Следете нé или притиснете Escape

SEVEN SEASONS HOTEL & SPA - Хотел

Попусти

Попуст за рани резервации за престој до 28.12 и пристигнување по 02.01:

-         20% за резервации направени до 30.09

-         15% за резервации направени до 31.10

-         10% за резервации направени до 30.11

Попуст за рани резервации за престој во период 29.12-01.01:

-          15% за резервации направени до 30.09

-          10 % за резервации направени до 31.10

Дневни попусти:

-         7=6 цела сезона

-        10=8; 14=11 за престој во периодот: 09.12-20.12; 13.01-31.01; 17.02-28.02; 04.03-06.04

Попустите за рана резервација и дневните попусти  се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Хотелот е лоциран на патот меѓу Банско и Бања. Располага со спа зона со сауна со минерална вода и масажи, паркинг, внатрешен базен со минерална вода.

Локација: 1.5км од Бања, 4км од гондолата, 12км од терените за голф

Опис на собите: вкупно 45 соби, опремени со: сат ТВ, телефон, бања, балкон во дел од собите, кујнско катче во дел од собите

http://sevenseasons.bg

Geolocation

SEVEN SEASONS HOTEL & SPA

09.12-20.12; 13.01-31.01; 17.02-28.02; 04.03-06.04

21.12-28.12; 02.01-12.01; 01.02-16.02; 01.03-03.03

29.12-01.01

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА САМО НАЕМ

Хотелот се наогја надвор од Банско

DBL MANSARD / RO

 1Возрасен +1Дете

29

38

68

 1Возрасен +2Деца

29

38

68

 2Возрасни

29

38

68

 2Возрасни+1Дете

29

38

68

 3Возрасни

38

51

92

STUDIO / RO

 1Возрасен +1Дете

25

34

74

 1Возрасен +2Деца

35

46

74

 1Возрасен +3Деца

44

57

93

 2Возрасни

35

46

74

 2Возрасни+1Дете

35

46

74

 2Возрасни+2Деца

44

57

93

 3Возрасни

48

62

100

STUDIO FAMILY / RO

 1Возрасен +1Дете

50

66

103

 1Возрасен +2Деца

50

66

103

 1Возрасен +3Деца

50

66

103

 1Возрасен +4Деца

59

77

120

 1Возрасен +5Деца

67

88

137

 2Возрасни

50

66

103

 2Возрасни+1Дете

50

66

103

 2Возрасни+2Деца

50

66

103

 2Возрасни+3Деца

59

77

120

 2Возрасни+4Деца

67

88

137

 3Возрасни

50

66

103

 3Возрасни+1Дете

50

66

103

 3Возрасни+2Деца

59

77

120

 3Возрасни+3Деца

67

88

137

 4Возрасни

62

82

127

 4Возрасни+1Дете

62

82

127

 4Возрасни+2Деца

70

93

144

 5Возрасни

74

97

150

 5Возрасни+1Дете

74

97

150

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

 1Возрасен +1Дете

42

56

86

 1Возрасен +2Деца

42

56

86

 1Возрасен +3Деца

53

70

107

 2Возрасни

42

56

86

 2Возрасни+1Дете

42

56

86

 2Возрасни+2Деца

53

70

107

ONE BEDROOM APARTMENT FAMILY / RO

 1Возрасен +1Дете

63

88

131

 1Возрасен +2Деца

63

88

131

 1Возрасен +3Деца

63

88

131

 1Возрасен +4Деца

63

88

131

 1Возрасен +5Деца

71

99

147

 2Возрасни

63

88

131

 2Возрасни+1Дете

63

88

131

 2Возрасни+2Деца

63

88

131

 2Возрасни+3Деца

63

88

131

 2Возрасни+4Деца

71

99

147

 2Возрасни+5Деца

78

110

164

 3Возрасни

63

88

131

 3Возрасни+1Дете

63

88

131

 3Возрасни+2Деца

63

88

131

 3Возрасни+3Деца

71

99

147

 3Возрасни+4Деца

78

110

164

 3Возрасни+5Деца

86

121

180

 4Возрасни

63

88

131

 4Возрасни+1Дете

63

88

131

 4Возрасни+2Деца

71

99

147

 4Возрасни+3Деца

78

110

164

 4Возрасни+4Деца

86

121

180

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

 1Возрасен +1Дете

68

91

143

 1Возрасен +2Деца

68

91

143

 1Возрасен +3Деца

68

91

143

 1Возрасен +4Деца

68

91

143

 1Возрасен +5Деца

77

103

160

 2Возрасни

68

91

143

 2Возрасни+1Дете

68

91

143

 2Возрасни+2Деца

68

91

143

 2Возрасни+3Деца

68

91

143

 2Возрасни+4Деца

77

103

160

 2Возрасни+5Деца

86

114

178

 3Возрасни

68

91

143

 3Возрасни+1Дете

68

91

143

 3Возрасни+2Деца

68

91

143

 3Возрасни+3Деца

77

103

160

 3Возрасни+4Деца

86

114

178

 4Возрасни

68

91

143

 4Возрасни+1Дете

68

91

143

 4Возрасни+2Деца

77

103

160

 4Возрасни+3Деца

86

114

178

Период за откажување:

2 days

7 days

21 days

Пенали за откажување:

1st night

2 nights

100% of booked stay

Пенали за непојавување:

2 nights

2 nights

100% of booked stay

Минимум престој:

2 nights

2 nights

3 nights

ДОПЛАТА:

Возрасни

Деца 6-12

 

Трансфер до ски станицата во еден превец

2,50 €

-

 

Доплата за појадок

4,00 €

2,00

 

Доплата за полупансион

12,00 €

7,00

 

Доплата за милениче дневно

5,00 €

-

* ма базање

Божиќна вечера / 25.12

25,00 €

13,00

 

Новогодишна вечера

50,00 €

25,00

 

Туристичка такса

1,00 €

1,00

 

Деца6-12

     

* цената вклучува користење на внатрењен базен, сауна, WiFi и паркинг

   

* обавезна доплата за попупансион за период 22.12-05.01

     

Попуст за рано букирање за престој до 28.12 и пристигнување по 02.01:

20 % до 30.09

   
 

15 % до 31.10

   
 

10 % до 30.11

   

Попуст за рано букирање за престој во период 29.12-01.01:

15 % до 30.09

   
 

10 % до 31.10

   

Дневни попусти:

7=6 цела сезона

 
 

10=8; 14=11 за престој во период: 09.12-20.12; 13.01-31.01; 17.02-28.02; 04.03-06.04

Попустите се комбинираат

     

http://sevenseasons.bg

     

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе