Следете нé или притиснете Escape

100 RIZES LUXURY SEASIDE RESORT 4* GYTHIO

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

100 RIZES LUXURY SEASIDE RESORT 4* GYTHIO www.100rizesseasideresort.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

25.04-30.04

01.05-31.05

01.06-30.06

01.07-20.07

21.07-31.08

01.09-14.09

15.09-20.09

21.09-07.10

JUNIOR SUITE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

172

136

172

208

244

208

172

136

2Возрасни+1деца(0-2)

172

136

172

208

244

208

172

136

SUITE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

244

208

244

280

316

280

244

208

3Возрасни

272

236

272

308

345

308

272

236

3Возрасни+1деца(0-2)

272

236

272

308

345

308

272

236

3Возрасни+1деца(3-11.99)

290

253

290

325

361

325

290

253

2Возрасни+1деца(0-2)

244

208

244

280

316

280

244

208

2Возрасни+1деца(3-11.99)

261

224

261

297

333

297

261

224

4Возрасни

301

264

301

336

372

336

301

264

2Возрасни+2деца(0-2)

244

208

244

280

316

280

244

208

2Возрасни+2деца(0-2)

(3-11.99)

261

224

261

297

333

297

261

224

2Возрасни+2деца(3-11.99)

277

242

277

314

350

314

277

242

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

136

96

136

172

208

172

136

96

2Возрасни+1деца(0-2)

136

96

136

172

208

172

136

96

SUITE SEA VIEW

2Возрасни

208

172

208

244

280

244

208

172

3Возрасни

236

200

236

272

308

272

236

200

3Возрасни+1деца(0-2)

236

200

236

272

308

272

236

200

3Возрасни+1деца(3-11.99)

253

217

253

290

325

290

253

217

2Возрасни+1деца(0-2)

208

172

208

244

280

244

208

172

2Возрасни+1деца(3-11.99)

224

189

224

261

297

261

224

189

4Возрасни

264

229

264

301

336

301

264

229

2Возрасни+2деца(0-2)

208

172

208

244

280

244

208

172

2Возрасни+2деца(0-2)

(3-11.99)

224

189

224

261

297

261

224

189

2Возрасни+2деца(3-11.99)

242

206

242

277

314

277

242

206

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

100 RIZES LUXURY SEASIDE RESORT 4* GYTHIO www.100rizesseasideresort.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Број на лица

25.04-30.04

01.05-31.05

01.06-30.06

01.07-20.07

21.07-31.08

01.09-14.09

15.09-20.09

21.09-07.10

JUNIOR SUITE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

138

108

146

187

220

187

155

123

2Возрасни+1деца(0-2)

138

108

146

187

220

187

155

123

SUITE PRIVATE GARDEN SEA VIEW

2Возрасни

196

167

208

252

285

252

220

187

3Возрасни

218

189

231

277

309

277

245

212

3Возрасни+1деца(0-2)

218

189

231

277

309

277

245

212

3Возрасни+1деца

(3-11.99)

231

202

245

293

325

293

261

228

2Возрасни+1деца(0-2)

196

167

208

252

285

252

220

187

2Возрасни+1деца

(3-11.99)

209

180

222

267

299

267

235

202

4Возрасни

241

211

255

303

335

303

271

238

2Возрасни+2деца(0-2)

196

167

208

252

285

252

220

187

2Возрасни+2деца(0-2)

(3-11.99)

209

180

222

267

299

267

235

202

2Возрасни+2деца

(3-11.99)

222

193

236

283

315

283

250

218

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Возрасни

108

77

116

155

187

155

123

87

2Возрасни+1деца(0-2)

108

77

116

155

187

155

123

87

SUITE SEA VIEW

2Возрасни

167

138

177

220

252

220

187

155

3Возрасни

189

160

201

245

277

245

212

180

3Возрасни+1деца(0-2)

189

160

201

245

277

245

212

180

3Возрасни+1деца

(3-11.99)

202

173

215

261

293

261

228

196

2Возрасни+1деца(0-2)

167

138

177

220

252

220

187

155

2Возрасни+1деца

(3-11.99)

180

151

191

235

267

235

202

170

4Возрасни

211

182

224

271

303

271

238

206

2Возрасни+2деца(0-2)

167

138

177

220

252

220

187

155

2Возрасни+2деца(0-2)

(3-11.99)

180

151

191

235

267

235

202

170

2Возрасни+2деца

(3-11.99)

193

165

206

250

283

250

218

186

Туристичка такса 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019 SPO 2141

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

  SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе