Следете нé или притиснете Escape

Хотел MARIA ANTOANETA RESIDENCE

3

Попусти

Попусти за рана резервација:

-          20% за резервации до 31.10

-          15% за резервации до 30.11

-          10% за резервации до 21.12

Дневни попусти:

-          6=5; 10=8 за престој во периодот 01.12-05.03

-          6=4; 10=7 за престој после 06.03

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Удобен хотел изграден во традиционален бугарски стил. Располага со комфортни соби, ресторан, бар, интернет, спа центар. Идеален избор за семеен одмор.

Локација: 500м од гондолите и центарот на Банско

Опис на собите: вкупно 73 соби, опремени со: сат ТВ, тлефон, мини бар, интернет, фен, бања, балкон

http://www.maria-antoaneta.com/index.php?lang=en

Geolocation

 

MARIA ANTOANETA RESIDENCE 3*

01.12-17.12;

 

06.03-31.03

18.12-28.12;

 

14.01-05.03

29.12-01.01

02.01-13.01

DOUBLE STANDARD 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

34

39

87

45

DBL 1возрасен+1дете

39

45

96

53

DBL 2возрасни

39

45

96

53

DOUBLE STANDARD 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион плус

Еднокреветна соба

39

44

92

50

DBL 1возрасен+1дете

49

55

107

64

DBL 2возрасни

49

55

107

64

JUNIOR SUITE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

JS 1возрасен+1дете

41

47

103

55

JS 1возрасен+2деца

41

47

103

55

JS 2возрасни

41

47

103

55

JS 2возрасни+1дете  

41

47

103

55

JS 3возрасни

55

64

139

75

JUNIOR SUITE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион плус

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

JS 1возрасен+1дете

51

57

113

66

JS 1возрасен+2деца

51

57

113

66

JS 2возрасни

51

57

113

66

JS 2возрасни+1дете  

51

57

113

66

JS 3возрасни

69

78

152

89

JUNIOR SUITE  WITH KITCHENETE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

JS 1возрасен+1дете

43

49

105

57

JS 1возрасен+2деца

43

49

105

57

JS 2возрасни

43

49

105

57

JS 2возрасни+1дете  

43

49

105

57

JS 3возрасни

58

66

141

78

JUNIOR SUITE WITH KITCHENETE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион плус

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

JS 1возрасен+1дете

53

60

115

68

JS 1возрасен+2деца

53

60

115

68

JS 2возрасни

53

60

115

68

JS 2возрасни+1дете  

53

60

115

68

JS 3возрасни

72

80

155

91

JUNIOR SUITE  WITH KITCHENETE & FIRE PLACE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

JS 1возрасен+1дете

45

51

107

60

JS 1возрасен+2деца

45

51

107

60

JS 2возрасни

45

51

107

60

JS 2возрасни+1дете  

45

51

107

60

JS 3возрасни

61

69

144

80

JUNIOR SUITE  WITH KITCHENETE & FIRE PLACE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион плус

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

JS 1возрасен+1дете

55

62

117

70

JS 1возрасен+2деца

55

62

117

70

JS 2возрасни

55

62

117

70

JS 2возрасни+1дете  

55

62

117

70

JS 3возрасни

75

83

158

94

ONE BEDROOM SUITE 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

47

53

109

62

APP 1возрасен+2деца

47

53

109

62

APP 1возрасен+3деца

59

67

136

77

APP 2возрасни

47

53

109

62

APP 2возрасни+1дете

47

53

109

62

APP 2возрасни+2деца

59

67

136

77

APP 3возрасни

64

72

147

83

APP 3возрасни+1дете

64

72

147

83

APP 4возрасни

80

91

185

105

ONE BEDROOM SUITE 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион плус

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

57

64

119

72

APP 1возрасен+2деца

57

64

119

72

APP 1возрасен+3деца

72

80

149

90

APP 2возрасни

57

64

119

72

APP 2возрасни+1дете

57

64

119

72

APP 2возрасни+2деца

72

80

149

90

APP 3возрасни

78

86

161

97

APP 3возрасни+1дете

78

86

161

97

APP 4возрасни

98

108

202

122

ONE BEDROOM SUITE WITH KITCHENETE 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

49

55

111

64

APP 1возрасен+2деца

49

55

111

64

APP 1возрасен+3деца

62

69

139

80

APP 2возрасни

49

55

111

64

APP 2возрасни+1дете

49

55

111

64

APP 2возрасни+2деца

62

69

139

80

APP 3возрасни

66

75

150

86

APP 3возрасни+1дете

66

75

150

86

APP 4возрасни

84

94

188

108

ONE BEDROOM SUITE WITH KITCHENETE 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион плус

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

60

66

121

74

APP 1возрасен+2деца

60

66

121

74

APP 1возрасен+3деца

74

82

151

92

APP 2возрасни

60

66

121

74

APP 2возрасни+1дете

60

66

121

74

APP 2возрасни+2деца

74

82

151

92

APP 3возрасни

80

89

163

100

APP 3возрасни+1дете

80

89

163

100

APP 4возрасни

101

112

206

126

ONE BEDROOM SUITE WITH KITCHENETE & FIRE PLACE 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

51

57

113

68

APP 1возрасен+2деца

51

57

113

68

APP 1возрасен+3деца

64

72

141

85

APP 2возрасни

51

57

113

68

APP 2возрасни+1дете

51

57

113

68

APP 2возрасни+2деца

64

72

141

85

APP 3возрасни

69

78

152

91

APP 3возрасни+1дете

69

78

152

91

APP 4возрасни

87

98

192

115

ONE BEDROOM SUITE WITH KITCHENETE & FIRE PLACE 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион плус

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

62

68

123

76

APP 1возрасен+2деца

62

68

123

76

APP 1возрасен+3деца

77

85

154

95

APP 2возрасни

62

68

123

76

APP 2возрасни+1дете

62

68

123

76

APP 2возрасни+2деца

77

85

154

95

APP 3возрасни

83

91

166

102

APP 3возрасни+1дете

83

91

166

102

APP 4возрасни

105

115

209

129

TWO BEDROOMS FAMILY APARTMENT 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

86

98

209

115

APP 1возрасен+2деца

86

98

209

115

APP 1возрасен+3деца

86

98

209

115

APP 1возрасен+4деца

86

98

209

115

APP 1возрасен+5деца

97

111

235

129

APP 2возрасни

86

98

209

115

APP 2возрасни+1дете

86

98

209

115

APP 2возрасни+2деца

86

98

209

115

APP 2возрасни+3деца

86

98

209

115

APP 2возрасни+4деца

97

111

235

129

APP 3возрасни

86

98

209

115

APP 3возрасни+1дете

86

98

209

115

APP 3возрасни+2деца

86

98

209

115

APP 3возрасни+3деца

97

111

235

129

APP 4возрасни

86

98

209

115

APP 4возрасни+1дете

86

98

209

115

APP 4возрасни+2деца

97

111

235

129

APP 5возрасни

101

116

246

135

APP 5возрасни+1дете

101

116

246

135

APP 6возрасни

116

133

283

155

TWO BEDROOMS FAMILY APARTMENT

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион плус

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

107

119

230

135

APP 1возрасен+2деца

107

119

230

135

APP 1возрасен+3деца

107

119

230

135

APP 1возрасен+4деца

107

119

230

135

APP 1возрасен+5деца

120

134

259

152

APP 2возрасни

107

119

230

135

APP 2возрасни+1дете

107

119

230

135

APP 2возрасни+2деца

107

119

230

135

APP 2возрасни+3деца

107

119

230

135

APP 2возрасни+4деца

120

134

259

152

APP 3возрасни

107

119

230

135

APP 3возрасни+1дете

107

119

230

135

APP 3возрасни+2деца

107

119

230

135

APP 3возрасни+3деца

120

134

259

152

APP 4возрасни

107

119

230

135

APP 4возрасни+1дете

107

119

230

135

APP 4возрасни+2деца

120

134

259

152

APP 5возрасни

125

140

270

159

APP 5возрасни+1дете

125

140

270

159

APP 6возрасни

144

161

310

183

TWO BEDROOMS FAMILY APARTMENT WITH FIRE PLACE 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

90

103

213

119

APP 1возрасен+2деца

90

103

213

119

APP 1возрасен+3деца

90

103

213

119

APP 1возрасен+4деца

90

103

213

119

APP 1возрасен+5деца

102

115

240

134

APP 2возрасни

90

103

213

119

APP 2возрасни+1дете

90

103

213

119

APP 2возрасни+2деца

90

103

213

119

APP 2возрасни+3деца

90

103

213

119

APP 2возрасни+4деца

102

115

240

134

APP 3возрасни

90

103

213

119

APP 3возрасни+1дете

90

103

213

119

APP 3возрасни+2деца

90

103

213

119

APP 3возрасни+3деца

102

115

240

134

APP 4возрасни

90

103

213

119

APP 4возрасни+1дете

90

103

213

119

APP 4возрасни+2деца

102

115

240

134

APP 5возрасни

106

121

251

140

APP 5возрасни+1дете

106

121

251

140

APP 6возрасни

122

139

288

161

TWO BEDROOMS FAMILY APARTMENT WITH FIRE PLACE 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион плус

Еднокреветна соба

NO

NO

NO

NO

APP 1возрасен+1дете

111

123

234

140

APP 1возрасен+2деца

111

123

234

140

APP 1возрасен+3деца

111

123

234

140

APP 1возрасен+4деца

111

123

234

140

APP 1возрасен+5деца

125

139

263

157

APP 2возрасни

111

123

234

140

APP 2возрасни+1дете

111

123

234

140

APP 2возрасни+2деца

111

123

234

140

APP 2возрасни+3деца

111

123

234

140

APP 2возрасни+4деца

125

139

263

157

APP 3возрасни

111

123

234

140

APP 3возрасни+1дете

111

123

234

140

APP 3возрасни+2деца

111

123

234

140

APP 3возрасни+3деца

125

139

263

157

APP 4возрасни

111

123

234

140

APP 4возрасни+1дете

111

123

234

140

APP 4возрасни+2деца

125

139

263

157

APP 5возрасни

130

145

275

164

APP 5возрасни+1дете

130

145

275

164

APP 6возрасни

150

166

316

188

Периоди за откажување

3 дена

5 дена

14 дена

7 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од резервираниот престој

2 ноќи

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

100% од резервираниот престој

3 ноќи

Минимум престој

2 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

Доплати:

Возрасен

Дете 6-12

   

Доплата за поглед кон планината, по соба (на барање)

3,00 €

 

   

Доплата за подземен паркинг (на барање)

5,00 €

 

   

Доплата за бебешко креветче

3,00 €

 

   

Вечера за Нова Година

55,00 €

27,50

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 6-12

* Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, интернет, парна бања, сауна, фитнес центар и автобус до жичарата

Полупансион + - пиво, вино и минерална вода за време на вечерата

http://www.maria-antoaneta.com/index.php?lang=en

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе