Следете нé или притиснете Escape

Хотел DVORETSA

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

DVORETSA 5*

До 5 ноќи

5-6 ноќи

7-8 ноќи

9 и повеќе ноќи

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок, за периодите: 10.01-30.06; 16.09-09.12

SGL standart / BB

49 €

47 €

44 €

42 €

SGL standart / BB-double use

67 €

65 €

63 €

59 €

SGLmansard / BB

57 €

55 €

52 €

50 €

DBL mansard / BB

74 €

71 €

68 €

64 €

SGLstandart / BB

63 €

59 €

57 €

55 €

DBL standart / BB

86 €

82 €

80 €

75 €

DBL Lux / BB

107 €

101 €

97 €

91 €

APP / BB

176 €

166 €

160 €

150 €

APP delux / BB

196 €

186 €

181 €

166 €

Туристичка такса, по лице, на ден

1 €

1 €

1 €

1 €

DVORETSA 5*

До 5 ноќи

5-6 ноќи

7-8 ноќи

9 и повеќе ноќи

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок, за периодите: 10.12-09.01; 01.07-15.09

SGL standart / BB

47 €

44 €

42 €

40 €

SGL standart / BB-double use

63 €

59 €

57 €

55 €

SGL mansard / BB

54 €

50 €

48 €

46 €

DBL mansard / BB

68 €

65 €

63 €

59 €

SGL standart / BB

59 €

56 €

52 €

50 €

DBL standart / BB

80 €

75 €

73 €

68 €

DBL Lux / BB

101 €

97 €

93 €

89 €

APP / BB

164 €

157 €

150 €

144 €

APP delux / BB

189 €

182 €

173 €

166 €

Туристичка такса, по лице, на ден

1 €

1 €

1 €

1 €

Во цената е вклучено користење на внатрешен и надворешен базен, џакузи, сауна, парна бања, турска бања, фитнес центар, лежалка за сонце, интернет и паркинг

www.dvoretsa.com

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе