Следете нé или притиснете Escape

PERSEY IGLIKA 2 APARTMENTS

2

Попусти

 

Дневни попусти:

-         7=6; 14=12 за пристигнувања до 18.12 и пристигнувања после 10.03

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

PERSEY IGLIKA 2 APARTMENTS

29.12-08.01

09.01-28.02

 01.03-30.04

01.05-30.11

ONE BEDROOM APARTMENT 

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

137

80

57

40

APP 1возрасен+1дете

137

80

57

40

APP 1возрасен+2деца

143

83

60

40

APP 1возрасен+3деца

148

87

64

40

APP 2возрасни

137

80

57

40

APP 2возрасни+1дете

143

83

60

40

APP 2возрасни+2деца

148

87

64

40

APP 3возрасни

148

87

64

46

TWO BEDROOMS APARTMENT 

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

171

120

86

67

APP 1возрасен+1дете

171

120

86

67

APP 1возрасен+2деца

171

120

86

67

APP 1возрасен+3деца

171

120

86

67

APP 1возрасен+4деца

171

120

86

67

APP 1возрасен+5деца

171

120

86

67

APP 2возрасни

171

120

86

67

APP 2возрасни+1дете

171

120

86

67

APP 2возрасни+2деца

171

120

86

67

APP 2возрасни+3деца

171

120

86

67

APP 2возрасни+4деца

171

120

86

67

APP 3возрасни

171

120

86

67

APP 3возрасни+1дете

171

120

86

67

APP 3возрасни+2деца

171

120

86

67

APP 3возрасни+3деца

171

120

86

67

APP 4возрасни

171

120

86

67

APP 4возрасни+1дете

171

120

86

67

APP 4возрасни+2деца

171

120

86

67

APP 5возрасни

171

120

86

67

Периоди на откажување

20 дена

7 дена

3 дена

1 ден

Пенали за откажување

100% од резервираниот престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Минимум престој

6 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

-

Доплати

Возрасни

Деца 2-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 2-12

https://www.agoda.com/apartments-in-iglika-2-complex/hotel/borovets-bg.html?cid=-110

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе