Следете нé или притиснете Escape

Запознај го светот - занимации на прекрасни тропски локации

Се наоѓате на прекрасна тропска локација, времето е совршено погодено. Што можете да правите за доживувањето да е уште поубаво од самиот факт што сте на лудница место? Еве неколку наши препораки.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.29.52 AM

1) Прошетка на кајак во близина на Соломонските Острови.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.30.51 AM

2.) Гледање ѕвезди на плажа во Порторико.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.35.11 AM

3) Пливање со рибите на островот Пода во Тајланд.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.37.30 AM

4) Уживање во Базените на сирените во Нов Зеланд.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.38.31 AM

5) Кулирање во џакузи базенот во море во Веласару Ресорт на Малдиви.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.40.58 AM

6) Гледање на бура во далечината од некоја плажа во Тајланд.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.41.56 AM

7) Пливање со желки во Флорида.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.43.24 AM

8) Скокање од падобран над „Големара сина дупка” во Белизе.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.45.46 AM

9) Прошетка по неверојатниот мост на Бора Бора.

Screen Shot 2014-05-05 at 7.21.16 AM

10) Будење на феноменално изгрејсонце во хотелот Висерој во Бали.

Screen Shot 2014-05-05 at 7.22.28 AM

11) Пошетка со хеликоптер над Рајскиот остров на Малдивите. 

Screen Shot 2014-05-05 at 7.23.33 AM

12) И шлаг на тортата - гледање филм во отвореното кино на вода во Тајланд.

Доста ви беше за сега :)