Следете нé или притиснете Escape

Хотел APART WINSLOW ELEGANCE

Попусти

Попусти за рана резервација кои не важат за престој во периодот 23.12-03.01:

-         10 % за резервации до 20.12

Дневни попусти:

-         7=6, 14=11 за престој до 27.12 и пристигнувања после 04.01

Попустите за рана резервација и днвните попусти  се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

APART HOTEL WINSLOW ELEGANCE

16.12-27.12; 15.01-26.01; 01.03-12.04

04.01-14.01; 27.01-28.02

28.12-03.01

STUDIO / Наем на соба

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

41

50

86

STD 1возрасен+1дете

41

50

86

STD 2возрасни

41

50

86

ONE BEDROOM APARTMENT / Наем на соба

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

44

55

100

APP 1возрасен+1дете

44

55

100

APP 1возрасен+2деца

44

55

100

APP 2возрасни

44

55

100

APP 2возрасни+1дете

44

55

100

APP 3возрасни

44

55

100

TWO BEDROOMS APARTMENT / Наем на соба

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

65

80

116

APP 1возрасен+1дете

65

80

116

APP 1возрасен+2деца

65

80

116

APP 1возрасен+3деца

65

80

116

APP 1возрасен+4деца

65

80

116

APP 2возрасни

65

80

116

APP 2возрасни+1дете

65

80

116

APP 2возрасни+2деца

65

80

116

APP 2возрасни+3деца

65

80

116

APP 3возрасни

65

80

116

APP 3возрасни+1дете

65

80

116

APP 3возрасни+2деца

65

80

116

APP 4возрасни

65

80

116

APP 4возрасни+1дете

65

80

116

APP 5возрасни

65

80

116

APART HOTEL WINSLOW HIGHLAND

16.12-27.12; 15.01-26.01; 01.03-12.04

04.01-14.01; 27.01-28.02

28.12-03.01

STUDIO / Наем на соба

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

51

65

101

STD 1возрасен+1дете

51

65

101

STD 2возрасни

51

65

101

ONE BEDROOM APARTMENT / Наем на соба

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

59

75

116

APP 1возрасен+1дете

59

75

116

APP 1возрасен+2деца

59

75

116

APP 2возрасни

59

75

116

APP 2возрасни+1дете

59

75

116

APP 3возрасни

59

75

116

TWO BEDROOMS APARTMENT / Наем на соба

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

80

103

137

APP 1возрасен+1дете

80

103

137

APP 1возрасен+2деца

80

103

137

APP 1возрасен+3деца

80

103

137

APP 1возрасен+4деца

80

103

137

APP 2возрасни

80

103

137

APP 2возрасни+1дете

80

103

137

APP 2возрасни+2деца

80

103

137

APP 2возрасни+3деца

80

103

137

APP 3возрасни

80

103

137

APP 3возрасни+1дете

80

103

137

APP 3возрасни+2деца

80

103

137

APP 4возрасни

80

103

137

APP 4возрасни+1дете

80

103

137

APP 5возрасни

80

103

137

APART HOTEL WINSLOW INFINITY & SPA

16.12-27.12; 15.01-26.01; 01.03-12.04

04.01-14.01; 27.01-28.02

28.12-03.01

STUDIO / Ноќевање со појадок

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

64

72

105

STD 1возрасен+1дете

64

72

105

STD 2возрасни

64

72

105

ONE BEDROOM APARTMENT / Ноќевање со појадок

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

78

95

137

APP 1возрасен+1дете

78

95

137

APP 1возрасен+2деца

78

95

137

APP 2возрасни

78

95

137

APP 2возрасни+1дете

78

95

137

APP 3возрасни

78

95

137

TWO BEDROOMS APARTMENT / Ноќевање со појадок

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

99

125

170

APP 1возрасен+1дете

99

125

170

APP 1возрасен+2деца

99

125

170

APP 1возрасен+3деца

99

125

170

APP 1возрасен+4деца

99

125

170

APP 2возрасни

99

125

170

APP 2возрасни+1дете

99

125

170

APP 2возрасни+2деца

99

125

170

APP 2возрасни+3деца

99

125

170

APP 3возрасни

99

125

170

APP 3возрасни+1дете

99

125

170

APP 3возрасни+2деца

99

125

170

APP 4возрасни

99

125

170

APP 4возрасни+1дете

99

125

170

APP 5возрасни

99

125

170

THREE BEDROOMS APARTMENT / Ноќевање со појадок

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

120

148

207

APP 1возрасен+1дете

120

148

207

APP 1возрасен+2деца

120

148

207

APP 1возрасен+3деца

120

148

207

APP 1возрасен+4деца

120

148

207

APP 1возрасен+5деца

120

148

207

APP 2возрасни

120

148

207

APP 2возрасни+1дете

120

148

207

APP 2возрасни+2деца

120

148

207

APP 2возрасни+3деца

120

148

207

APP 2возрасни+4деца

120

148

207

APP 3возрасни

120

148

207

APP 3возрасни+1дете

120

148

207

APP 3возрасни+2деца

120

148

207

APP 3возрасни+3деца

120

148

207

APP 4возрасни

120

148

207

APP 4возрасни+1дете

120

148

207

APP 4возрасни+2деца

120

148

207

APP 5возрасни

120

148

207

APP 5возрасни+1дете

120

148

207

APP 6возрасни

120

148

207

Периоди за откажување:

10 дена

10 дена

28 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100 % од резервираниот престој

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100 % од резервираниот престој

Минимум престој:

-

2 ноќи

3 ноќи

Доплати:

Возрасен

Дете 6-12

 

Вечера за Нова Година само за WINSLOW INFINITY & SPA

60,00 €

40,00

 

Доплата за ручек/вечера само за WINSLOW INFINITY & SPA

9,00 €

5,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 6-12

WINSLOW ELEGANCE Во цената е вклучено користење на интернет во јавните простории

WINSLOW HIGHLAND Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, сауна, парна бања и интернет во јавните простории

WINSLOW INFINITY & SPA Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, џакузи, фитнес центар, сауна, парна бања, интернет во јавните простории и автобус до жичарата

http://www.winslow-hotels.com/en/hotel-winslow-elegance.htm

http://www.winslow-hotels.com/en/hotel-winslow-highland.htm

http://www.winslow-hotels.com/en/hotel-winslow-infinity.htm

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе