Следете нé или притиснете Escape

Хотел ALPIN 4*

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

ALPIN 4*

23.12-05.01;

10.02-16.02

27.01-09.02;

17.02-23.02

16.12-22.12;

24.02-09.03;

06.01-26.01

10.03-31.03

DBL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

111

78

64

48

DBL 1возрасен+1дете

111

78

64

48

DBL 1возрасен+2деца

138

96

80

59

DBL 2возрасни

111

78

64

48

DBL 2возрасни+1дете

138

96

80

59

DBL 3возрасни

138

96

80

59

DBL LARGE LUX 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

122

89

84

65

DBL 1возрасен+1дете

122

89

84

65

DBL 1возрасен+2деца

153

111

105

81

DBL 2возрасни

122

89

84

65

DBL 2возрасни+1дете

153

111

105

81

DBL 3возрасни

153

111

105

81

STUDIO 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

146

108

95

72

STD 1возрасен+1дете

146

108

95

72

STD 1возрасен+2деца

146

108

95

72

STD 1возрасен+3деца

146

108

95

72

STD 2возрасни

146

108

95

72

STD 2возрасни+1дете

146

108

95

72

STD 2возрасни+2деца

146

108

95

72

STD 3возрасни

146

108

95

72

STD 3возрасни+1дете

146

108

95

72

STD 4возрасни

146

108

95

72

ONE STOREY VILLA 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

158

107

90

67

VILLA 1возрасен+1дете

158

107

90

67

VILLA 1возрасен+2деца

158

107

90

67

VILLA 1возрасен+3деца

158

107

90

67

VILLA 1возрасен+4деца

177

125

108

86

VILLA 2возрасни

158

107

90

67

VILLA 2возрасни+1дете

158

107

90

67

VILLA 2возрасни+2деца

158

107

90

67

VILLA 2возрасни+3деца

177

125

108

86

VILLA 3возрасни

158

107

90

67

VILLA 3возрасни+1дете

158

107

90

67

VILLA 3возрасни+2деца

177

125

108

86

VILLA 4возрасни

158

107

90

67

VILLA 4возрасни+1дете

177

125

108

86

VILLA 5возрасни

177

125

108

86

ONE STOREY VILLA WITH SAUNA 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

163

113

96

71

VILLA 1возрасен+1дете

163

113

96

71

VILLA 1возрасен+2деца

163

113

96

71

VILLA 1возрасен+3деца

163

113

96

71

VILLA 1возрасен+4деца

181

131

114

89

VILLA 2возрасни

163

113

96

71

VILLA 2возрасни+1дете

163

113

96

71

VILLA 2возрасни+2деца

163

113

96

71

VILLA 2возрасни+3деца

181

131

114

89

VILLA 3возрасни

163

113

96

71

VILLA 3возрасни+1дете

163

113

96

71

VILLA 3возрасни+2деца

181

131

114

89

VILLA 4возрасни

163

113

96

71

VILLA 4возрасни+1дете

181

131

114

89

VILLA 5возрасни

181

131

114

89

TWO STOREY VILLA I-st FLOOR 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

158

107

90

67

VILLA 1возрасен+1дете

158

107

90

67

VILLA 1возрасен+2деца

158

107

90

67

VILLA 1возрасен+3деца

158

107

90

67

VILLA 1возрасен+4деца

177

125

108

86

VILLA 2возрасни

158

107

90

67

VILLA 2возрасни+1дете

158

107

90

67

VILLA 2возрасни+2деца

158

107

90

67

VILLA 2возрасни+3деца

177

125

108

86

VILLA 3возрасни

158

107

90

67

VILLA 3возрасни+1дете

158

107

90

67

VILLA 3возрасни+2деца

177

125

108

86

VILLA 4возрасни

158

107

90

67

VILLA 4возрасни+1дете

177

125

108

86

VILLA 5возрасни

177

125

108

86

TWO STOREY VILLA II-nd FLOOR 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

104

76

57

50

VILLA 1возрасен+1дете

104

76

57

50

VILLA 2возрасни

104

76

57

50

Периоди на откажување

-

-

-

-

Пенали за откажување

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

50% од резервираниот престој

50% од резервираниот престој

Пенали за непојавување

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

50% од резервираниот престој

50% од резервираниот престој

Доплати

Возрасни

Деца 2-12

   

Доплата за полупансион

13,00 €

11,00

Допплатата за полупансион е задолжителна за престој во периодите: 19.12-25.12 и 09.01-31.03

Туристичка такса, по лице, на ден

2,00 €

2,00

   

Деца 2-12

* Во цената е вклучено користење на паркинг, интернет, 3 часа сауна во тек на една недела во Villa Sauna.

Во случај на откажување после реконфирмацијата добиена од страна на хотелот - пенали за откажување /100% или 50% од резервираниот престој во зависност од периодот/

http://alpin-hotel.bg/en

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе