Следете нé или притиснете Escape

VIHREN RESIDENCE

4

Попусти

Попуст за рана резервација - Не важи за престој 28.12-02.01:

-  15 % за резервации направени до 01.10

-  10 % за резервации направени до 16.11

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - ЦЕНОВНИК
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

VIHREN RESIDENCE 4*(annex building)

01.12-19.1210.03-01.04

20.12-27.12

28.12-02.01

03.01-09.03

       

STUDIO / RO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, наем

       

SGL

51

86

101

78

       

1AD+1CH(0-5,99)

68

108

131

97

       

1AD+1CH(6-11,99)

68

108

131

97

       

1AD+2CH(0-5,99)

68

108

131

97

       

1AD+2CH(0-5,99)(6-11,99)

68

108

131

97

       

1AD+2CH(6-11,99)

68

108

131

97

       

2AD

68

108

131

97

       

2AD+1CH(0-5,99)

68

108

131

97

       

2AD+1CH(6-11,99)

68

108

131

97

       

ONE BEDROOM APARTMENT (MEZONET)RO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, наем

       

1AD+1CH(0-5,99)

93

143

165

131

       

1AD+1CH(6-11,99)

93

143

165

131

       

1AD+2CH(0-5,99)

93

143

165

131

       

1AD+2CH(0-5,99)(6-11,99)

93

143

165

131

       

1AD+2CH(6-11,99)

93

143

165

131

       

2AD

93

143

165

131

       

2AD+1CH(0-5,99)

93

143

165

131

       

2AD+1CH(6-11,99)

93

143

165

131

       

3AD

111

168

203

153

       

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, наем

       

3AD+1CH(0-5,99)

139

205

228

194

       

3AD+1CH(6-11,99)

139

205

228

194

       

3AD+2CH(6-11,99)

154

220

243

209

       

4AD

139

205

228

194

       

4AD+1CH(0-5,99)

139

205

228

194

       

4AD+1CH(6-11,99)

139

205

228

194

       

4AD+2CH(0-5,99)(6-11,99)

139

205

228

194

       

Период за откажување:

7 дена

28 дена

28 дена

14 дена

       

Пенали за непојавување:

100%

100%

100%

100%

       

Минимум престој:

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

       

Доплати:

Возрасен

Дете 6-12

           

Доплата за бебешко креветче

4,00 €

-

           

Појадок

9 €

5 €

           

Вечера

27 €

14 €

           

Туристичка такса по лице по ноќ

1 €

1 €

           

Дете 6-12

               

* prices include use of indoor swimming pool, steam bath, fitness, sauna & WiFi at public areas

 

Попуст за рана резервација:

15 % до 01.10

 

Не важи за престој 28.12-02.01:

10 % до 16.11

 

Специјален попуст

10% доплнителен попуст за резервации до 31.03.2020

За престој  од  01.12.2019-31.03.2020

 

http://www.vihrenpalace.com/en

       

 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

Специјален попуст: -   10% доплнителен попуст за резервации до 31.03.2020 за престој  од  01.12.2019-31.03.2020     SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе