Следете нé или притиснете Escape

Апартмани JAT

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Важни информации

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

  • Наем на студио / апартман за наведениот број на ноќевања (7 ноќи)
  • Нaем за наведениот број на ноќевања; интернет

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

  • Полупансион: 16 ЕУР по лице дневно; полн пансион 26 ЕУР по лице дненво; Деца 2-10 плаќаат 50% ; Деца до 2 гратис; За уплата на 7 полупансиони, еден е гратис.
  • Туристичка такса на рецепција: Возрасни: 1 ЕУР дневно; Деца до 7 плаќаат 0,2 ЕУР дневно; Деца 7 – 15 плаќаар 0,5 ЕУР дневно.

 

 

 

JAT APARTMANI, центар

 

НАЕМ

Период

24.11

01.12

01.12

22.12

22.12

29.12

29.12

05.01

05.01

12.01

12.01

19.01

19.01

26.01

26.01

02.02

02.02

16.02

16.02

23.02

23.02

01.03

01.03

15.03

15.03

05.04

ТИП НА СОБА

МАКС.

ЛИЦА

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

7

Ноќи

0+1 "A"

2

230

324

355

568

355

340

355

446

568

419

419

264

230

2+0 "B"

2

264

340

381

616

371

347

371

471

616

458

458

291

264

1+1 "C"

3

271

371

413

664

403

363

403

510

664

474

474

311

271

2+1 "D"

4

277

442

439

703

489

458

489

575

703

577

577

379

277

3+1 "E"

5

379

489

678

1,090

616

521

616

801

1,090

647

647

413

379

4+1 "F"

6

440

553

756

1,204

664

608

664

885

1,204

742

742

494

440

ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕУР ПО СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРИЈ НА НОЌЕВАЊА

ЦЕНАТА ВЛКУЧУВА:

 Наем на студио / апартман за наведениот број на ноќевања (7 ноќи).

ДОПЛАТИ:

Полупансион: 16 ЕУР по лице дневно; полн пансион 26 ЕУР по лице дненво; Деца 2-10 плаќаат 50% ; Деца до 2 гратис; За уплата на 7 полупансиони, еден е гратис.

Туристичка такса на рецепција: Возрасни: 1 ЕУР дневно; Деца до 7 плаќаат 0,2 ЕУР дневно; Деца 7 – 15 плаќаар 0,5 ЕУР дневно

  ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

● Нaем за наведениот број на ноќевања; интернет.

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе