Следете нé или притиснете Escape

X-Factor во автобус

Со се поголемиот број на обожаватели на Даниел Кајмакоски и се пополните автобуси кои ги спремаме за Белград очекуваме ваква атмосфера пред самото финале на X-Factor на 23 март во Комбанк Арената.