Следете нé или притиснете Escape

Хотел Panorama Resort

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-  25%  за резерации до 15.09

-  20%  за резерации до 31.10

-  10%  за резерации до 30.11

Дневни попусти:

-  7=6; 14=12; 21=18 за престој  01.12-31.03

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

PANORAMA RESORT 4*

01.12-20.1209.03-31.03

21.12-27.1212.01-23.01

03.01-11.0124.01-08.03

28.12-02.01

   

DBL STANDART / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

   

SGL

44

55

59

116

   

1AD+1CH ( 0-5,99)

44

55

59

116

   

1AD+1CH (6-14)

46

55

62

89

   

1AD+2CH ( 0-5,99)

44

55

59

116

   

1AD+2CH ( 0-5,99) (6-14)

46

55

62

89

   

1AD+2CH (6-14)

62

73

82

119

   

2AD

62

73

82

119

   

2AD+1CH

62

73

82

119

   

2AD+2CH ( 0-5,99)

62

73

82

119

   

2AD+2CH ( 0-5,99) (6-14)

62

73

82

119

   

2AD+2CH (6-14)

77

91

103

148

   

3AD

85

100

113

163

   

STUDIO / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

   

SGL

44

55

59

116

   

1AD+1CH ( 0-5,99)

44

55

59

116

   

1AD+1CH (6-14)

46

55

62

89

   

1AD+2CH ( 0-5,99)

44

55

59

116

   

1AD+2CH ( 0-5,99) (6-14)

46

55

62

89

   

1AD+2CH (6-14)

62

73

82

119

   

2AD

62

73

82

119

   

2AD+1CH

62

73

82

119

   

2AD+2CH ( 0-5,99)

62

73

82

119

   

2AD+2CH ( 0-5,99) (6-14)

62

73

82

119

   

2AD+2CH (6-14)

77

91

103

148

   

3AD

85

100

113

163

   

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

   

SGL

44

55

59

116

   

1AD+1CH ( 0-5,99)

44

55

59

116

   

1AD+1CH (6-14)

50

58

65

92

   

1AD+2CH ( 0-5,99)

44

55

59

116

   

1AD+2CH ( 0-5,99) (6-14)

50

58

65

92

   

1AD+2CH (6-14)

66

78

87

123

   

2AD

66

78

87

123

   

2AD+1CH

66

78

87

123

   

2AD+2CH ( 0-5,99)

66

78

87

123

   

2AD+2CH ( 0-5,99) (6-14)

66

78

87

123

   

2AD+2CH (6-14)

83

97

108

154

   

3AD

91

107

119

169

   

3AD+1CH

91

107

119

169

   

TWO BEDROOM APARTMENT / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

   

2AD+2CH

132

155

173

246

   

2AD+3CH

132

155

173

246

   

3AD+1CH

132

155

173

246

   

3AD+2CH

132

155

173

246

   

3AD+3CH

149

174

195

277

   

4AD

132

155

173

246

   

4AD+1CH

132

155

173

246

   

4AD+2CH

149

174

195

277

   

5AD

157

184

206

292

   

5AD+1CH

157

184

206

292

   

6AD

182

213

238

339

   

Период за откажување:

3 дена

7 дена

10 дена

21 дена

   

Пенали за откажување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

100%

   

Пенали за непојавување:

100%

100%

100%

100%

   

Минимум престој:

-

-

3 ноќи

4 ноќи

   

Доплати:

Возрасен

Дете 6-14

Дете 0-5,99

     

Доплата за ручек

7,00 €

4,00 €

-

     

Божиќна вечера / 25.12 /Не задолжително

35,00 €

20,00 €

10,00 €

     

Новогодишна вечера /Не задолжително

75,00 €

35,00 €

10,00 €

     

Туристичка такса по лице, по ноќ

1,00 €

1,00 €

 

     

Дете 6-14

 

Попуст за рана резервација:

25%  до 15.09

 

 

20%  до 31.10

 

 

10%  до 30.11

 

дневни попусти:

7=6; 14=12; 21=18 за престој  01.12-31.03

 

https://www.panoramaresort.bg/bg/

 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе