Следете нé или притиснете Escape

Хотел STRAZHITE

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-  15 % за резервации направени до 31.10  за хотелски сервис

-  10 %  за резервации направени до 30.11 за хотелски сервис

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

 

STRAZHITE 4*

28.12-03.01

04.01-10.01

25.01-21.02

14.12-27.1211.01-24.0122.02-06.03

till 14.12; 07.03-03.04

       

DBL STANDART / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

91

89

84

72

69

       

 1AD+1CH

109

105

97

80

75

       

 1AD+2CH

145

140

130

107

100

       

 2AD

145

140

130

107

100

       

 2AD+1CH

145

140

130

107

100

       

 3AD

203

196

182

150

140

       

SUITE / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

170

165

155

132

125

       

 1AD+1CH

170

165

155

132

125

       

 1AD+2CH

170

165

155

132

125

       

 1AD+3CH

170

165

155

132

125

       

 2AD

170

165

155

132

125

       

 2AD+1CH

170

165

155

132

125

       

 2AD+2CH

170

165

155

132

125

       

 3AD

225

219

204

172

163

       

MEZONET / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

170

165

155

132

125

       

 1AD+1CH

170

165

155

132

125

       

 1AD+2CH

170

165

155

132

125

       

 1AD+3CH

170

165

155

132

125

       

 2AD

170

165

155

132

125

       

 2AD+1CH

170

165

155

132

125

       

 2AD+2CH

170

165

155

132

125

       

 3AD

225

219

204

172

163

       

BANSKO 4*

28.12-03.01

04.01-10.01

25.01-21.02

14.12-27.1211.01-24.0122.02-06.03

till 14.12; 07.03-03.04

       

DBL STANDART / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

86

81

76

64

61

       

 1AD+1CH

101

93

86

68

64

       

 1AD+2CH

135

124

115

90

86

       

 2AD

135

124

115

90

86

       

 2AD+1CH

135

124

115

90

86

       

 3AD

188

174

161

126

120

       

DBL DELUXE / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

92

86

82

69

67

       

 1AD+1CH

109

102

95

76

73

       

 1AD+2CH

146

136

127

101

97

       

 2AD

146

136

127

101

97

       

 2AD+1CH

146

136

127

101

97

       

 3AD

204

190

177

142

136

       

SUITE / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

159

149

140

115

110

       

 1AD+1CH

159

149

140

115

110

       

 1AD+2CH

159

149

140

115

110

       

 1AD+3CH

159

149

140

115

110

       

 2AD

159

149

140

115

110

       

 2AD+1CH

159

149

140

115

110

       

 2AD+2CH

159

149

140

115

110

       

 3AD

211

196

184

148

142

       

MEZONET / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

159

149

140

115

110

       

 1AD+1CH

159

149

140

115

110

       

 1AD+2CH

159

149

140

115

110

       

 1AD+3CH

159

149

140

115

110

       

 2AD

159

149

140

115

110

       

 2AD+1CH

159

149

140

115

110

       

 2AD+2CH

159

149

140

115

110

       

 3AD

211

196

184

148

142

       

PIRIN 4*

28.12-03.01

04.01-10.01

25.01-21.02

14.12-27.1211.01-24.0122.02-06.03

till 14.12; 07.03-03.04

       

DBL STANDART / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

82

78

73

61

60

       

 1AD+1CH

96

90

82

64

62

       

 1AD+2CH

128

120

109

86

82

       

 2AD

128

120

109

86

82

       

 2AD+1CH

128

120

109

86

82

       

 3AD

179

168

153

120

115

       

DBL DELUXE / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

88

84

79

67

65

       

 1AD+1CH

104

98

91

73

70

       

 1AD+2CH

139

131

121

97

93

       

 2AD

139

131

121

97

93

       

 2AD+1CH

139

131

121

97

93

       

 3AD

195

184

169

136

131

       

SUITE / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

153

145

134

110

107

       

 1AD+1CH

153

145

134

110

107

       

 1AD+2CH

153

145

134

110

107

       

 1AD+3CH

153

145

134

110

107

       

 2AD

153

145

134

110

107

       

 2AD+1CH

153

145

134

110

107

       

 2AD+2CH

153

145

134

110

107

       

 3AD

201

190

176

142

137

       

MEZONET / HB

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база полупансион

       

SGL

153

145

134

110

107

       

 1AD+1CH

153

145

134

110

107

       

 1AD+2CH

153

145

134

110

107

       

 1AD+3CH

153

145

134

110

107

       

 2AD

153

145

134

110

107

       

 2AD+1CH

153

145

134

110

107

       

 2AD+2CH

153

145

134

110

107

       

 3AD

201

190

176

142

137

       

Период за откажување:

12.1.2019

7 дена

7 дена

7 дена

7 дена

       

Пенали за откажување

100%

1ноќ

1ноќ

1ноќ

1ноќ

       

Пенали за непојавување

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

       

Минимум престој:

-

-

 

-

-

       

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

             

Божиќна вечера  / 25.12

30,00 €

15,00

*Задолжително

           

Новогодишна вечера

70,00 €

35,00

*Задолжително

           

Туристичка такса по лице

5,00 €

5,00

             

Дете 2-12

                 

* во цената е вклучено: користење на внатрешен базен, парна бања, сауна, фитнес, WiFi на резепција, и превоз до првата станица

   

Попуст за рана резервација:

15 % до 31.10  за хотелски сервис

 

 

10 % till 30.11 за хотелски сервис

 

http://www.banskobg.org/goto/hotelbansko/eng/index.htm

 

http://www.banskobg.org/goto/hotelpirin/index_en.html

 

http://www.booking.com/hotel/bg/strazhite.bg.html

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе