star star star

HOTEL ROYAL

Боровец

*Плаќање исклучиво во денари по курс 1 ЕУР = 62 МКД

Полето за е-пошта е празно!

Карактеристики

  • WiFi
  • Сауна
  • Фитнес
Прикажи повеќе
ВНЕСИ ПОДАТОЦИ


Полето за е-пошта е празно!


Популарни понуди