1181

1398

1452

DOUBLE BUNGALOW ISLAND FOR SINGLE USE SIDE SEA VIEW

1Возрасни

173

275

315

475

530

570

1Возрасни+1деца(0-1)

173

275

315

475

530

570

DOUBLE BUNGALOW ISLAND SIDE SEA VIEW

2Возрасни

217

344

393

593

662

713

2Возрасни+1деца(0-1)

217

344

393

593

662

713

2Возрасни+1деца(2-11.99)

217

344

393

593

662

713

DOUBLE BUNGALOW WATER FRONT

2Возрасни

332

475

564

740

862

939

2Возрасни+1деца(0-1)

332

475

564

740

862

939

2Возрасни+1деца(2-11.99)

332

475

564

740

862

939

Минимум престој

3

3

3

3

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

 

Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort 5* Mykonos www.grecotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

20.04-17.05

01.10-21.10

18.05-31.05

24.09-30.09

01.06-14.06

16.09-23.09

15.06-28.06

03.09-15.09

29.06-05.07

26.08-02.09

06.07-25.08

DOUBLE ROOM ISLAND FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Возрасни

208

285

333

462

537

570

1Возрасни+1деца(0-1)

208

285

333

462

537

570

DOUBLE ROOM ISLAND GARDEN VIEW

2Возрасни

301

397

456

619

712

754

2Возрасни+1деца(0-1)

301

397

456

619

712

754

2Возрасни+1деца(2-11.99)

328

424

484

646

739

781

APARTMENT MYKONOS BLU

2Возрасни

553

866

1051

1256

1452

1506

2Возрасни+1деца(0-1)

553

866

1051

1256

1452

1506

2Возрасни+1деца(2-11.99)

580

894

1078

1284

1478

1533

2Возрасни+2деца(0-1)

553

866

1051

1256

1452

1506

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

580

894

1078

1284

1478

1533

2Возрасни+2деца(2-11.99)

607

920

1105

1311

1506

1560

DOUBLE BUNGALOW ISLAND DELUXE

2Возрасни

352

512

578

785

835

877

2Возрасни+1деца(0-1)

352

512

578

785

835

877

2Возрасни+1деца(2-11.99)

380

539

606

812

863

905

JUNIOR SUITE BUNGALOW

2Возрасни

530

807

928

1171

1370

1470

2Возрасни+1деца(0-1)

530

807

928

1171

1370

1470

2Возрасни+1деца(2-11.99)

558

834

956

1199

1398

1497

SUITE BUNGALOW EXCLUSIVE

2Возрасни

672

943

1137

1473

1733

1809

2Возрасни+1деца(0-1)

672

943

1137

1473

1733

1809

2Возрасни+1деца(2-11.99)

699

970

1165

1501

1760

1837

SUITE EUPHORIA

2Возрасни

1159

1820

2328

3054

3780

3986

3Возрасни

1213

1874

2382

3108

3834

4040

3Возрасни+1деца(0-1)

1213

1874

2382

3108

3834

4040

3Возрасни+1деца(2-11.99)

1241

1901

2410

3136

3861

4066

3Возрасни+2деца(0-1)

1213

1874

2382

3108

3834

4040

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1241

1901

2410

3136

3861

4066

3Возрасни+2деца(2-11.99)

1267

1928

2437

3163

3888

4094

2Возрасни+1деца(0-1)

1159

1820

2328

3054

3780

3986

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1187

1846

2356

3082

3807

4012

4Возрасни

1267

1928

2437

3163

3888

4094

4Возрасни+1деца(0-1)

1267

1928

2437

3163

3888

4094

4Возрасни+1деца(2-11.99)

1295

1955

2464

3190

3915

4121

4Возрасни+2деца(0-1)

1267

1928

2437

3163

3888

4094

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1295

1955

2464

3190

3915

4121

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1322

1982

2491

3217

3943

4148

2Возрасни+2деца(0-1)

1159

1820

2328

3054

3780

3986

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1187

1846

2356

3082

3807

4012

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1213

1874

2382

3108

3834

4040

SUITE S-CAPE

2Возрасни

920

1398

1712

2264

2664

2838

2Возрасни+1деца(0-1)

920

1398

1712

2264

2664

2838

2Возрасни+1деца(2-11.99)

948

1424

1738

2291

2692

2865

2Возрасни+2деца(0-1)

920

1398

1712

2264

2664

2838

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

948

1424

1738

2291

2692

2865

2Возрасни+2деца(2-11.99)

975

1452

1766

2318

2718

2892

VILLA MANSION ROYAL BLU

2Возрасни

6110

7042

8189

10118

12467

14535

3Возрасни

6164

7096

8243

10173

12520

14588

3Возрасни+1деца(0-1)

6164

7096

8243

10173

12520

14588

3Возрасни+1деца(2-11.99)

6190

7123

8270

10199

12546

14615

3Возрасни+2деца(0-1)

6164

7096

8243

10173

12520

14588

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6190

7123

8270

10199

12546

14615

3Возрасни+2деца(2-11.99)

6217

7149

8296

10226

12574

14642

3Возрасни+3деца(0-1)

6164

7096

8243

10173

12520

14588

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

6190

7123

8270

10199

12546

14615

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

6217

7149

8296

10226

12574

14642

3Возрасни+3деца(2-11.99)

6244

7177

8324

10253

12600

14669

3Возрасни+4деца(0-1)

6164

7096

8243

10173

12520

14588

3Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

6190

7123

8270

10199

12546

14615

3Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

6217

7149

8296

10226

12574

14642

3Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

6244

7177

8324

10253

12600

14669

3Возрасни+4деца(2-11.99)

6271

7203

8350

10280

12627

14695

2Возрасни+1деца(0-1)

6110

7042

8189

10118

12467

14535

2Возрасни+1деца(2-11.99)

6137

7070

8217

10146

12493

14562

4Возрасни

6217

7149

8296

10226

12574

14642

4Возрасни+1деца(0-1)

6217

7149

8296

10226

12574

14642

4Возрасни+1деца(2-11.99)

6244

7177

8324

10253

12600

14669

4Возрасни+2деца(0-1)

6217

7149

8296

10226

12574

14642

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6244

7177

8324

10253

12600

14669

4Возрасни+2деца(2-11.99)

6271

7203

8350

10280

12627

14695

4Возрасни+3деца(0-1)

6217

7149

8296

10226

12574

14642

4Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

6244

7177

8324

10253

12600

14669

4Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

6271

7203

8350

10280

12627

14695

4Возрасни+3деца(2-11.99)

6297

7230

8377

10306

12653

14722

4Возрасни+4деца(0-1)

6217

7149

8296

10226

12574

14642

2Возрасни+2деца(0-1)

6110

7042

8189

10118

12467

14535

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6137

7070

8217

10146

12493

14562

2Возрасни+2деца(2-11.99)

6164

7096

8243

10173

12520

14588

5Возрасни

6271

7203

8350

10280

12627

14695

5Возрасни+1деца(0-1)

6271

7203

8350

10280

12627

14695

5Возрасни+1деца(2-11.99)

6297

7230

8377

10306

12653

14722

5Возрасни+2деца(0-1)

6271

7203

8350

10280

12627

14695

5Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6297

7230

8377

10306

12653

14722

5Возрасни+2деца(2-11.99)

6324

7257

8404

10333

12681

14750

5Возрасни+3деца(0-1)

6271

7203

8350

10280

12627

14695

2Возрасни+3деца(0-1)

6110

7042

8189

10118

12467

14535

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

6137

7070

8217

10146

12493

14562

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

6164

7096

8243

10173

12520

14588

2Возрасни+3деца(2-11.99)

6190

7123

8270

10199

12546

14615

6Возрасни

6324

7257

8404

10333

12681

14750

6Возрасни+1деца(0-1)

6324

7257

8404

10333

12681

14750

6Возрасни+1деца(2-11.99)

6352

7284

8431

10360

12708

14776

6Возрасни+2деца(0-1)

6324

7257

8404

10333

12681

14750

6Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

6352

7284

8431

10360

12708

14776

6Возрасни+2деца(2-11.99)

6378

7311

8458

10387

12734

14803

2Возрасни+4деца(0-1)

6110

7042

8189

10118

12467

14535

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

6137

7070

8217

10146

12493

14562

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11)(2-11.99)

6164

7096

8243

10173

12520

14588

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

6190

7123

8270

10199

12546

14615

2Возрасни+4деца(2-11.99)

6217

7149

8296

10226

12574

14642

7Возрасни

6378

7311

8458

10387

12734

14803

7Возрасни+1деца(0-1)

6378

7311

8458

10387

12734

14803

8Возрасни

6431

7364

8511

10440

12788

14857

SUITE BUNGALOW EXCLUSIVE OUTDOOR JACUZZI

2Возрасни

758

1094

1484

1874

2210

2307

2Возрасни+1деца(0-1)

758

1094

1484

1874

2210

2307

2Возрасни+1деца(2-11.99)

786

1122

1512

1901

2237

2334

SUITE GRAND BLUE PRIVATE HEATED POOL

2Возрасни

1213

1906

2437

3195

3964

4191

2Возрасни+1деца(0-1)

1213

1906

2437

3195

3964

4191

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1241

1934

2464

3222

3991

4219

2Возрасни+2деца(0-1)

1213

1906

2437

3195

3964

4191

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1241

1934

2464

3222

3991

4219

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1267

1960

2491

3249

4018

4245

SUITE LUNA BLUE PRIVATE INDOOR HEATED POOL

2Возрасни

920

1398

1712

2264

2664

2838

2Возрасни+1деца(0-1)

920

1398

1712

2264

2664

2838

2Возрасни+1деца(2-11.99)

948

1424

1738

2291

2692

2865

DOUBLE BUNGALOW ISLAND PRIVATE POOL

2Возрасни

530

807

906

1094

1260

1315

2Возрасни+1деца(0-1)

530

807

906

1094

1260

1315

2Возрасни+1деца(2-11.99)

558

834

934

1122

1287

1343

SUITE OPEN PLAN PRIVATE POOL

2Возрасни

802

1137

1712

1993

2242

2459

2Возрасни+1деца(0-1)

802

1137

1712

1993

2242

2459

2Возрасни+1деца(2-11.99)

829

1165

1738

2020

2270

2486

VILLA COBALT BLU PRIVATE POOL

2Возрасни

1222

1801

2583

3259

4159

4363

2Возрасни+1деца(0-1)

1222

1801

2583

3259

4159

4363

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1250

1828

2610

3286

4186

4390

2Возрасни+2деца(0-1)

1222

1801

2583

3259

4159

4363

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1250

1828

2610

3286

4186

4390

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1276

1855

2638

3313

4213

4417

2Возрасни+3деца(0-1)

1222

1801

2583

3259

4159

4363

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1250

1828

2610

3286

4186

4390

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1276

1855

2638

3313

4213

4417

2Возрасни+3деца(2-11.99)

1303

1882

2664

3339

4240

4443

VILLA DEEP BLU PRIVATE POOL

2Возрасни

2059

2991

4063

5252

6732

7224

3Возрасни

2112

3044

4116

5306

6786

7279

3Возрасни+1деца(0-1)

2112

3044

4116

5306

6786

7279

3Возрасни+1деца(2-11.99)

2139

3072

4144

5333

6812

7305

3Возрасни+2деца(0-1)

2112

3044

4116

5306

6786

7279

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

2139

3072

4144

5333

6812

7305

3Возрасни+2деца(2-11.99)

2166

3098

4170

5359

6839

7332

3Возрасни+3деца(0-1)

2112

3044

4116

5306

6786

7279

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

2139

3072

4144

5333

6812

7305

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

2166

3098

4170

5359

6839

7332

3Возрасни+3деца(2-11.99)

2192

3125

4197

5387

6865

7359

2Возрасни+1деца(0-1)

2059

2991

4063

5252

6732

7224

2Возрасни+1деца(2-11.99)

2085

3018

4090

5280

6758

7252

4Возрасни

2166

3098

4170

5359

6839

7332

4Возрасни+1деца(0-1)

2166

3098

4170

5359

6839

7332

4Возрасни+1деца(2-11.99)

2192

3125

4197

5387

6865

7359

4Возрасни+2деца(0-1)

2166

3098

4170

5359

6839

7332

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

2192

3125

4197

5387

6865

7359

4Возрасни+2деца(2-11.99)

2219

3151

4223

5413

6893

7386

2Возрасни+2деца(0-1)

2059

2991

4063

5252

6732

7224

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

2085

3018

4090

5280

6758

7252

2Возрасни+2деца(2-11.99)

2112

3044

4116

5306

6786

7279

2Возрасни+3деца(0-1)

2059

2991

4063

5252

6732

7224

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

2085

3018

4090

5280

6758

7252

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

2112

3044

4116

5306

6786

7279

2Возрасни+3деца(2-11.99)

2139

3072

4144

5333

6812

7305

2Возрасни+4деца(0-1)

2059

2991

4063

5252

6732

7224

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

2085

3018

4090

5280

6758

7252

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

2112

3044

4116

5306

6786

7279

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

2139

3072

4144

5333

6812

7305

2Возрасни+4деца(2-11.99)

2166

3098

4170

5359

6839

7332

VILLA ENDLESS BLU PRIVATE POOL

2Возрасни

1812

2691

3892

4813

5863

6143

3Возрасни

1865

2745

3945

4866

5917

6196

3Возрасни+1деца(0-1)

1865

2745

3945

4866

5917

6196

3Возрасни+1деца(2-11.99)

1893

2771

3971

4894

5944

6222

3Возрасни+2деца(0-1)

1865

2745

3945

4866

5917

6196

3Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1893

2771

3971

4894

5944

6222

3Возрасни+2деца(2-11.99)

1919

2798

3999

4921

5970

6250

3Возрасни+3деца(0-1)

1865

2745

3945

4866

5917

6196

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1893

2771

3971

4894

5944

6222

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1919

2798

3999

4921

5970

6250

3Возрасни+3деца(2-11.99)

1946

2824

4026

4947

5998

6276

2Возрасни+1деца(0-1)

1812

2691

3892

4813

5863

6143

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1839

2717

3918

4840

5891

6169

4Возрасни

1919

2798

3999

4921

5970

6250

4Возрасни+1деца(0-1)

1919

2798

3999

4921

5970

6250

4Возрасни+1деца(2-11.99)

1946

2824

4026

4947

5998

6276

4Возрасни+2деца(0-1)

1919

2798

3999

4921

5970

6250

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1946

2824

4026

4947

5998

6276

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1972

2852

4052

4974

6024

6303

2Возрасни+2деца(0-1)

1812

2691

3892

4813

5863

6143

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1839

2717

3918

4840

5891

6169

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1865

2745

3945

4866

5917

6196

2Возрасни+3деца(0-1)

1812

2691

3892

4813

5863

6143

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1839

2717

3918

4840

5891

6169

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11)(2-11.99)

1865

2745

3945

4866

5917

6196

2Возрасни+3деца(2-11.99)

1893

2771

3971

4894

5944

6222

2Возрасни+4деца(0-1)

1812

2691

3892

4813

5863

6143

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

1839

2717

3918

4840

5891

6169

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

1865

2745

3945

4866

5917

6196

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

1893

2771

3971

4894

5944

6222

2Возрасни+4деца(2-11.99)

1919

2798

3999

4921

5970

6250

VILLA ISLAND BLUE PRIVATE POOL

2Возрасни

1512

2177

3001

3666

4406

4588

3Возрасни

1566

2230

3055

3719

4460

4642

3Возрасни+1деца(0-1)

1566

2230

3055

3719

4460

4642

3Возрасни+1деца(2-11.99)

1592

2256

3082

3747

4486

4669

4Возрасни+2деца(0-1)

1566

2230

3055

3719

4460

4642

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1592

2256

3082

3747

4486

4669

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1619

2284

3108

3774

4513

4695

4Возрасни+3деца(0-1)

1566

2230

3055

3719

4460

4642

3Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1592

2256

3082

3747

4486

4669

3Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1619

2284

3108

3774

4513

4695

3Возрасни+3деца(2-11.99)

1645

2311

3136

3800

4539

4722

2Возрасни+1деца(0-1)

1512

2177

3001

3666

4406

4588

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1538

2203

3029

3693

4432

4614

4Возрасни

1619

2284

3108

3774

4513

4695

4Возрасни+1деца(0-1)

1619

2284

3108

3774

4513

4695

4Возрасни+1деца(2-11.99)

1645

2311

3136

3800

4539

4722

4Возрасни+2деца(0-1)

1619

2284

3108

3774

4513

4695

4Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1645

2311

3136

3800

4539

4722

4Возрасни+2деца(2-11.99)

1673

2337

3163

3827

4567

4749

2Возрасни+2деца(0-1)

1512

2177

3001

3666

4406

4588

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

1538

2203

3029

3693

4432

4614

2Возрасни+2деца(2-11.99)

1566

2230

3055

3719

4460

4642

2Возрасни+3деца(0-1)

1512

2177

3001

3666

4406

4588

2Возрасни+3деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

1538

2203

3029

3693

4432

4614

2Возрасни+3деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

1566

2230

3055

3719

4460

4642

2Возрасни+3деца(2-11.99)

1592

2256

3082

3747

4486

4669

2Возрасни+4деца(0-1)

1512

2177

3001

3666

4406

4588

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(0-1)(2-11.99)

1538

2203

3029

3693

4432

4614

2Возрасни+4деца(0-1)(0-1)(2-11.99)

(2-11.99)

1566

2230

3055

3719

4460

4642

2Возрасни+4деца(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

(2-11.99)

1592

2256

3082

3747

4486

4669

2Возрасни+4деца(2-11.99)

1619

2284

3108

3774

4513

4695

VILLA JUNIOR MYKONOS BLU PRIVATE POOL

2Возрасни

987

1416

1983

2337

2873

3076

2Возрасни+1деца(0-1)

987

1416

1983

2337

2873

3076

2Возрасни+1деца(2-11.99)

1013

1442

2010

2364

2900

3104

DOUBLE BUNGALOW HONEYMOON SEA FRONT

2Возрасни

530

807

928

1171

1370

1470

2Возрасни+1деца(0-1)

530

807

928

1171

1370

1470

2Возрасни+1деца(2-11.99)

558

834

956

1199

1398

1497

APARTMENT MYKONOS BLU SHARING POOL

2Возрасни

596

911

1094

1290

1506

1560

2Возрасни+1деца(0-1)

596

911

1094

1290

1506

1560

2Возрасни+1деца(2-11.99)

623

937

1122

1316

1533

1587

2Возрасни+2деца(0-1)

596

911

1094

1290

1506

1560

2Возрасни+2деца(0-1)(2-11.99)

623

937

1122

1316

1533

1587

2Возрасни+2деца(2-11.99)

650

965

1148

1344

1560

1614

DOUBLE BUNGALOW ISLAND FOR SINGLE USE SIDE SEA VIEW

1Возрасни

229

330

370

530

586

625

1Возрасни+1деца(0-1)

229

330

370

530

586

625

DOUBLE BUNGALOW ISLAND SIDE SEA VIEW

2Возрасни

327

454

504

704

772

823

2Возрасни+1деца(0-1)

327

454

504

704

772

823

2Возрасни+1деца(2-11.99)

355

482

532

732

800

851

DOUBLE BUNGALOW WATER FRONT

2Возрасни

442

586

674

851

972

1050

2Возрасни+1деца(0-1)

442

586

674

851

972

1050

2Возрасни+1деца(2-11.99)

470

613

702

878

1000

1077

Минимум престој

3

3

3

3

5

5

Туристичка такса 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе