Следете нé или притиснете Escape

Хотел APART HOTEL ROYAL PLAZA

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација: 50м од гондолата

Опис на апартманите: удобни апартмани опремени со: тераса, кабелска ТВ, греење, кујна, трпезариска маса, фрижидер, бања

http://www.rentapartments.bg/

Geolocation

APART HOTEL ROYAL PLAZA 3*

26.12-08.01

01.12-25.12;

01.02-03.03

09.01-31.01

04.03-31.03

STUDIO 

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

84

53

45

41

STD 1возрасен+1дете

84

53

45

41

STD 1возрасен+2деца

90

58

50

47

STD 1возрасен+3деца

90

58

50

47

STD 2возрасни

84

53

45

41

STD 2возрасни+1дете

90

58

50

47

STD 2возрасни+2деца

90

58

50

47

STD 3возрасни

95

64

56

53

STD 3возрасни+1дете

95

64

56

53

STD 4возрасни

95

64

56

53

ONE BEDROOM APARTMENT 

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

101

67

56

50

APP 1возрасен+1дете

101

67

56

50

APP 1возрасен+2деца

106

73

62

56

APP 1возрасен+3деца

106

73

62

56

APP 2возрасни

101

67

56

50

APP 2возрасни+1дете

106

73

62

56

APP 2возрасни+2деца

106

73

62

56

APP 3возрасни

112

78

67

62

APP 3возрасни+1дете

112

78

67

62

APP 4возрасни

112

78

67

62

TWO BEDROOMS APP со 1 бања 

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

123

90

78

67

APP 1возрасен+1дете

123

90

78

67

APP 1возрасен+2деца

123

90

78

67

APP 1возрасен+3деца

123

90

78

67

APP 1возрасен+4деца

129

95

84

73

APP 1возрасен+5деца

134

101

90

78

APP 2возрасни

123

90

78

67

APP 2возрасни+1дете

123

90

78

67

APP 2возрасни+2деца

123

90

78

67

APP 2возрасни+3деца

129

95

84

73

APP 2возрасни+4деца

134

101

90

78

APP 3возрасни

123

90

78

67

APP 3возрасни+1дете

123

90

78

67

APP 3возрасни+2деца

129

95

84

73

APP 3возрасни+3деца

134

101

90

78

APP 4возрасни

123

90

78

67

APP 4возрасни+1дете

129

95

84

73

APP 4возрасни+2деца

134

101

90

78

APP 5возрасни

134

101

90

78

APP 5возрасни+1дете

140

106

95

84

APP 6возрасни

146

112

101

90

TWO BEDROOMS APP со 2 бањи 

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

151

112

101

90

APP 1возрасен+1дете

151

112

101

90

APP 1возрасен+2деца

151

112

101

90

APP 1возрасен+3деца

151

112

101

90

APP 1возрасен+4деца

157

118

106

95

APP 1возрасен+5деца

162

123

112

101

APP 2возрасни

151

112

101

90

APP 2возрасни+1дете

151

112

101

90

APP 2возрасни+2деца

151

112

101

90

APP 2возрасни+3деца

157

118

106

95

APP 2возрасни+4деца

162

123

112

101

APP 3возрасни

151

112

101

90

APP 3возрасни+1дете

151

112

101

90

APP 3возрасни+2деца

157

118

106

95

APP 3возрасни+3деца

162

123

112

101

APP 4возрасни

151

112

101

90

APP 4возрасни+1дете

157

118

106

95

APP 4возрасни+2деца

162

123

112

101

APP 5возрасни

162

123

112

101

APP 5возрасни+1дете

168

129

118

106

APP 6возрасни

174

134

123

112

MEZONET 

Цените се дадени во евра, за наем на мезонет, на ден

Еднокреветна соба

134

101

85

78

APP 1возрасен+1дете

134

101

85

78

APP 1возрасен+2деца

134

101

85

78

APP 1возрасен+3деца

134

101

85

78

APP 1возрасен+4деца

140

106

91

84

APP 1возрасен+5деца

146

112

96

90

APP 2возрасни

134

101

85

78

APP 2возрасни+1дете

134

101

85

78

APP 2возрасни+2деца

134

101

85

78

APP 2возрасни+3деца

140

106

91

84

APP 2возрасни+4деца

146

112

96

90

APP 3возрасни

134

101

85

78

APP 3возрасни+1дете

134

101

85

78

APP 3возрасни+2деца

140

106

91

84

APP 3возрасни+3деца

146

112

96

90

APP 4возрасни

134

101

85

78

APP 4возрасни+1дете

140

106

91

84

APP 4возрасни+2деца

146

112

96

90

APP 5возрасни

146

112

96

90

APP 5возрасни+1дете

151

118

102

95

APP 6возрасни

157

123

108

101

Периоди за откажување:

 14 дена

5 дена

3 дена

1 дена

Пенали за откажување:

100 % од резервираниот престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

100 % од резервираниот престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

-

-

Доплати:

Возрасен

Дете 3-13

   

Доплата за појадок во SAMOKOV

5,50 €

3,50

   

Доплата за полупансион во SAMOKOV

17,00 €

9,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,50 €

1,50

   

Дете 3-13

http://www.rentapartments.bg/

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе