Следете нé или притиснете Escape

GLAZNE - Хотел

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации направени до 31.10

-          15% за резервации направени до 15.11

-          10% за резервации направени до 30.11

Дневни попусти:-         6=5; 14=12 за престој до 27.12 и пристигнувања по 17.02

Други попусти:-       10% за редовен клиент – минимум две последователни години или двапати во сезона

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

GLAZNE 4*

01.12-27.12

28.12-02.01

03.01-31.03

DBL STANDART / HB

27

57

31

 1Возрасен+1 дете

41

86

46

 2 Возрасни

55

114

62

DBL LARGE / HB

27

57

36

 1Возрасен+1 дете

41

86

55

 1Возрасен+2 деца

55

114

73

 2 Возрасни

55

114

73

 2 Возрасни+1 дете

55

114

73

 3 Возрасни

74

154

98

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

32

57

41

SGL

64

114

82

 1Возрасен+1 дете

48

86

62

 1Возрасен+2 деца

64

114

82

 1Возрасен+3 деца

80

143

103

 2 Возрасни

64

114

82

 2 Возрасни+1 дете

64

114

82

 2 Возрасни+2 деца

80

143

103

 3 Возрасни

86

154

111

 3 Возрасни+1 дете

86

154

111

 4 Возрасни

109

194

140

TWO BEDROOMS VILLA / HB

108

226

148

SGL

108

226

148

 1Возрасен+1 дете

108

226

148

 1Возрасен+2 деца

108

226

148

 1Возрасен+3 деца

108

226

148

 1Возрасен+4 деца

108

226

148

 1Возрасен+5 деца

108

226

148

 2 Возрасни

108

226

148

 2 Возрасни+1 дете

108

226

148

 2 Возрасни+2 деца

108

226

148

 2 Возрасни+3 деца

108

226

148

 2 Возрасни+4 деца

108

226

148

 3 Возрасни

108

226

148

 3 Возрасни+1 дете

108

226

148

 3 Возрасни+2 деца

108

226

148

 3 Возрасни+3 деца

108

226

148

 4 Возрасни

108

226

148

 4 Возрасни+1 дете

108

226

148

 4 Возрасни+2 деца

108

226

148

 5 Возрасни

108

226

148

Периоди за откажување:

7 дена

21 дена

7 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

100 %

2 ноќи

Минимум престој:

-

3 ноќи

-

Доплати:

Возрасен

дете 5-13

 

Новогодишна вечера

50,00 €

25,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

 деца 5-13

     

* цената вклучува користење на внатрешен базен, сауна, фитнес, интернет и трансфер до првата станица

 

Попуст за рана резервација:

20 % до 31.10

   
 

15 % до 15.11

   
 

10 % до 30.11

   

Дневни попусти:

6=5; 14=12 за престој до 27.12 и пристигнувања по 17.02

Други попусти:

10% за редовен клиент – минимум две последователни години или двапати во сезона

http://www.glazne-bansko.eu/

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе