Следете нé или притиснете Escape

LA PISCINE ART HOTEL 4* SKIATHOS

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

LA PISCINE ART HOTEL 4* SKIATHOS                                     www.lapiscine.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

01.05-14.05

15.05-31.05

01.06-15.06

16.06-30.06

01.07-19.07

20.07-31.08

01.09-20.09

21.09-30.09

JUNIOR SUITE CITY VIEW

2Возрасни

136

149

177

199

217

249

217

149

3Возрасни

136

149

177

199

217

249

217

149

DOUBLE DELUXE MOUNTAIN VIEW / TOWN VIEW

2Возрасни

86

99

138

149

181

217

181

99

3Возрасни

99

115

159

171

208

250

208

115

DOUBLE STANDARD POOL VIEW

2Возрасни

69

91

127

136

162

199

162

91

DOUBLE SUPERIOR POOL VIEW

2Возрасни

99

118

158

162

199

235

199

118

3Возрасни

115

135

182

187

229

270

229

135

SUITE EXECUTIVE POOL VIEW

2Возрасни

190

199

217

235

253

290

253

199

3Возрасни

190

199

217

235

253

290

253

199

4Возрасни

190

199

217

235

253

290

253

199

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

JUNIOR SUITE CITY VIEW

2Возрасни

181

194

221

244

262

294

262

194

3Возрасни

203

217

244

266

285

316

285

217

DOUBLE DELUXE MOUNTAIN VIEW / TOWN VIEW

2Возрасни

131

145

183

194

225

262

225

145

3Возрасни

167

182

227

240

275

317

275

182

DOUBLE STNDARD POOL VIEW

2Возрасни

113

136

172

181

208

244

208

136

DOUBLE SUPERIOR POOL VIEW

2Возрасни

145

162

203

208

244

280

244

162

3Возрасни

182

203

250

255

296

338

296

203

SUITE EXECUTIVE POOL VIEW

2Возрасни

235

244

262

280

298

334

298

244

3Возрасни

257

266

285

303

320

357

320

266

4Возрасни

280

290

307

325

344

379

344

290

М.Престој

3

3

7

7

7

5

7

3

ХОТЕЛОТ Е САМО ЗА ВОЗРАСНИ

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

 

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе