Следете нé или притиснете Escape

Хотел PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

5

Попусти

Дневни попусти:

7=6 за престој до 21.12 и пристигнувања после 07.01

 

BB = HB за престој во периодот 11.03 - 31.03.2018

Специјалната понуда не е ретроактивна 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Извонреден дизајн, конфортни соби, спа центар (базен, џакузи сауна, руска бања, теретана), интернет, конференциска сала, ресторани, барови, паркинг. Идеално место за зимски одмор.

Локација: 1.5км од центарот на Банско, 700м од гондолата

Опис на собите: вкупно 111 соби, опремени со: сеф, сат ТВ, мини бар, интернет, фен, бањарки и папучи, бања, балкон

http://www.banskohotelpremier.com/home.html

Geolocation

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*

01.12-21.12

22.12-28.12

29.12-06.01

07.01-18.01

19.01-03.03

04.03-09.04

DBL SMART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

67

115

152

91

119

91

DBL 1возрасен+1дете

84

144

190

114

148

114

DBL 1возрасен+2деца

113

172

219

143

177

143

DBL 2возрасни

84

144

190

114

148

114

DBL 2возрасни+1дете

113

172

219

143

177

143

DBL 3возрасни

124

184

230

154

188

154

DBL SMART MOUNTAIN VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

81

129

166

105

132

105

DBL 1возрасен+1дете

101

161

207

131

165

131

DBL 1возрасен+2деца

130

189

236

160

194

160

DBL 2возрасни

101

161

207

131

165

131

DBL 2возрасни+1дете

130

189

236

160

194

160

DBL 3возрасни

141

201

247

171

205

171

JUNIOR SUITE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

101

172

228

137

178

137

JS 1возрасен+1дете

101

172

228

137

178

137

JS 1возрасен+2деца

130

201

257

165

206

165

JS 1возрасен+3деца

158

229

285

194

235

194

JS 2возрасни

101

172

228

137

178

137

JS 2возрасни+1дете

130

201

257

165

206

165

JS 2возрасни+2деца

158

229

285

194

235

194

JS 3возрасни

141

212

268

177

218

177

JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

119

189

245

154

195

154

JS 1возрасен+1дете

119

189

245

154

195

154

JS 1возрасен+2деца

147

218

274

182

223

182

JS 1возрасен+3деца

176

246

302

211

252

211

JS 2возрасни

119

189

245

154

195

154

JS 2возрасни+1дете

147

218

274

182

223

182

JS 2возрасни+2деца

176

246

302

211

252

211

JS 3возрасни

158

229

285

194

235

194

FAMILY SUITE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

152

259

342

205

266

205

APP 1возрасен+1дете

152

259

342

205

266

205

APP 1возрасен+2деца

152

259

342

205

266

205

APP 1возрасен+3деца

152

259

342

205

266

205

APP 2возрасни

152

259

342

205

266

205

APP 2возрасни+1дете

152

259

342

205

266

205

APP 2возрасни+2деца

152

259

342

205

266

205

EXECUTIVE SUITE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

190

323

428

257

333

257

APP 1возрасен+1дете

190

323

428

257

333

257

APP 1возрасен+2деца

190

323

428

257

333

257

APP 1возрасен+3деца

190

323

428

257

333

257

APP 1возрасен+4деца

219

351

456

285

361

285

APP 1возрасен+5деца

247

380

485

314

390

314

APP 2возрасни

190

323

428

257

333

257

APP 2возрасни+1дете

190

323

428

257

333

257

APP 2возрасни+2деца

190

323

428

257

333

257

APP 2возрасни+3деца

219

351

456

285

361

285

APP 2возрасни+4деца

247

380

485

314

390

314

APP 3возрасни

190

323

428

257

333

257

APP 3возрасни+1дете

190

323

428

257

333

257

APP 3возрасни+2деца

219

351

456

285

361

285

APP 3возрасни+3деца

247

380

485

314

390

314

APP 4возрасни

190

323

428

257

333

257

APP 4возрасни+1дете

219

351

456

285

361

285

APP 4возрасни+2деца

247

380

485

314

390

314

APP 5возрасни

230

363

467

296

373

296

DBL EXECUTIVE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

79

134

178

107

139

107

DBL 1возрасен+1дете

99

168

222

133

173

133

DBL 1возрасен+2деца

128

196

251

162

202

162

DBL 2возрасни

99

168

222

133

173

133

DBL 2возрасни+1дете

128

196

251

162

202

162

DBL 3возрасни

139

207

262

173

213

173

DBL EXECUTIVE MOUNTAIN VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

93

148

192

120

152

120

DBL 1возрасен+1дете

116

185

239

150

190

150

DBL 1возрасен+2деца

145

213

268

179

219

179

DBL 2возрасни

116

185

239

150

190

150

DBL 2возрасни+1дете

145

213

268

179

219

179

DBL 3возрасни

156

225

279

190

230

190

SUPERIOR SUITE / Ноќевање со појадок

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

122

206

274

164

213

164

APP 1возрасен+1дете

122

206

274

164

213

164

APP 1возрасен+2деца

150

235

302

193

242

193

APP 2возрасни

122

206

274

164

213

164

APP 2возрасни+1дете

150

235

302

193

242

193

APP 3возрасни

162

246

314

204

253

204

SUPERIOR SUITE MOUNTAIN VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

139

223

291

181

230

181

APP 1возрасен+1дете

139

223

291

181

230

181

APP 1возрасен+2деца

168

252

319

210

259

210

APP 2возрасни

139

223

291

181

230

181

APP 2возрасни+1дете

168

252

319

210

259

210

APP 3возрасни

179

263

331

221

270

221

DELUXE SUITE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

227

386

512

307

398

307

APP 1возрасен+1дете

227

386

512

307

398

307

APP 1возрасен+2деца

227

386

512

307

398

307

APP 1возрасен+3деца

227

386

512

307

398

307

APP 1возрасен+4деца

255

415

540

335

426

335

APP 1возрасен+5деца

284

443

569

364

455

364

APP 2возрасни

227

386

512

307

398

307

APP 2возрасни+1дете

227

386

512

307

398

307

APP 2возрасни+2деца

227

386

512

307

398

307

APP 2возрасни+3деца

255

415

540

335

426

335

APP 2возрасни+4деца

284

443

569

364

455

364

APP 3возрасни

227

386

512

307

398

307

APP 3возрасни+1дете

227

386

512

307

398

307

APP 3возрасни+2деца

255

415

540

335

426

335

APP 3возрасни+3деца

284

443

569

364

455

364

APP 4возрасни

227

386

512

307

398

307

APP 4возрасни+1дете

255

415

540

335

426

335

APP 4возрасни+2деца

284

443

569

364

455

364

APP 5возрасни

267

426

552

347

438

347

DELUXE SUITE MOUNTAIN VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

244

404

529

324

415

324

APP 1возрасен+1дете

244

404

529

324

415

324

APP 1возрасен+2деца

244

404

529

324

415

324

APP 1возрасен+3деца

244

404

529

324

415

324

APP 1возрасен+4деца

272

432

557

352

443

352

APP 1возрасен+5деца

301

461

586

381

472

381

APP 2возрасни

244

404

529

324

415

324

APP 2возрасни+1дете

244

404

529

324

415

324

APP 2возрасни+2деца

244

404

529

324

415

324

APP 2возрасни+3деца

272

432

557

352

443

352

APP 2возрасни+4деца

301

461

586

381

472

381

APP 3возрасни

244

404

529

324

415

324

APP 3возрасни+1дете

244

404

529

324

415

324

APP 3возрасни+2деца

272

432

557

352

443

352

APP 3возрасни+3деца

301

461

586

381

472

381

APP 4возрасни

244

404

529

324

415

324

APP 4возрасни+1дете

272

432

557

352

443

352

APP 4возрасни+2деца

301

461

586

381

472

381

APP 5возрасни

284

443

569

364

455

364

Периоди за откажување

14 дена

21 дена

21 дена

14 дена

14 дена

14 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за откажување

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Пенали за непојавување

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Минимум престој

-

3 ноќи

5 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

-

Доплати

Возрасен

Дете 6-12

Дете 2-6*

     

Доплата за полупансион

18,00 €

10,00

0,00

     

Вечера за Божиќ во DIONYSSOS ресторан / 24.12

60,00 €

35,00

25,00

     

Вечера за Нова Година во DIONYSSOS ресторан

90,00 €

50,00

35,00

     

Вечера за Нова Година во AMVROSIA ресторан

130,00 €

90,00

70,00

* Помали деца не се дозволени

Вечера за Нова Година во NECTAR BAR

130,00 €

90,00

70,00

* Помали деца не се дозволени

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

1,00

     

Дете 0-12 / Прво дете 0-6 години на дополнително легло - Бесплатно

*Во цената е вклучено користење на интернет, СПА зоната (базен, 3 видови на сауна, целосно опремена теретана) транспорт до гондолата

http://www.banskohotelpremier.com/home.html

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе