Следете нé или притиснете Escape

ALEA HOTEL & SUITES 4* THASSOS

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

ALEA HOTEL&SUITES 4* THASSOS                  www.aleahotel.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

29.04-21.05

19.09-15.10

22.05-11.06

12.06-16.07

28.08-18.09

17.07-27.08

SUITE LUXURY EXECUTIVE

2Возрасни

157

199

269

324

3Возрасни

211

269

362

438

3Возрасни+1Деца(0-1)

211

269

362

438

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

211

269

362

438

3Возрасни+2Деца(0-1)

211

269

362

438

3Возрасни+2Деца(3-11.99)

251

318

429

518

2Возрасни+1Деца(0-1)

157

199

269

324

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

157

199

269

324

4Возрасни

266

338

456

550

4Возрасни+1Деца(0-1)

266

338

456

550

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

266

338

456

550

2Возрасни+2Деца(0-1)

157

199

269

324

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

196

249

335

406

2Возрасни+3Деца(0-1)

157

199

269

324

2Возрасни+3Деца(3-11.99)

235

298

402

486

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

87

107

168

201

4Возрасни

118

145

227

272

2Возрасни+1Деца(0-1)

87

107

168

201

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

87

107

168

201

JUNIOR SUITE

2Возрасни

105

133

190

231

3Возрасни

143

178

256

311

3Возрасни+1Деца(0-1)

143

178

256

311

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

143

178

256

311

2Возрасни+1Деца(0-1)

105

133

190

231

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

105

133

190

231

2Возрасни+2Деца(0-1)

105

133

190

231

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

131

165

238

288

JUNIOR SUITE PRIVATE POOL

2Возрасни

135

181

246

286

2Возрасни+1Деца(0-1)

135

181

246

286

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

135

181

246

286

2Возрасни+2Деца(0-1)

135

181

246

286

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

168

227

307

358

SUITE LUXURY PRIVATE POOL

2Возрасни

167

213

280

340

3Возрасни

225

288

377

459

3Возрасни+1Деца(0-1)

225

288

377

459

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

225

288

377

459

3Возрасни+2Деца(0-1)

225

288

377

459

3Возрасни+2Деца(3-11.99)

266

341

446

544

2Возрасни+1Деца(0-1)

167

213

280

340

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

167

213

280

340

4Возрасни

283

362

475

577

4Возрасни+1Деца(0-1)

283

362

475

577

4Возрасни+1Деца(3-11.99)

283

362

475

577

2Возрасни+2Деца(0-1)

167

213

280

340

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

209

267

349

424

2Возрасни+3Деца(0-1)

167

213

280

340

2Возрасни+3Деца(3-11.99)

250

320

419

509

SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

170

219

291

349

2Возрасни+1Деца(0-1)

170

219

291

349

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

170

219

291

349

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

SUITE LUXURY EXECUTIVE

2Возрасни

201

244

313

369

3Возрасни

278

336

429

505

3Возрасни+1Деца(0-1)

278

336

429

505

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

292

349

442

518

3Возрасни+2Деца(0-1)

278

336

429

505

3Возрасни+2Деца(3-11.99)

345

412

523

612

2Возрасни+1Деца(0-1)

201

244

313

369

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

214

257

326

382

4Возрасни

356

428

545

640

4Возрасни+1Деца(0-1)

356

428

545

640

4Возрасни+1Деца(3-11.99)

369

441

558

653

2Возрасни+2Деца(0-1)

201

244

313

369

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

267

320

407

476

2Возрасни+3Деца(0-1)

201

244

313

369

2Возрасни+3Деца(3-11.99)

319

383

487

571

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

133

152

212

246

3Возрасни

185

212

294

339

2Возрасни+1Деца(0-1)

133

152

212

246

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

146

166

227

260

JUNIOR SUITE

2Возрасни

150

177

235

275

3Возрасни

209

245

324

378

3Возрасни+1Деца(0-1)

209

245

324

378

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

222

259

337

391

2Возрасни+1Деца(0-1)

150

177

235

275

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

164

190

249

288

2Возрасни+2Деца(0-1)

150

177

235

275

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

203

236

309

359

JUNIOR SUITE PRIVATE POOL

2Возрасни

179

227

291

330

2Возрасни+1Деца(0-1)

179

227

291

330

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

192

240

304

345

2Возрасни+2Деца(0-1)

179

227

291

330

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

240

298

379

429

SUITE LUXURY PRIVATE POOL

2Возрасни

211

259

324

385

3Возрасни

292

356

444

526

3Возрасни+1Деца(0-1)

292

356

444

526

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

305

369

457

539

3Возрасни+2Деца(0-1)

292

356

444

526

3Возрасни+2Деца(3-11.99)

360

435

540

638

2Возрасни+1Деца(0-1)

211

259

324

385

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

225

272

338

398

4Возрасни

372

452

565

666

4Возрасни+1Деца(0-1)

372

452

565

666

4Возрасни+1Деца(3-11.99)

386

465

578

680

2Возрасни+2Деца(0-1)

211

259

324

385

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

280

338

421

496

2Возрасни+3Деца(0-1)

211

259

324

385

2Возрасни+3Деца(3-11.99)

335

406

504

594

SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

214

264

335

393

2Возрасни+1Деца(0-1)

214

264

335

393

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

229

277

349

407

Минимум престој

3

3

5

5

Туристичка такса: 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: WI-FI , перална , мини маркет ,паркинг ,базен за деца , детско мени,мини клуб, детско    игралиште,анимација,бар на плажа,бар на базен,отворен и затворен базен,аеробик и др.

Соби: клима,фен,фрижидер,сеф,САТ ТВ,телефон

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

ALEA HOTEL&SUITES 4* THASSOS                  www.aleahotel.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Број на лица

29.04-21.05

19.09-15.10

22.05-11.06

12.06-16.07

28.08-18.09

17.07-27.08

SUITE LUXURY EXECUTIVE

2Возрасни

141

179

242

292

3Возрасни

190

242

326

393

3Возрасни+1Деца(0-1)

190

242

326

393

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

190

242

326

393

3Возрасни+2Деца(0-1)

190

242

326

393

3Возрасни+2Деца(3-11.99)

225

286

387

466

2Возрасни+1Деца(0-1)

141

179

242

292

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

141

179

242

292

4Возрасни

240

305

410

496

4Возрасни+1Деца(0-1)

240

305

410

496

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

240

305

410

496

2Возрасни+2Деца(0-1)

141

179

242

292

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

177

224

302

365

2Возрасни+3Деца(0-1)

141

179

242

292

2Возрасни+3Деца(3-11.99)

211

269

362

438

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

78

97

151

181

4Возрасни

106

130

204

244

2Возрасни+1Деца(0-1)

78

97

151

181

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

78

97

151

181

JUNIOR SUITE

2Возрасни

95

119

171

208

3Возрасни

128

160

231

280

3Возрасни+1Деца(0-1)

128

160

231

280

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

128

160

231

280

2Возрасни+1Деца(0-1)

95

119

171

208

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

95

119

171

208

2Возрасни+2Деца(0-1)

95

119

171

208

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

118

149

214

260

JUNIOR SUITE PRIVATE POOL

2Возрасни

122

164

221

257

2Возрасни+1Деца(0-1)

122

164

221

257

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

122

164

221

257

2Возрасни+2Деца(0-1)

122

164

221

257

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

151

204

276

322

SUITE LUXURY PRIVATE POOL

2Возрасни

150

192

252

306

3Возрасни

202

260

339

413

3Возрасни+1Деца(0-1)

202

260

339

413

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

202

260

339

413

3Возрасни+2Деца(0-1)

202

260

339

413

3Возрасни+2Деца(3-11.99)

240

307

402

490

2Возрасни+1Деца(0-1)

150

192

252

306

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

150

192

252

306

4Возрасни

255

327

428

519

4Возрасни+1Деца(0-1)

255

327

428

519

4Возрасни+1Деца(3-11.99)

255

327

428

519

2Возрасни+2Деца(0-1)

150

192

252

306

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

188

241

315

382

2Возрасни+3Деца(0-1)

150

192

252

306

2Возрасни+3Деца(3-11.99)

225

288

377

459

SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

154

198

262

314

2Возрасни+1Деца(0-1)

154

198

262

314

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

154

198

262

314

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

SUITE LUXURY EXECUTIVE

2Возрасни

181

220

282

332

3Возрасни

251

302

387

454

3Возрасни+1Деца(0-1)

251

302

387

454

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

263

314

398

466

3Возрасни+2Деца(0-1)

251

302

387

454

3Возрасни+2Деца(3-11.99)

309

371

471

551

2Возрасни+1Деца(0-1)

181

220

282

332

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

193

232

294

344

4Возрасни

320

385

491

576

4Возрасни+1Деца(0-1)

320

385

491

576

4Возрасни+1Деца(3-11.99)

332

397

503

588

2Возрасни+2Деца(0-1)

181

220

282

332

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

241

288

366

429

2Возрасни+3Деца(0-1)

181

220

282

332

2Возрасни+3Деца(3-11.99)

287

345

439

514

DOUBLE SUPERIOR

2Возрасни

119

137

191

221

3Возрасни

167

191

264

305

2Возрасни+1Деца(0-1)

119

137

191

221

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

131

149

203

233

JUNIOR SUITE

2Возрасни

135

159

211

248

3Возрасни

188

221

292

340

3Возрасни+1Деца(0-1)

188

221

292

340

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

200

233

304

352

2Возрасни+1Деца(0-1)

135

159

211

248

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

147

171

223

260

2Возрасни+2Деца(0-1)

135

159

211

248

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

182

213

278

324

JUNIOR SUITE PRIVATE POOL

2Возрасни

161

203

262

298

2Возрасни+1Деца(0-1)

161

203

262

298

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

173

215

274

309

2Возрасни+2Деца(0-1)

161

203

262

298

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

215

269

341

387

SUITE LUXURY PRIVATE POOL

2Возрасни

190

232

292

346

3Возрасни

263

319

400

473

3Возрасни+1Деца(0-1)

263

319

400

473

3Возрасни+1Деца(3-11.99)

275

332

412

485

3Возрасни+2Деца(0-1)

263

319

400

473

3Возрасни+2Деца(3-11.99)

325

392

486

573

2Возрасни+1Деца(0-1)

190

232

292

346

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

202

244

304

358

4Возрасни

335

407

508

600

4Возрасни+1Деца(0-1)

335

407

508

600

4Возрасни+1Деца(3-11.99)

347

419

519

612

2Возрасни+2Деца(0-1)

190

232

292

346

2Возрасни+2Деца(3-11.99)

252

305

379

446

2Возрасни+3Деца(0-1)

190

232

292

346

2Возрасни+3Деца(3-11.99)

302

365

453

535

SUITE DELUXE SEA VIEW

2Возрасни

193

238

302

354

2Возрасни+1Деца(0-1)

193

238

302

354

2Возрасни+1Деца(3-11.99)

206

250

314

366

Минимум престој

3

3

5

5

Туристичка такса: 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: WI-FI , перална , мини маркет ,паркинг ,базен за деца , детско мени,мини клуб, детско    игралиште,анимација,бар на плажа,бар на базен,отворен и затворен базен,аеробик и др.

Соби: клима,фен,фрижидер,сеф,САТ ТВ,телефон

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе