Следете нé или притиснете Escape

Хотел GLAZNE

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Попусти за рана резервација:

-         20% за резервации до 31.10

-         10% за резервации до 30.11

Други попусти

-         10% за редовни гости - минимум 2 последователни години или два пати во текот на една сезона

Geolocation

GLAZNE 4*

01.12-27.12; 17.01-31.03

28.12-02.01

03.01-16.01

DBL STANDART / Полупансион

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

38

70

42

DBL 1возрасен+1дете

39

72

44

DBL 2возрасни

52

96

59

DBL LARGE / Полупансион

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

52

107

73

DBL 1возрасен+1дете

39

80

55

DBL 1возрасен+2деца

52

107

73

DBL 2возрасни

52

107

73

DBL 2возрасни+1дете

52

107

73

DBL 3возрасни

71

145

98

ONE BEDROOM APARTMENT / Полупансион

Цените се дадени  во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

64

114

82

APP 1возрасен+1дете

48

86

62

APP 1возрасен+2деца

64

114

82

APP 1возрасен+3деца

80

143

103

APP 2возрасни

64

114

82

APP 2возрасни+1дете

64

114

82

APP 2возрасни+2деца

80

143

103

APP 3возрасни

86

154

111

APP 3возрасни+1дете

86

154

111

APP 4возрасни

109

194

140

TWO BEDROOMS VILLA / Полупансион

Цените се дадени  во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

101

226

137

APP 1возрасен+1дете

101

226

137

APP 1возрасен+2деца

101

226

137

APP 1возрасен+3деца

101

226

137

APP 1возрасен+4деца

101

226

137

APP 1возрасен+5деца

101

226

137

APP 2возрасни

101

226

137

APP 2возрасни+1дете

101

226

137

APP 2возрасни+2деца

101

226

137

APP 2возрасни+3деца

101

226

137

APP 2возрасни+4деца

101

226

137

APP 3возрасни

101

226

137

APP 3возрасни+1дете

101

226

137

APP 3возрасни+2деца

101

226

137

APP 3возрасни+3деца

101

226

137

APP 4возрасни

101

226

137

APP 4возрасни+1дете

101

226

137

APP 4возрасни+2деца

101

226

137

APP 5возрасни

101

226

137

Периоди за откажување

7 дена

21 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

100 % од резервираниот престој

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

100 % од резервираниот престој

2 ноќи

Минимум престој

-

3 ноќи

-

Доплати

Возрасни

Дете 5-13

 

Вечера за Нова Година

50,00 €

25,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 5-13

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, сауна, фитнес центар, интернет и автобус до жичарата

http://www.glazne-bansko.eu/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе