Следете нé или притиснете Escape

SAINT IVAN SKI & SPA RESORT - Хотел

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Хотелот е опремен со ресторан, паркинг, интернет

Локација: 1км од гондолата, 2км од центарот на Банско

Опис на собите: сат ТВ, кујнско катче, фрижидер, интернет, фен, бања, балкон во дел од собите

http://www.stivanspa.com/

Geolocation

SAINT IVAN SKI RESORT

01.12-22.12

23.12-05.01

06.01-28.02

01.03-31.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ИЛИ ПОЛУПАНСИОН

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

51

60

58

54

 1Возрасен+2 деца

51

60

58

54

 1Возрасен+3 деца

51

60

58

54

 2 Возрасни

51

60

58

54

 2 Возрасни+1 дете

51

60

58

54

 2 Возрасни+2 деца

51

60

58

54

 3 Возрасни

51

60

58

54

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

68

78

75

71

 1Возрасен+2 деца

68

78

75

71

 1Возрасен+3 деца

68

78

75

71

 2 Возрасни

68

78

75

71

 2 Возрасни+1 дете

68

78

75

71

 2 Возрасни+2 деца

68

78

75

71

 3 Возрасни

68

78

75

71

ONE BEDROOM APARTMENT WITH BALCONY / BB

 1Возрасен+1 дете

55

64

63

57

 1Возрасен+2 деца

55

64

63

57

 1Возрасен+3 деца

55

64

63

57

 2 Возрасни

55

64

63

57

 2 Возрасни+1 дете

55

64

63

57

 2 Возрасни+2 деца

55

64

63

57

 3 Возрасни

55

64

63

57

ONE BEDROOM APARTMENT WITH BALCONY / HB

 1Возрасен+1 дете

72

81

86

80

 1Возрасен+2 деца

72

81

86

80

 1Возрасен+3 деца

72

81

86

80

 2 Возрасни

72

81

86

80

 2 Возрасни+1 дете

72

81

86

80

 2 Возрасни+2 деца

72

81

86

80

 3 Возрасни

72

81

86

80

TWO BEDROOMS APARTMENT DELUXE / BB

 1Возрасен+1 дете

75

88

86

80

 1Возрасен+2 деца

75

88

86

80

 1Возрасен+3 деца

75

88

86

80

 1Возрасен+4 деца

75

88

86

80

 1Возрасен+5 деца

75

88

86

80

 2 Возрасни

75

88

86

80

 2 Возрасни+1 дете

75

88

86

80

 2 Возрасни+2 деца

75

88

86

80

 2 Возрасни+3 деца

75

88

86

80

 2 Возрасни+4 деца

75

88

86

80

 3 Возрасни

75

88

86

80

 3 Возрасни+1 дете

75

88

86

80

 3 Возрасни+2 деца

75

88

86

80

 3 Возрасни+3 деца

75

88

86

80

 4 Возрасни

75

88

86

80

 4 Возрасни+1 дете

75

88

86

80

 4 Возрасни+2 деца

75

88

86

80

 5 Возрасни

75

88

86

80

TWO BEDROOMS APARTMENT DELUXE / HB

 1Возрасен+1 дете

98

111

108

103

 1Возрасен+2 деца

98

111

108

103

 1Возрасен+3 деца

98

111

108

103

 1Возрасен+4 деца

98

111

108

103

 1Возрасен+5 деца

98

111

108

103

 2 Возрасни

98

111

108

103

 2 Возрасни+1 дете

98

111

108

103

 2 Возрасни+2 деца

98

111

108

103

 2 Возрасни+3 деца

98

111

108

103

 2 Возрасни+4 деца

98

111

108

103

 3 Возрасни

98

111

108

103

 3 Возрасни+1 дете

98

111

108

103

 3 Возрасни+2 деца

98

111

108

103

 3 Возрасни+3 деца

98

111

108

103

 4 Возрасни

98

111

108

103

 4 Возрасни+1 дете

98

111

108

103

 4 Возрасни+2 деца

98

111

108

103

 5 Возрасни

98

111

108

103

DUPLEX / BB

 1Возрасен+1 дете

80

92

90

84

 1Возрасен+2 деца

80

92

90

84

 1Возрасен+3 деца

80

92

90

84

 1Возрасен+4 деца

80

92

90

84

 1Возрасен+5 деца

80

92

90

84

 2 Возрасни

80

92

90

84

 2 Возрасни+1 дете

80

92

90

84

 2 Возрасни+2 деца

80

92

90

84

 2 Возрасни+3 деца

80

92

90

84

 2 Возрасни+4 деца

80

92

90

84

 3 Возрасни

80

92

90

84

 3 Возрасни+1 дете

80

92

90

84

 3 Возрасни+2 деца

80

92

90

84

 3 Возрасни+3 деца

80

92

90

84

 4 Возрасни

80

92

90

84

 4 Возрасни+1 дете

80

92

90

84

 4 Возрасни+2 деца

80

92

90

84

 5 Возрасни

80

92

90

84

 5 Возрасни+1 дете

80

92

90

84

 6 Возрасни

80

92

90

84

DUPLEX / HB

 1Возрасен+1 дете

103

115

113

107

 1Возрасен+2 деца

103

115

113

107

 1Возрасен+3 деца

103

115

113

107

 1Возрасен+4 деца

103

115

113

107

 1Возрасен+5 деца

103

115

113

107

 2 Возрасни

103

115

113

107

 2 Возрасни+1 дете

103

115

113

107

 2 Возрасни+2 деца

103

115

113

107

 2 Возрасни+3 деца

103

115

113

107

 2 Возрасни+4 деца

103

115

113

107

 3 Возрасни

103

115

113

107

 3 Возрасни+1 дете

103

115

113

107

 3 Возрасни+2 деца

103

115

113

107

 3 Возрасни+3 деца

103

115

113

107

 4 Возрасни

103

115

113

107

 4 Возрасни+1 дете

103

115

113

107

 4 Возрасни+2 деца

103

115

113

107

 5 Возрасни

103

115

113

107

 5 Возрасни+1 дете

103

115

113

107

 6 Возрасни

103

115

113

107

Периоди за откажување

5 дена

7 дена

5 дена

3 дена

Пенали за откажување

1-st ноќ

1-st ноќ

1-st ноќ

1-st ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

2 ноќи

-

-

Доплати

Возрасен

дете 6-12

   

Новогодишна вечера на НП

55,00 €

27,50

   

Новогодишна вечера на ПП

50,00 €

25,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

 деца 6-12

       

Цената вклучува паркинг и WiFi

       

http://www.stivanspa.com/

       

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе