Следете нé или притиснете Escape

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT- Хотел

5

Попусти

Попуст за рана резервација (НЕ ВАЖИ 27.12-05.01):

-       20% за резервација направена до 31.08

-       15%  за резервација направена до 31.10 за пристигнувања по 06.01

-       10%  за резервација направена до 30.11 за пристигнувања по 06.01

ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА Е НЕ РЕФУНДАБИЛЕН ВО СЛУЧАЈ НА ОТКАЖУВАЊЕ

Дневни попусти:

-      7=6 за престој до 20.12 и пристигнувања по 06.01

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Извонреден дизајн, конфортни соби, спа центар (базен, џакузи сауна, руска бања, теретана), интернет, конференциска сала, ресторани, барови, паркинг. Идеално место за зимски одмор.

Локација: 1.5км од центарот на Банско, 700м од гондолата

Опис на собите: вкупно 111 соби, опремени со: сеф, сат ТВ, мини бар, интернет, фен, бањарки и папучи, бања, балкон

http://www.banskohotelpremier.com/home.html

Geolocation

PREMIER LUXURY

MOUNTAIN RESORT 5*

01.12-20.12

21.12-26.12

27.12-05.01

06.01-24.01

25.01-10.03

11.03-25.03

DBL SMART / BB

DBL 1Возрасен+1 дете

88

140

197

105

157

97

DBL 1Возрасен+2 деца

116

169

226

133

186

125

DBL 2 Возрасни

88

140

197

105

157

97

DBL 2 Возрасни+1 дете

116

169

226

133

186

125

DBL 3 Возрасни

128

180

237

145

197

137

DBL SMART MOUNTAIN VIEW / BB

DBL 1Возрасен+1 дете

97

154

211

119

171

109

DBL 1Возрасен+2 деца

125

182

239

147

200

138

DBL 2 Возрасни

97

154

211

119

171

109

DBL 2 Возрасни+1 дете

125

182

239

147

200

138

DBL 3 Возрасни

137

194

251

158

211

149

JUNIOR SUITE / BB

104

165

233

124

186

114

JS 1Возрасен+1 дете

104

165

233

124

186

114

JS 1Возрасен+2 деца

132

194

261

153

214

143

JS 1Возрасен+3 деца

161

222

290

181

243

171

JS 2 Возрасни

104

165

233

124

186

114

JS 2 Возрасни+1 дете

132

194

261

153

214

143

JS 2 Возрасни+2 деца

161

222

290

181

243

171

JS 3 Возрасни

144

205

272

164

226

154

JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW / BB

JS 1Возрасен+1 дете

112

179

246

137

200

127

JS 1Возрасен+2 деца

140

207

275

165

228

155

JS 1Возрасен+3 деца

169

236

303

194

257

184

JS 2 Возрасни

112

179

246

137

200

127

JS 2 Возрасни+1 дете

140

207

275

165

228

155

JS 2 Возрасни+2 деца

169

236

303

194

257

184

JS 3 Возрасни

152

219

286

177

239

166

FAMILY SUITE / BB

APP 1Возрасен+1 дете

179

286

402

214

321

197

APP 1Возрасен+2 деца

179

286

402

214

321

197

APP 1Возрасен+3 деца

179

286

402

214

321

197

APP 2 Возрасни

179

286

402

214

321

197

APP 2 Возрасни+1 дете

179

286

402

214

321

197

APP 2 Возрасни+2 деца

179

286

402

214

321

197

EXECUTIVE SUITE / BB

188

302

424

226

340

207

APP 1Возрасен+1 дете

188

302

424

226

340

207

APP 1Возрасен+2 деца

188

302

424

226

340

207

APP 1Возрасен+3 деца

188

302

424

226

340

207

APP 1Возрасен+4 деца

217

331

453

254

368

236

APP 1Возрасен+5 деца

245

359

481

283

397

264

APP 2 Возрасни

188

302

424

226

340

207

APP 2 Возрасни+1 дете

188

302

424

226

340

207

APP 2 Возрасни+2 деца

188

302

424

226

340

207

APP 2 Возрасни+3 деца

217

331

453

254

368

236

APP 2 Возрасни+4 деца

245

359

481

283

397

264

APP 3 Возрасни

188

302

424

226

340

207

APP 3 Возрасни+1 дете

188

302

424

226

340

207

APP 3 Возрасни+2 деца

217

331

453

254

368

236

APP 3 Возрасни+3 деца

245

359

481

283

397

264

APP 4 Возрасни

188

302

424

226

340

207

APP 4 Возрасни+1 дете

217

331

453

254

368

236

APP 4 Возрасни+2 деца

245

359

481

283

397

264

APP 5 Возрасни

228

342

464

266

380

247

DBL EXECUTIVE / BB

DBL 1Возрасен+1 дете

105

169

237

127

189

116

DBL 1Возрасен+2 деца

133

197

266

155

218

145

DBL 2 Возрасни

105

169

237

127

189

116

DBL 2 Возрасни+1 дете

133

197

266

155

218

145

DBL 3 Возрасни

145

209

277

166

229

156

DBL ALPINE EXECUTIVE / BB

DBL 1Возрасен+1 дете

114

181

2302

139

203

129

DBL 1Возрасен+2 деца

143

210

2330

168

231

157

DBL 2 Возрасни

114

181

2302

139

203

129

DBL 2 Возрасни+1 дете

143

210

2330

168

231

157

DBL 3 Возрасни

154

221

2342

179

243

169

SUPERIOR SUITE / BB

APP 1Возрасен+1 дете

121

194

272

145

218

133

APP 1Возрасен+2 деца

149

222

301

173

246

162

APP 2 Возрасни

121

194

272

145

218

133

APP 2 Возрасни+1 дете

149

222

301

173

246

162

APP 3 Возрасни

161

234

312

185

258

173

ALPINE SUITE / BB

APP 1Возрасен+1 дете

130

206

285

158

231

146

APP 1Возрасен+2 деца

158

235

314

187

260

174

APP 2 Возрасни

130

206

285

158

231

146

APP 2 Возрасни+1 дете

158

235

314

187

260

174

APP 3 Возрасни

170

246

325

198

271

186

COMFORT SUITE / BB

APP 1Возрасен+1 дете

200

320

450

239

360

220

APP 1Возрасен+2 деца

200

320

450

239

360

220

APP 1Возрасен+3 деца

200

320

450

239

360

220

APP 2 Возрасни

200

320

450

239

360

220

APP 2 Возрасни+1 дете

200

320

450

239

360

220

APP 2 Возрасни+2 деца

200

320

450

239

360

220

APP 3 Возрасни

200

320

450

239

360

220

APP 3 Возрасни+1 дете

200

320

450

239

360

220

APP 4 Возрасни

200

320

450

239

360

220

DELUXE SUITE / BB

APP 1Возрасен+1 дете

231

371

521

278

417

254

APP 1Возрасен+2 деца

231

371

521

278

417

254

APP 1Возрасен+3 деца

231

371

521

278

417

254

APP 1Возрасен+4 деца

260

399

549

307

446

283

APP 1Возрасен+5 деца

288

428

578

335

474

311

APP 2 Возрасни

231

371

521

278

417

254

APP 2 Возрасни+1 дете

231

371

521

278

417

254

APP 2 Возрасни+2 деца

231

371

521

278

417

254

APP 2 Возрасни+3 деца

260

399

549

307

446

283

APP 2 Возрасни+4 деца

288

428

578

335

474

311

APP 3 Возрасни

231

371

521

278

417

254

APP 3 Возрасни+1 дете

231

371

521

278

417

254

APP 3 Возрасни+2 деца

260

399

549

307

446

283

APP 3 Возрасни+3 деца

288

428

578

335

474

311

APP 4 Возрасни

231

371

521

278

417

254

APP 4 Возрасни+1 дете

260

399

549

307

446

283

APP 4 Возрасни+2 деца

288

428

578

335

474

311

APP 5 Возрасни

271

410

561

318

457

294

GRAND RESINENCE / BB

APP 1Возрасен+1 дете

348

554

763

425

618

393

APP 1Возрасен+2 деца

348

554

763

425

618

393

APP 1Возрасен+3 деца

348

554

763

425

618

393

APP 1Возрасен+4 деца

348

554

763

425

618

393

APP 1Возрасен+5 деца

348

554

763

425

618

393

APP 2 Возрасни

348

554

763

425

618

393

APP 2 Возрасни+1 дете

348

554

763

425

618

393

APP 2 Возрасни+2 деца

348

554

763

425

618

393

APP 2 Возрасни+3 деца

348

554

763

425

618

393

APP 2 Возрасни+4 деца

348

554

763

425

618

393

APP 3 Возрасни

348

554

763

425

618

393

APP 3 Возрасни+1 дете

348

554

763

425

618

393

APP 3 Возрасни+2 деца

348

554

763

425

618

393

APP 3 Возрасни+3 деца

348

554

763

425

618

393

APP 4 Возрасни

348

554

763

425

618

393

APP 4 Возрасни+1 дете

348

554

763

425

618

393

APP 4 Возрасни+2 деца

348

554

763

425

618

393

APP 5 Возрасни

348

554

763

425

618

393

APP 5 Возрасни+1 дете

348

554

763

425

618

393

APP 6 Возрасни

348

554

763

425

618

393

Периоди за откажување

14 дена

30 дена

30 дена

14 дена

14 дена

14 дена

Пенали за откажување

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Периоди за откажување

10 дена

24 дена

24 дена

10 дена

10 дена

10 дена

Пенали за откажување

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Пенали за непојавување

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Минимум престој

-

3 ноќи

5 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

-

Доплати

Возрасен

дете 6-12

дете 2-6*

     

Доплата за полупансион

17,00 €

9,00

0,00

     

 Божиќна вечера DIONYSSOS restaurant / 24.12

50,00 €

30,00

20,00

     

 децаristmas' Eve lun деца AMVROSIA restaurant / 25.12

50,00 €

30,00

20,00

     

 Божиќна вечера AMVROSIA restaurant / 24.13

80,00 €

40,00

30,00

     

Новогодишна вечера DIONYSSOS restaurant

90,00 €

50,00

35,00

     

Новогодишна вечера AMVROSIA restaurant

135,00 €

90,00

70,00

* не е дозволено за деца

 

Новогодишна вечера NECTAR RESTAURANT

135,00 €

-

-

* не е дозволено за деца

 

Туристичка такса, по лице, на денper person per ден

0,67 €

0,67

0,67

     

Цената вклулува користење на Wi-Fi. Користење на Spa Wet area (базен, 3 типа сауни, фитнес),

 

Трансфер до гондолата

         

Попуст за рана резервација НЕ ВАЖИ 27.12-05.01:

20%  до  31.08

         
 

15%  до  31.10 за пристигнувања по 06.01

     
 

10%  до  30.11 за пристигнувања по 06.01

     

ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА Е НЕ РЕФУНДАБИЛЕН ВО СЛУЧАЈ НА ОТКАЖУВАЊЕ

Дневни попусти:

7=6 за престој до 20.12 и пристигнувања по 06.01

     

http://www.banskohotelpremier.com/home.html

           

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе