Следете нé или притиснете Escape

Хотел APART NEVYASTATA

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

APART HOTEL NEVYASTATA

19.12-29.12

30.12-01.01

02.01-10.03

ONE BEDROOM APARTMENT / Ноќевање со појадок

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

46

92

55

DBL 1возрасен+1дете

46

92

55

DBL 1возрасен+2деца

46

92

55

DBL 1возрасен+3деца

58

115

69

DBL 2возрасни

46

92

55

DBL 2возрасни+1дете

46

92

55

DBL 2возрасни+2деца

58

115

69

DBL 3возрасни

62

124

75

ONE BEDROOM APARTMENT / Полупансион

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

64

110

74

DBL 1возрасен+1дете

64

110

74

DBL 1возрасен+2деца

64

110

74

DBL 1возрасен+3деца

81

138

92

DBL 2возрасни

64

110

74

DBL 2возрасни+1дете

64

110

74

DBL 2возрасни+2деца

81

138

92

DBL 3возрасни

87

149

99

FAMILY APARTMENT / Ноќевање со појадок

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

92

184

110

APP 1возрасен+1дете

92

184

110

APP 1возрасен+2деца

92

184

110

APP 1возрасен+3деца

92

184

110

APP 1возрасен+4деца

104

207

124

APP 2возрасни

92

184

110

APP 2возрасни+1дете

92

184

110

APP 2возрасни+2деца

92

184

110

APP 2возрасни+3деца

104

207

124

APP 3возрасни

92

184

110

APP 3возрасни+1дете

92

184

110

APP 3возрасни+2деца

104

207

124

APP 4возрасни

92

184

110

FAMILY APARTMENT / Полупансион

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

129

221

147

APP 1возрасен+1дете

129

221

147

APP 1возрасен+2деца

129

221

147

APP 1возрасен+3деца

129

221

147

APP 1возрасен+4деца

145

248

166

APP 2возрасни

129

221

147

APP 2возрасни+1дете

129

221

147

APP 2возрасни+2деца

129

221

147

APP 2возрасни+3деца

145

248

166

APP 3возрасни

129

221

147

APP 3возрасни+1дете

129

221

147

APP 3возрасни+2деца

145

248

166

APP 4возрасни

129

221

147

TWO BEDROOMS APARTMENT / Ноќевање со појадок

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

92

184

110

APP 1возрасен+1дете

92

184

110

APP 1возрасен+2деца

92

184

110

APP 1возрасен+3деца

92

184

110

APP 1возрасен+4деца

92

184

110

APP 1возрасен+5деца

104

207

124

APP 2возрасни

92

184

110

APP 2возрасни+1дете

92

184

110

APP 2возрасни+2деца

92

184

110

APP 2возрасни+3деца

92

184

110

APP 2возрасни+4деца

104

207

124

APP 3возрасни

92

184

110

APP 3возрасни+1дете

92

184

110

APP 3возрасни+2деца

92

184

110

APP 3возрасни+3деца

104

207

124

APP 4возрасни

92

184

110

APP 4возрасни+1дете

92

184

110

APP 4возрасни+2деца

104

207

124

APP 5возрасни

108

216

130

TWO BEDROOMS APARTMENT / Полупансион

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

129

221

147

APP 1возрасен+1дете

129

221

147

APP 1возрасен+2деца

129

221

147

APP 1возрасен+3деца

129

221

147

APP 1возрасен+4деца

129

221

147

APP 1возрасен+5деца

145

248

166

APP 2возрасни

129

221

147

APP 2возрасни+1дете

129

221

147

APP 2возрасни+2деца

129

221

147

APP 2возрасни+3деца

129

221

147

APP 2возрасни+4деца

145

248

166

APP 3возрасни

129

221

147

APP 3возрасни+1дете

129

221

147

APP 3возрасни+2деца

129

221

147

APP 3возрасни+3деца

145

248

166

APP 4возрасни

129

221

147

APP 4возрасни+1дете

129

221

147

APP 4возрасни+2деца

145

248

166

APP 5возрасни

151

259

173

Периоди за откажување

7 дена

21 ден

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

100 % од резервираниот престој

Првата ноќ

Пенали за откажување

2 ноќи

100 % од резервираниот престој

2 ноќи

Минимум престој

-

3 ноќи

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

 

Вечера за Божиќ / 25.12

20,00 €

10,00

* Задолжително

Вечера за Нова Година

60,00 €

30,00

* Задолжително

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-12

* Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, џакузи, фитнес центар, паркинг, интернет во јавните простории и автобус до жичарата

http://neviastata.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе