Следете нé или притиснете Escape

HOT SPRINGS MEDICAL & SPA 4

4

Попусти

Пакети:

 

Пакет 1 – 20% попуст за резервирани 5+ ноќи. Пакетот е валиден за престој во било кои денови до 17.04.2018

Пакет 2 – 10% попуст за минимум престој од 2 ноќи во петок и сабота. Пакетот е валиден за секоја комбинација од 2 ноќи престој за време на викенд, за престој до 17.04.2018

Пакет 3 – 15% попуст за престој од минимум 3 ноќи, опфаќајки минимум 2 ноќи за време на викенд

Пакетите не се валидни за престој во периодот 22.12-06.01.2018, 03.02-11.02.2018, 03.03-25.03.2018, 06.04-09.04.2018 (за време на националните празници)

 

Пакет 4 – 10% попуст за минимум 4 ноќи престој во периодот 22.12-06.01; 15% попуст за минимум 5 ноќи престој во периодот 22.12-06.01

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

 

15.04-14.06.2018

15.06-12.07.2018

01.12-21.12.2018

04.02-05.04.2018

13.07-15.09.2018

07.01-03.02.2018

06.04-14.04.2018

Цените се дадени во евра, по лице, на ден во двокреветна соба, на база на полупансион

 

Пет-Саб

Нед-Чет

Пет-Саб

Нед-Чет

Пет-Саб

Нед-Чет

Double Comfort

56

45

58

47

60

49

Double Executive

58

47

60

50

62

51

Studio Alpine

68

58

70

60

76

66

Junior Suite

79

68

82

72

88

78

Цените се дадени во евра, по лице, на ден во еднокреветна соба, на база на полупансион

 

Пет-Саб

Нед-Чет

Пет-Саб

Нед-Чет

Пет-Саб

Нед-Чет

Double Comfort

84

68

88

71

91

74

Double Executive

88

71

92

76

95

79

Studio Alpine

107

92

112

95

121

104

Junior Suite

125

109

131

115

140

124

Во цените е вклучено користење на: внатрешни и надворешни инерални базени, турски хамам, парна бања, солена соба, финска сауна, био сауна, ледена фонтана, тепидариум, лакониум

*Дете 0-5.99 години на редовно легло – Бесплатно

*Дете 0-5.99 години на дополнително легло – Бесплатно

*Дете 6-11.99 години на редовно легло – 25% попуст од цената на возрасен

*Дете 6-11.99 години на прво дополнително легло – 30 еур

*Дете 6-11.99 години на второ дополнително легло – 20 еур

*Возрасен/Дете 12+ години на прво дополнително легло – 39 еур

*Возрасен/Дете 12+ години на второ дополнително легло – 30 еур

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе